«Біличанка» і «Хуторянка» - за здоровий спосіб життя! / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

30.03.16
«Біличанка» і «Хуторянка» - за здоровий спосіб життя!
Жіночий футзальний клуб «Біличанка» продовжує соціальну роботу щодо популяризація фізичної культури та спорту
Беличанка, Ірпінь, Коцюбинское, ДЮСШ, футзал, подарки, Біличанка, с. Нова Басань, Чернігівщина, жіночий футзал, НПУ
Головною метою ФК «Біличанка» з першого дня його заснування були популяризація фізичної культури та спорту, пропаганда здорового способу життя серед дітей та молоді. Для цього організовувалися команди та групи з футзалу для дівчаток та хлопчиків. Проводилися для них різноманітні спортивно-масові заходи. Одним із напрямків роботи клубу завжди було запрошення в гості до клубу дитячих команд з різних куточків України. Так свого часу гостями біличанок були дівчата зі Шполи, Славутича, Хотені, Гребінки, Городенки, Сум, Чернігова, Сугаків, Конотопу, Хотова, Шкарівки, Фастова, Моршину та інших міст та сіл України.  Ця робота продовжується і зараз, адже  діяльність  вищолігової команди це не єдиний, а один з напрямів роботи ФК «Біличанка». Не менш соціально важливою є і робота з дітьми.  І,  незважаючи на невеликі ресурси та маленький штат, що працює на аматорських засадах, клуб добре  справляється з роботою на декількох напрямках.

Останнім прикладом такої роботи став черговий візит до біличанок дівочої команди «Хуторянка» з с.Нова Басань, що на Чернігівщині. За три дні перебування силами ФК «Біличанка» для юних гостей було організовано декілька екскурсій цікавими місцями в Києві, декілька тренувань з футзалу, акробатики, фітнесу. Також організований та проведений товариський міжнародний матч з командою ровесниць з Франції, що тимчасово проживають в Києві та навчаються у французькій гімназії. До речі, цей історичний для себе матч «Хуторянка» виграла з рахунком 5:3. Голами відзначилися Нагорна Валя, Литошко Таня, Ридзель Софія-2 та Колок Ліда(капітан команди і племінниця головного тренера «Біличанки-НПУ».
Беличанка, Ірпінь, Коцюбинское, ДЮСШ, футзал, подарки, Біличанка, с. Нова Басань, Чернігівщина, жіночий футзал, НПУ
Після матчу з француженками дівчатка з «Хуторянки» разом з юними біличанками вболівали за вищолігову «Біличанку-НПУ» в її надпринциповому протистоянні зі «Злагодою» з Дніпропетровська і разом раділи перемозі своїх старших подруг, які вирвали перемогу 2:1. Позитивних емоцій було ціле море.  А вже наступного дня в смт. Коцюбинське ФК «Біличанка» пройшов турнір за участю гостей з Нової Басані та двох місцевих команд. Гості дали справжній бій юним біличанкам і зіграли з ними внічию 4:4, а перше місце біличанки вибороли лише завдяки кращій різниці забитих і пропущених голів. «Хуторянка» стала другою,  ледь не  перегнавши біличанок, але для кращої різниці їм не вистачило одного забитого голу. Для дівчаток з чернігівщини були організовані також показовий матч з дублем "Біличанки_НПУ", зустріч з легендарною Аліною Горобець, фотосесія, перегляд фільму, бесіди на спортивні та життєві теми, спілкування з юними біличанками.  Додому вони поїхали переповнені враженнями та позитивними емоціями.
Беличанка, Ірпінь, Коцюбинское, ДЮСШ, футзал, подарки, Біличанка, с. Нова Басань, Чернігівщина, жіночий футзал, НПУ
Ось так працює ФК «Біличанка», не зациклюючись на своїх вищолігових здобутках за будь-яку ціну, а встигаючи виконувати і не менш важливу в соціальному плані місію. Адже місця і медалі не більш важливі, чим добро та радість, принесені для дітей. Принаймні, для «Біличанки» є так.


Copyright © 2016 FC Belichanka.com


Категорія: Соціальні проекти | Переглядів: 2434
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, ДЮСШ, футзал, Коцюбинское, подарки, Чернігівщина, Біличанка, жіночий футзал, Ірпінь, с. Нова Басань
    Головна » 2016 » Березень » 30 » «Біличанка» і «Хуторянка» - за здоровий спосіб життя!

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов