ФАСК. Футзал. Кубок Києва 16/17 (жінки). Дівчата з НПУ у ФІНАЛІ / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

22.04.17
ФАСК. Футзал. Кубок Києва 16/17 (жінки). Дівчата з НПУ у ФІНАЛІ
Фіналіст визначився в серії післяматчевих пенальті

У вівторок, 18 квітня в спортивному залі НУФВСУ місцева команда приймала дівчат з НПУ ім. М. Драгоманова в рамках півфіналу розіграшу Кубку з футзалу ФАСК серед жіночих студентських команд ВНЗ міста Києва. Команда з НПУ хотіла вийти в фінал і там помститися чемпіонам за своє друге місце, а команда з університету фізичного виховання і спорту має непоганих виконавців у своєму складі та певні свої амбіції, тому на глядачів очікував дуже цікавий двобій.
Почали активніше гості, які вже на другій хвилині відкрили рахунок в матчі. Автором голу стала капітан «помаранчевих» - Марія Васковець, яка бездоганно пробила в дальній від себе кут метрів з десяти. Отримавши перевагу в один м’яч, дівчата почали більш спокійно тримати м’яч під власним контролем і створювати небезпечні моменти. Мала шанс відзначитись Анастасія Бавзенюк, яка виходила віч-на-віч з воротарем суперниць, але не влучила у ворота. Приблизно в середині першого тайму тренер команди НУФВСУ взяла тайм-аут, після чого на паркет вийшла зовсім інша команда. Дівчата зібрались і протягом декількох хвилин не випускали своїх суперниць за центр поля. Також слід відзначити воротаря «інфізу», яка досить непогано діяла при захисті власних воріт, відражаючи контр-атаки суперниць. Та в першому таймі, попри купу непоганих моментів обох команд, відзначитись більше нікому так і не вдалось.
Початок другого тайму був дуже схожий на перший – дівчата з НПУ залишили господарів без м’яча та намагалися збільшити свою превагу. Це їм вдалося на 28-й хвилині, коли Катерина Васуовець отримала передачу від Вікторії Кодинець і спокійно покотила його в дальній кут воріт. Після чого Катерина мала ще одну гольову нагоду, але на добиванні не влучила в створ воріт. Такий результат точно не влаштовував команду, що грала в рідних стінах, тому вони зібрались і видали просто неймовірну кінцівку матчу. Скоротила відставання в рахунку Марія Пушенко на 31-й хвилині в стрімкій контр-атаці. Саме Марія зрівняла рахунок в матчі на 37-й хвилині, оформивши дубль. Марія обіграла двох захисниць і самотужки забила в дальній від себе кут воріт. «Сімка» НУФВСУ продемонструвала непогану гру в тому матчі. До фінального свистка, команди мали ще по одній нагоді, та забити нікому більше так і не вдалося. Тому матч завершився із рахунком 2:2, а отже на глядачів очікувала серія післяматчевих пенальті.
Першими били гості. Капітан НПУ ім. Драгоманова першою підійшла до позначки і впевнено реалізувала перший удар. Також впевнено відповіла своїм ударом автор дублю – Марія Пушенко. За рахунку 2:2 в серії дівчата не забили по одному пенальті. Васковець Катерина зробила рахунок в серії 3:2 на що Анастасія Дмитренко відповіла неточним ударом. Тому завдяки цьому далі у фінал крокують саме дівчата з НПУ ім. Драгоманова. З чим ми їх  і вітаємо!
Владислав Третяк
Фото: Володимир Чахоян




Категорія: Новини з турнірів | Переглядів: 4399
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: fask.com.ua, НПУ, Драгоманова, женский футзал, киев, футзал, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ФАСК
    Головна » 2017 » Квітень » 22 » ФАСК. Футзал. Кубок Києва 16/17 (жінки). Дівчата з НПУ у ФІНАЛІ

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов