Святкова зустріч «Наші мами – біличанки!» / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

16.06.13
Святкова зустріч «Наші мами – біличанки!»
В суботу на ігровому майданчику ДЮСШ зібралась зіркова компанія у складі мам-біличанок та їх діточок.
Беличанка, Коцюбинське, ДЮСШ, футзал, Клуб, Коцюбинское, 20-ти річчя, спорт, Біличанка, жіночий футзал Святкова зустріч «Наші мами – біличанки!»

15 червня на ігровому майданчику ДЮСШ зібралась зіркова компанія у складі мам-біличанок та їх діточок.

В суботу у ФК "Біличанка" був незвичний день. Вперше зібралися спортсменки клубу, які закінчили активні виступи за клуб, і після закінчення спортивної карьєри встигли створити свої сім"ї і вже народили та  виховують діточок. На жаль, далеко не всі вихованки ФК "Біличанка", що пізнали радість материнства, змогли потрапити на цю зустріч. Не всіх вдалося повідомити, не всі можуть підтримувати тісні стосунки зі своєю спортивною "альма матер", бо життя розкидало їх по різних містах. Дехто не зміг прийти з певних причин (робота, відпустки , маленькі діти і т.і.). Але ті, що прийшли, привели із собою і своїх діток. Влаштували своєрідну фотосесію, поспілкувалися, поділилися досвідом виховання своїх майбутніх футболістів і футболісток, згадали свої минулі спортивні подвиги, та навіть радо відгукнулися на пропозицію зіграти дружній матч з нинішнім поколінням "ФК "Біличанка", яке достойно тримає планку, підняту старшим поколінням клубу.

Ви можете подивитися ці фото і ще раз переконатися, що заняття спортом у ФК "Біличанка" нічим не завадили цим молодим матерям. В свій час вони були успішними і в спорті, і в навчанні, а тепер відчувають радість материнства, виховуючи своїх янголят.  Мабуть, тільки так можна відчути повноту жіночого щастя.  Цього не замінять ніякі "модні" стосунки, про які  так часто стали писати. Жінка має бути Матір'ю - раніше чи пізніше, але неодмінно. В цьому призначення її життя. З цим погодилися всі учасниці сьогоднішньої зустрічі.

 Беличанка, Коцюбинське, ДЮСШ, футзал, Клуб, Коцюбинское, 20-ти річчя, спорт, Біличанка, жіночий футзал
Після чаювання  молоді мами-біличанки отримали памятні сувеніри від клубу і пообіцяли прийти на гру, яка відбудеться скоріш за все 27 червня. Ми про неї повідомимо.

Напередодні участь у фотосесії взяла гравець першого складу "Біличанки" Галка (нині Завертана) Юлія з сином Владиславом, який, до речі, вже є дуже відомим в Україні юним футзалістом, а ще
Кириченко (нині Хоптинська) Анна - одна з перших переможниць дебютних першостей України серед дівчат - з доньками Елею та Лізою, що вже тренуються в дитячих командах "Біличанки".

 
На сьогоднішню зустріч потрапили Янковська Іра (нині Лаврова) - одна з перших учасниць Чемпіонату України, бомбардир команди свого часу - з донькою Юлею; Пушак (нині Форостюк) Маша з сином Єгором і донькою Яною. Маша - багаторазова переможниця першостей України. Пахолюк Аня (нині Хоменко) з сином Тимофієм - одна з найшвидших гравчинь клубу свого часу і багаторазова переможниця першостей України. Широка Інна (нині Сидун) - з сином Вадимом і донькою Валерією - також була  багаторазовою переможницею першостей України  і чемпіоном України. Форсюк (нині Мойсеюк) Олеся - багаторічний капітан "Біличанки" - з сином Денисом і донькою Маргариткою. Кривенко (нині Матвійчук) Алла - багаторазовий чемпіон України і володар Кубку України - з сином Артемом і донькою Лізою. Конаровська Тетяна - одна з кращих захисників клубу за всі часи і гравець збірної України - з своєю донькою Маргариткою. Конаровська Світлана - багаторазова переможниця різноманітних змагань, в свій час гравець збірної України - з донькою Софійкою. Гурська Галя  - в свій час перший воротар "Біличанки", кращий воротар Кубку Євразії - з сином Богданом.  До них могли б приєднатися багато інших вихованок ФК"Біличанка", закінчивших спортивну кар"єру, і, можливо, вони зроблять це у майбутньому.

   

 

 

 

 

 





Категорія: Соціальні проекти | Переглядів: 6530
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 4
    avatar
    1 julia • 19:05, 17.06.13
    Класс!!! Самые спортивные,красивые и счастливые МАМЫ :-)
    avatar
    2 Alenka 3 • 15:20, 19.06.13
    Такие моменты дорогого стоят.. непременно возьму с Вас пример :)
    avatar
    3 Lubov • 16:30, 19.06.13
    Такие красивые , искренние , настоящие , а главное - счастливые !
    Загляденье :)
    avatar
    4 алинка • 19:10, 19.06.13
    Эмоции переполняют!!! Вы - наш пример:) 
    КЛАССНЫЕ!!
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, Коцюбинське, ДЮСШ, футзал, Клуб, Коцюбинское, 20-ти річчя, спорт, Біличанка, жіночий футзал
    Головна » 2013 » Червень » 16 » Святкова зустріч «Наші мами – біличанки!»

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов