Ірина Дубицька: «Ми всі як одне ціле і налаштовані на перемогу для України» / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

27.11.15
Ірина Дубицька: «Ми всі як одне ціле і налаштовані на перемогу для України»
Капітан «Біличанки-НПУ» та гравець збірної поділилася своїми думками напередодні протистояння з італійками.
женская сборная футзал, ФФУ, women's team Ukraine, україна, АФУ, жіноча збірна футзал, futsal, НТЗ, Колок, женская сборная, Дубицька Ірина
фото з архіву
- Ірино, як ви сприйняли те, що вам довірили капітанську пов'язку у клубі?
- Це було доволі несподівано. Проте ця подія стала для мене додатковим стимулом для подальшого самовдосконалення.

- "Біличанку" щороку залишають лідери і в цьому сезоні на вас, як на одного з найдосвідченіших гравців, випало додаткове навантаження. Відчуваєте в собі сили вести команду за собою весь сезон?
- В цьому можна знайти і позитивні моменти, адже це шанс для кожного молодого гравця проявити себе і заграти на новому місці. І для мене особисто це також нове випробування. А сили мені надає мікроклімату у команді та наші палкі вболівальники, які підтримують нас у будь-який час.

- Сьогодні відбудеться перша гра з Італією. У вас уже відбулися теоретичні заняття по супернику. Як можете охарактеризувати італійок?
- Збірна Італії тільки розпочала свою історію і про неї не дуже багато інформації. Втім, ми доволі добре знаємо, який рівень футзалу на Апеннінах, адже часто доводилося зустрічатися з представницями Італії на клубному рівні. Загалом вони досить впевнені в собі і технічно підковані. Сьогодні спробуємо нейтралізувати їх сильні сторони та скористатися слабкими.

- Збірна востаннє збиралася ще у січні. Чи достатньо було часу на підготовку до матчів з Італією, адже незіграність може датися взнаки?
- Порівняно з січневим складом наша збірна значно оновилася. Зараз команда перебуває в більш оптимальному складі - додалися досвідчені виконавці, які непогано взаємодіють з іншими гравцями збірної. Ще хочу відзначити хорошу технічну підготовку кожного із нас.

- Який мікроклімат всередині збірної між гравцями різних клубів?
- Більшість дівчат досвідчені і давно знають одна одну, тому з цим проблем не виникає. Зараз ми всі як одне ціле і налаштовані на перемогу для нашої України!

Андрій Гулій


Copyright © 2015 FC Belichanka.com




Категорія: Новини команди | Переглядів: 3227
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: женская сборная футзал, женская сборная, women's team Ukraine, ФФУ, Колок, україна, АФУ, жіноча збірна футзал, НТЗ, futsal
    Головна » 2015 » Листопад » 27 » Ірина Дубицька: «Ми всі як одне ціле і налаштовані на перемогу для України»

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов