«Біличанка» – символ України і національного успіху / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

23.05.14
«Біличанка» – символ України і національного успіху
Жіночий футзальний клуб з Коцюбинського, за роки незалежності України став справжнім національним символом та спортивним брендом
Біличанка, Коцюбинське, ДЮСШ Коцюбинское, футзал, Беличанка, Нові Обличчя, Карплюк, жінки, спорт, селище
Жіночий футбольний клуб «Біличанка» з селища Коцюбинського, що під Києвом, за роки незалежності України став справжнім національним символом та спортивним брендом, який знають у всьому світі. Адже дівчата є дев’ятикратними чемпіонками України з футзалу,
дев’ятикратними володарками кубку країни у цій дисципліні, багаторазовими переможцями престижних європейський турнірів, як то Кубку чемпіонів (2010) чи Кубку Євразії (2004, 2007).

Не менш цікава та повчальна історія українського клубу, який вже сьогодні називають своєрідним антикризовим проектом. Справа в тому, що свій початок команда бере з далекого 1993-го року, з буремних часів, коли людям було абсолютно байдуже до спорту й активного способу життя в цілому, а голови пересічних громадян не полишала думка: як прогодувати свою родину. Втім, незважаючи на складні соціально-економічні обставини, група однодумців на чолі з нинішнім президентом та головним тренером команди Володимиром Колоком ризикнула власними силами, аби перетворити спортивну секцію з футзалу для дівчат на базі середньої школи №18 у Коцюбинському на світовий бренд.

Біличанка, Коцюбинське, ДЮСШ Коцюбинское, футзал, Беличанка, Нові Обличчя, Карплюк, жінки, спорт, селище, Пульсар

Як не парадоксально, але за 20 років, зробивши стрімкий злет, ставши лідером внутрішньої першості та командою топ-класу в Європі та світі, ЖФК «Біличанка» знову опинилася без фінансової підтримки та спонсорів! Оскільки ні футболістки, ні тренери не отримають заробітної платні за свої тренування та виступи, і не займаються комерційною діяльністю, тож питання матеріально-технічного забезпечення доводиться вирішувати самотужки.

Біличанка, Коцюбинське, ДЮСШ Коцюбинское, футзал, Беличанка, Нові Обличчя, Карплюк, жінки, спорт, селище, Пульсар

На щастя, ми живемо в країні не без добрий людей, які в об’єктивно непростих економічних та політичних обставинах протягом останніх років стабільно підтримували і підтримують зіркову футбольну команду. Серед них – знаний підприємець та громадський діяч із Київщини Володимир Карплюк та його колеги з громадської організації та однойменної політичної партії «Нові обличчя».

Біличанка, Коцюбинське, ДЮСШ Коцюбинское, футзал, Беличанка, Нові Обличчя, Карплюк, жінки, спорт, селище, Пульсар

Зі спортивного сезону 2013-14 рр. колектив «Нових облич» став надійним партнером команди, забезпечивши спортсменок із Коцюбинського новою формою і необхідним фінансовим пакетом. Лідер згаданої організації Володимир Карплюк радить дивитися на подібну ініціативу не як «на ризиковані інвестиції у розпал кризи», а як на закономірне явище розбудови фундаменту нової України, про яку мріють всі, але не всі готові щось зробити для цього.

І справді, оцінювати подібні капіталовкладення наразі просто неможливо. Адже як можна оцінювати те, що ми вкладаємо у розвиток наших дітей та молоді, а відтак і нашого – гарантовано успішного – майбутнього!? 

Біличанка, Коцюбинське, ДЮСШ Коцюбинское, футзал, Беличанка, Нові Обличчя, Карплюк, жінки, спорт, селище, Пульсар

Журнал "Пульсар Приірпіння"
Фото: Юлія Бережко-Камінська






Категорія: Новини команди | Переглядів: 3665
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 1
    avatar
    1 сергій • 00:25, 25.05.14
    Більше б таких людей! Адже подивіться на ціли лиця! А ще й спортивна гордість України!!
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, Коцюбинське, ДЮСШ Коцюбинское, Селище, футзал, жінки, спорт, Біличанка, Карплюк, Нові Обличчя
    Головна » 2014 » Травень » 23 » «Біличанка» – символ України і національного успіху

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов