ФАСК. Футзал. Вища ліга 16/17 (жінки). Зміна лідерів / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

18.03.17
ФАСК. Футзал. Вища ліга 16/17 (жінки). Зміна лідерів
15 березня в спортивному комплексі НПУ ім. М. Драгоманова відбулася гра лідерів Вищої футзальної ліги

В середу 15 березня в спортивному комплексі НПУ ім. М. Драгоманова відбулася гра лідерів Вищої футзальної ліги серед жінок київських ВНЗ, в якій НПУ приймали команду з НУХТу. Цей матч проходив в рамках 8-го туру.
Ця гра була дуже важливою для обох команд з точки зору положення в турнірній таблиці. Дівчата з НПУ були на першому місці з 19 очками, а їх опонентки з НУХТу мали в своєму активі 18 очок. Перемога в цьому протистоянні збільшувала шанси на чемпіонство дівчат з «Драгоманова», натомість дівчата з Університету харчових технологій могли обійти в турнірній таблиці своїх запеклих суперниць. Тобто слід розуміти, що обидва колективи були більш ніж вмотивовані в даній зустрічі.
Активніше почали дівчата з НУХТу, вони тримали м’яч під власним контролем. На 8-й хвилині рахунок на табло змінився саме на їх користь. Забитим голом відзначилась Настя Кліпаченко, яка майстерно переклала м’яч з ноги на ногу та сильно і влучно пробила по воротах, голкіпер була безсилою. Далі господарі поля мали свій момент – капітан команди НПУ Марія Васковець непогано пробивала по воротах, але воротар виявилася на місці. На що дівчата у чорній формі відповіли влучанням в стійку воріт у виконанні той-таки Анастасії Кліпаченко. Та все ж їй вдалося забити і другий гол, сталося це на 16-й хвилині, коли дівчина майстерно прибрала захисника суперників, та лівою ногою пробила сильно в ближній кут воріт. Одразу ж після другого пропущеного, мала момент Анна Сидоренко, та воротаря НУХТу врятувала поперечка. А на 18-й хвилині вже ніхто та ніщо не змогло врятувати їх від пропущеного голу, адже після прострілу в карний майданчик, на дальній стійці сама залишилась Вікторія Соломаха, яка і встановила підсумковий рахунок першого тайму 1:2 не на користь її команди.
Після перерви дівчата з НПУ ім. М. Драгоманова дуже хотіли відігратися, тому вони почали більше контролювати м’яч і створювати небезпечні моменти. Знов непогано пробивала Анна Сидоренко, та чудовий сейв вдався Вікторії Сагайдачній. Гра була досить видовищною та насиченою на небезпечні моменти, один з яких закінчився взяттям воріт у виконанні команди НПУ. Після обрізки захисниці НУХТу, м’ячем заволоділа Ірина Дубицька, яка точним ударом з носка встановила рахунок 2:2.  Та не дивлячись на непогану гру у другому таймі команди з Педагогічного університету, вони все ж пропустили втретє, автором хет-трику стала Анастасія Кліпаченко, яка на 34-й хвилині точно пробила по воротах з пасу Альони Кирильчук. Після того, як рахунок став 3:2 дівчата з обох команд створили ще кілька небезпечних моментів біля воріт ода-одної, та забити так нікому і не вдалося. Тому підсумком матчу став рахунок 2:3 на користь дівчат з НУХТу. Завдяки такому результату команда НУХТ стає лідером першості за 4 тури до кінця сезону.

Владислав Третяк, Фото: Олександра Федченко, ФАСК


ФАСК, Біличанка, НПУ, футзал, Київ





Copyright © 2017 FC Belichanka.com

Категорія: Новини з турнірів | Переглядів: 4531
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: fask.com.ua, НПУ, Драгоманова, женский футзал, киев, футзал, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ФАСК
    Головна » 2017 » Березень » 18 » ФАСК. Футзал. Вища ліга 16/17 (жінки). Зміна лідерів

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов