Поздравления от Федерации Футбола Украины / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

26.01.10
Поздравления от Федерации Футбола Украины
Сегодня на Международном семинаре «Развития школьного футбола», президент ФФУ Григорий Суркис поздравил лучшую футзалистку мира Горобец Алину и главного тренера ФК "Беличанка-НПУ" - Колока Владимира Васильевича. Григорий Михайлович вручил памятные медали за заслуги в футболе, а Алине подарили плазменный телевизор.

Так же к поздравлениям присоединился и Министр по делам семьи, молодежи и спорта Юрий Павленко!

И уже сегодня вечером, в поднесенном настроение коллектив ФК "Беличанка-НПУ" отправляется на Международный турнир в Венгрию.

Вашему вниманию фрагмент выступления президента ФФУ Григория Суркиса:

Шановні пані та панове, колеги, друзі!

Я радий вітати в цьому прекрасному Будинку футболу таке шановне зібрання. Наші зустрічі вже стали традицією. Саме ви − вчителі та методисти, дитячі тренери та ентузіасти масового футболу − є головними дійовими особами у формуванні здорового способу життя української молоді.

Кілька слів про успіхи вже здобуті.
...
Асоціації аматорського футболу вдалося втримати на належному рівні наймасовіші змагання України − «Шкіряний м’яч». Це було б неможливо без підтримки ФФУ, без об’єднання зусиль із Міністерством освіти та науки, Мінсім’їмолодьспорту. Обидва міністерства, до речі, організують для молоді ще багато цікавих і корисних змагань.

Коли ми укладали Угоду про впровадження в загальноосвітніх школах третього уроку фізкультури з елементами футболу, в УЄФА уважно слідкували − чи довго протримається це небачене тоді для Європи і світу нововведення. І, переконавшись у серйозності наших намірів, офіційно визнали Україну взірцем для інших асоціацій. Підкреслю, наша співпраця з Міністерством освіті та науки в цьому проекті триває вже восьмий рік, і до угоди, згідно з якою ми працюватимемо до 2012-го, долучилося й Міністерство сім'ї, молоді та спорту.

Але існують регіони, насамперед це Одеська та Житомирська області, де місцеві федерації, управління у справах сім’ї, молоді та спорту, освіти і науки ніяк не відпрацюють спільного підходу до проведення змагань. У підсумку страждає дитячий футбол, а з ним і наші з вами діти.

Необхідно більше уваги приділяти початковим етапам «Шкіряного м'яча» − це районний та міський рівні. Головна мета цього проекту − дати можливість долучитися до улюбленої гри кожній дитині, яка має бажання − навіть якщо в неї не вистачає спеціальної підготовки чи здібностей. Маємо позитивні приклади. Так, у Новоселицькому районі Чернівецької області у змаганнях беруть участь усі без винятку школи, а нагородження призерів перетворюється на справжнє свято, за що треба дякувати районній федерації футболу та її голові Віталію Ротору. Можна згадати й селище Коцюбинське під Києвом, де футбол давно вже став тотальним захопленням не лише хлопців, а − насамперед − дівчат.

До речі, сьогодні ми запросили на нашу зустріч вихованку жіночого клубу «Біличанка», яка представляє Коцюбинське, − Аліну Горобець, а також її тренера Володимира Колока. Аліну нещодавно визнано найкращим гравцем світового жіночого футзалу. Привітаймо дівчину та її наставника.


Наші подальші кроки в напрямку розвитку шкільного футболу − організація профільних гуртків при навчальних закладах та участь у цікавому проекті Open Fun Football Schools, який курирує УЄФА. З нинішнього року ми щорічно відкриватимемо по всій країні 10-12 спеціальних футбольних таборів, куди запрошуватимуться хлопці та дівчата, які не займаються футболом на елітному рівні. При цьому школам постачатиметься багато спортивного обладнання, діти отримуватимуть необхідне екіпірування, а тренери, вчителі та інструктори до того ж проходитимуть спеціальну підготовку. У зв’язку з цим чекаємо від вас пропозицій. З вашою допомогою будуть складені списки регіонів і муніципалітетів для розташування таборів, а також визначене коло людей, які безпосередньо реалізуватимуть цей проект.

...
У 2010 році ФФУ − за рахунок власних коштів, надходжень від спонсорів і партнерів − реалізуватиме ідею забезпечення регіонів комплектом «Усе для уроку футболу». У дитячому рюкзачку з футбольною символікою лежатимуть м'яч, насос, манішки, фішки для розмітки, нова програма зі шкільного футболу, а також наша книга та диски з методиками занять, у тому числі − самостійних. Продовжимо ми й програму передачі школам футбольних м'ячів.

У 2010 році − 19 травня − вперше відбудеться День масового футболу УЄФА. PR-компанія цього заходу стартує за 100 днів − уже в лютому. Ми плануємо провести ці важливі пропагандистські заходи в усіх регіонах України, і тут нам також не обійтися без вашої дієвої допомоги.

Щиро переконаний у тому, що успіхи на ниві масового футболу стали додатковим важливим аргументом на користь України при виборі УЄФА і підґрунтям тієї довіри, яку нам надали щодо кількості приймаючих міст Євро-2012. Ми з вами працюємо на майбутнє − своє і наших нащадків, на майбутнє усієї нашої країни.

Дякую за увагу!

Категорія: Новини команди | Переглядів: 4867
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 2
    avatar
    1 Машуня • 22:23, 26.01.10
    вау surprised surprised surprised surprised
    avatar
    2 КATYA M • 14:15, 01.02.10
    УМНИЦА МОЯ!!!!Я ТЕБЯ ПОЗДРАВЛЯЮ!!!ПУСТЬ ЗНАЮТ НАШИХ!))))
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Колок, Беличанка, Горобец, Суркис, женский футзал, ФФУ
    Головна » 2010 » Січень » 26 » Поздравления от Федерации Футбола Украины

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов