«Біличанка» відвідала молодіжний табір «Golden friends» / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

26.08.15
«Біличанка» відвідала молодіжний табір «Golden friends»
Делегація жіночого футзального клубу відбідала табір для молоді, які позбавленні батьківського спіклування + ФОТО
Golden friends, соціальний захід, У колі дрізів, благодійні фонди, Біличанка, Буча, футзал, спорт, спілкування, табір

Черговою подією у житті нашого клубу став візит представників Біличанки до молодіжного табору "Golden friends" (Золоті друзі), організаторами якого стали наші знайомі друзі з Міжнародного Благодійного Фонду "У колі друзів".

Цей табір організовано для молоді, які через різні життєві обставини виявилися позбавленими батьківського піклування. Майже 70 чоловік з Київської, Житомирської, Полтавської, Львівської, Хмельницької, Волинської та Луганської областей зустрілися разом у затишному місті Буча, що на Київщині. Разом з ними перебувала і інтернаціональна команда наставників у кількості 22 чоловіка з України та США (разом з духовними наставниками Біличанки, сімейством Муц - Русланом та Ксюшою), які опікувалися цією молоддю, проводячи для них цікаві ігри, повчальні теми та захоплюючі естафети. 




Впродовж табору кожен з учасників, за допомогою професійних тренерів, міг познайомитися та на базовому рівні оволодіти такими захоплюючими видами спорту як: регбі, футзал, алтимат-фрізбі, футбол та тейквондо.

Окрему спортивну сторінку у цьому таборі заповнили і наші спортсменки жіночого футзального клубу "Біличанка", які залюбки відгукнилися на запрошення провести один день життя разом з молоддю, яка потребує уваги і спілкування.
Присутні палкими оплесками привітали багаторазових чемпіонок України. Першим розпочав бесіду головний тренер і президент клубу Володимир Васильович Колок, який розповів про історію зародження клубу, про тернистий шлях у житті та спорті та про те, як знаходити мотивацію рухатися вперед по життю, навіть коли тобі досить важко... 
Черговим етапом зустрічі стала фізкультгодина з гравцями клубу. За цей відведений час всі присутні отримали море позитивних вражень, а саме головне, що молодь зуміла по-справжньому відволіктися від усіх нагальних проблем і просто отримували задоволення від запропонованих вправ, які були також направлені на зміцнення командного духу, єднання та вміння підтримати один одного. 
Після цього хлопцям і дівчатам дісталася унікальна можливість, яку вони так чекали - спробувати свої сили у грі в футзал проти біличанок.

Golden friends, соціальний захід, У колі дрізів, благодійні фонди, Біличанка, Буча, футзал, спорт, спілкування, табір

По завершенню насиченої спортивної програми організатори табору разом з дітьми подарували несподівані патріотичні подарунки представникам клубу. В свою чергу футзалістки "Біличанки" віддячили всім - влаштувавши автограф та фото сесію.
Це був чудовий день у чудовій компанії, який залишив незабутні враження на багато років, як у учасників так і у організаторів.

ПОВНИЙ ФОТОЗВІТ В ОФІЦІЙНИХ ГРУПАХ У СОЦМЕРЕЖАХ ВКОНТАКТІ ТА FACEBOOK


Copyright © 2015 FC Belichanka.com


Категорія: Соціальні проекти | Переглядів: 2830
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: соціальний захід, футзал, табір, У колі дрізів, Golden friends, благодійні фонди, спорт, Біличанка, Спілкування, буча
    Головна » 2015 » Серпень » 26 » «Біличанка» відвідала молодіжний табір «Golden friends»

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов