День масового футболу УЄФА / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

22.05.11
День масового футболу УЄФА
У неділю, 22 травня, Україна відзначала День масового футболу УЄФА. Епіцентром святкових заходів за традицією став столичний НТЦ імені Віктора Баннікова, одначе було на що подивитися і в інших куточках нашої країни.

УЄФА започаткував святкування Дня масового футболу у всіх країнах-членах європейської футбольної родини минулого року. Однак для ФФУ подібні заходи − вже звична річ. І починаючи з 9.00 навколо столичного Будинку футболу відбувалося чимало цікавих подій. Зокрема, окрім презентації проекту «Відкриті розважальні футбольні школи» та ініціативи «Все для уроку футболу»,  відбувалися поєдинки першості міста Києва у молодшій віковій групі, поєдинки турніру серед вболівальників, матчі між командами інвалідів, а також команда зірок естради «Маестро» протистояла збірній спортивних журналістів міста Києва.

День масового футболу УЄФА

У рамках офіційної церемонії відкриття Дня масового футболу УЄФА виступив голова комітету Верховної ради з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Павло Костенко, котрий підкреслив, що наразі футбол є важливим чинником перетворень у державі і прискорення євроінтеграційних процесів, особливо це помітно у зв’язку з підготовкою до проведення в нашій країні Євро-2012.  І висловив переконання, що фінальна частина континентального чемпіонату сприятиме подальшому розвитку футболу, насамперед масового.

У свою чергу перший віце-президент НОК Володимир Бринзак відзначив системність та успішність роботи ФФУ з розвитку масового футболу і підкреслив, що практично всі федерації,розвиваючи свої види спорту в аматорському сегменті, беруть за приклад якраз діяльність вітчизняної футбольної асоціації. Водночас Бринзак висловив сподівання, що на найближчій літній Олімпіаді-2012 у Лондоні Україна нарешті буде представлена у футбольному турнірі.

Звісно, не обійшлося і без вручення усім учасникам свята нагород і цінних подарунків. Цю приємну місію виконали легенди вітчизняного футболу − Олег Блохін та Володимир Мунтян, Стефан Решко та Євген Рудаков, Володимир Трошкін та Віктор Матвієнко…

Приємно, що вже доброю традицією стала участь у святкуванні Дня Футболу і нашої спортивної школи Коцюбинського, яка по праву є спортивним центром розвитку жіночого футзалу.
Наші юні дівчатка під керівництвом тренера Аліни Горобець провели показові виступи перед численною аудиторією.


ДЮСШ Коцюбинское, День футбола






Категорія: Всесвітні новини | Переглядів: 3395
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: УЕФА, день фтубола, ФФУ
    Головна » 2011 » Травень » 22 » День масового футболу УЄФА

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов