Київщину футбольну очолив Анатолій Присяжнюк / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

01.04.12
Київщину футбольну очолив Анатолій Присяжнюк
Анатолій Присяжнюк, Київщина футбольнаКиївщину футбольну очолив Анатолій Присяжнюк

Новим головою Київської обласної федерації футболу обрано Анатолія Присяжнюка, голову Київської обласної держадміністрації.

23 березня відбулася Шоста позачергова звітно-виборча конференція Київської обласної федерації футболу. В її роботі взяли участь 91 делегат з 96 обраних колективними членами.

Заслухавши і обговоривши звіти голови КОФФ Олександра Тютюна (нижче читайте уривок звіту) та голови ревізійної комісії Марії Віниченко, делегати визнали діяльність Київської обласної федерації футболу за звітний період — з 17 лютого 2009 року по 23 березня 2012 року — задовільною. Таку оцінку від імені Федерації футболу України висловив і заступник виконавчого директора ФФУ Василь Заброда.

Новим головою КОФФ обрано Анатолія Присяжнюка, голову Київської обласної держадміністрації.



Одностайно були обрані його безпосередні помічники: Олександр Тютюн — першим заступником голови, Валерій Валерко, Леонід Матушевич і Валерій Чалий — заступниками.

До футбольного штабу Київщини увійшли 25 членів нового складу виконкому КОФФ. Це — Анатолій Присяжнюк, Олександр Тютюн, Валерій Валерко, Леонід Матушевич, Валерій Чалий, а також Олександр Балакін, Микола Горовий, Леонід Джужик, Валерій Душко, Ігор Качар, Ігор Ковалевич, Микола Костянець, Іван Куроченко, Володимир Маслов, Валерій Михальський, Ярослав Москаленко, Олександр Нігруца, Анатолій Нілов, Василь Олексюк, Валерій Поздняков, Геннадій Прищепчук, Владислав Тіпанов, Сергій Челноков, Володимир Шома, Дмитро Юшков.




Доповідь Олександра Тютюна та відповіднa постановa Шостої звітно-виборчої конференції Київської обласної федерації футболу.

Шановні делегати, почесні гості VI позачергової звітно-виборної конференції КОФФ.

Футбол за останні десятиріччя став не тільки спортом № 1,  але і впевнено перетворився у надзвичайно важливе та впливове соціальне явище у суспільному житті майже всіх країн світу.

Футбол – це самий доступний  і демократичний вид спорту. Практично всі верстви населення  від маленьких дітей і до ветеранів, жінки, інваліди, депутати, державні службовці, працівники прокуратури захоплюються улюбленою грою мільйонів.

Офіційною датою створення КОФФ є 17 лютого 1997 року, а отже, цього року ми відзначаємо  маленький ювілей – 15 річницю футбольного штабу столичного регіону. 

Я від імені Виконкому КОФФ і від себе особисто вітаю Вас з ювілеєм, адже кожен  із присутніх у цій залі зробив вагомий внесок у розвиток футболу в столичній області.

У звітному періоді КОФФ будувала свою роботу на основі угоди з Управлінням з питань фізичної культури та спорту КОДА, згідно з якою обласній федерації надано виключне право розвивати футбол у столичній області.  За цей час було проведено 20 засідань виконавчого комітету, на яких розглядалися питання розвитку футболу в області, заслуховувалися голови міських і районних федерацій. Футбол культивується в усіх районах і  містах обласного підпорядкування.  Та робота, яка впродовж багатьох років проводилась обласною федерацією по створенню регіональних осередків дала позитивний результат.

На Київщині функціонують 7 міських і 24 районні федерації футболу, 5 Асоціацій (арбітрів, студентського футболу, ветеранів, футзалу, та Асоціація розвитку бізнесу)  14 громадських організацій.

У чемпіонатах, які проводяться майже в усіх містах і районах області, беруть участь близько 600 команд,  а це 12 000 –  футболістів аматорів. Загалом у Київській області футболом займаються 50 професійних гравців, 350 дівчат і жінок, 100 футболістів – інвалідів.

У дитячо – юнацьких спортивних школах та дитячо – юнацьких футбольних клубах функціонує 41 відділення футболу,  а до регулярних занять народною грою залучено близько 7000 юнаків і дітей. Опікуються підростаючим  футбольним поколінням 170 тренерів – викладачів, 81 з яких – штатні.

************************
ЩОДО ФУТЗАЛУ:

Сьогодні неможливо уявити обласний футбол без його молодшого брата – футзалу.

Наша гордість – жіночий клуб «Біличанка» - заснований Почесним працівником фізичної культури  і спорту України Володимиром Колоком, увібрав в себе майже два десятки щедрих на події та здобутки років. Нині ця команда по праву вважається флагманом українського жіночого футзалу.  Чотири роки поспіль вона незмінно виграє Національний чемпіонат і Кубок України, становить основу Збірної країни, а в її складі виступала найкраща футзалістка світу 2009 року Аліна Горобець.

Асоціація міні – футбол (футзалу) Київської області щорічно проводить  змагання першості України серед команд II ліги, першість області серед команд ветеранів.

************************

ПОВНИЙ ТЕКСТ ДОПОВІДІ ЧИТАЙТЕ НА САЙТІ <<Київська обласна федерація футболу>>



Категорія: Новини з турнірів | Переглядів: 5313
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Присяжнюк, Заброда, КОФФ, тютюн, Матушевич, Валерко, ФФУ, Чалий
    Головна » 2012 » Квітень » 1 » Київщину футбольну очолив Анатолій Присяжнюк

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов