Женский футзал. ЧУ. Высшая Лига. Итоги 10-го тура / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

22.02.12
Женский футзал. ЧУ. Высшая Лига. Итоги 10-го тура

Женский футзал. ЧУ. Высшая Лига. Итоги 10-го тура

В воскресенье завершился неполный 10-й тур Чемпионата Украины по футзалу в Высшей Лиге. Выездные победы лидеров. Еще один поединок между командами из Полтавы и Черкасс, по предварительным данным, перенесен на 18 марта 2012


Беличанка, Луганск, Интер, киев, женский футзал, Ятрань, черкассы, Умань, ИМС_ЧНУ, КДЮСШ СпартакКДЮСШ "Спартак" г. Киев- "Беличанка-НПУ" пгт. Коцюбинськое2:10 (2:4)
17.02.2012 года. г. Киев, СК "Атлет"
Арбитры:
Скоропад В. (Киев), Ночовный А. (Киев),

КДЮСШ "Спартак":
Сергиенко, Грязная, Кузовенко, Чередниченко, Дычко, Кирильчук А., Папенко
Тренер: Голоденко Ольга

"Беличанка НПУ":
Мельничук, Гурская - Лукьяненко, Павленко, Лычко, Бесидовская, Игнатенко, Малышко (к), Сидоренко Т, Мартынюк, Прокопенко, Дубицкая, Полищук, Шульга
Тренер: Колок Владимир

Голы 
Папенко 14', Сергиенко 35' - Лукьяненко 13', Игнатенко 23',44', Павленко 28',51', Мартынюк 35', Малышко 38',40', Прокопенко 42',56'
Предупреждение:   Сергиенко - Дубицкая
Фолы: 8 (5) - 6 (2)

Встреча старых знакомых. Киевское дерби завершилось в пользу «бело-зеленых». А ведь правду говорят, что фанаты ведут свою команду к победе. «Вместе весело шагать по  просторам…». Именно с таким лозунгом отправилась новая торсида болельщиков «бело-зеленых» на первый свой условно-выездной матч, который состоялся в киевском СК «Атлет».

Несмотря на то, в каком состоянии подошли команды к этому матчу, ожидалась довольно упорная борьба. Ведь как ни как, а на лидеров все команды настраиваются по-боевому.

Немного углубившись в статистику, можно отметить, что данный сезон для «Беличанки НПУ» в играх против КДЮСШ «Спартак» выдался самым успешным за последние три года (общий счёт сезона 09/10 – 18:6(+12), 10/11 – 17:7(+10) и 11/12 – 17:3(+14)).

Читать полностью статью>>

Сергей НОВИКОВ, инфо-служба ФК "Беличанка 93" - belichanka.com



Ятрань-Уманьфермаш УДПУ
Беличанка, Луганск, Интер, киев, женский футзал, Ятрань, черкассы, Умань, ИМС_ЧНУ, КДЮСШ Спартак"Ятрань-Уманьферммаш-УДПУ" - "Олімпік" (Дніпропетровськ) - 1:3 (1:2)
Умань. Спортзал УДПУ. 200 глядачів.
Арбітри: Бурлай М., Погорілий М. (Черкаси)

"Ятрань-Умань-УДПУ" : Цикаленко - Боярова, Скориніна, Музика, Романів, Стець, Крепостна, Сукач, Аілінкий, Безверха, Шевченко.
"Олімпік": Сайгайдачна, Соболєва, Гриценко, Тараканова, Литвин, Заплава, Іванова, Федорова, Басалига.

Голи: Музика (30) - Гриценко (1, 6), Скориніна (51 автогол)
Не реалізовані дабл-пенальті: Боярова (67), Романів (70), Гриценко (68)
Фоли: 9(3) - 10 (3)

В гості до Умані завітала команда, що міцьно утримує другу сходинку турнірної таблиці. Недивлячись на дошкульну поразку в Дніпропетровську, остраху у господарів не було. Навпаки - хотілося перервати серію прикрих невдач, коли до позитивного результату не вистачає буквально дещиці (ті ж поразки вдома від Черкас 1:2 і від Полтави 3:4). Але і цей матч ще раз продемонстрував, що удача вперто обминає команду з Уманщини. А можливо, це якраз і накопичується той досвід, який колись дозволить відійти від гри в футбол і наблизитися до міні-футболу.
Матч розпочався для господарів - гірше не придумаєш. Вже на 20-й секунді Гриценко відкрила рахунок. А на 6-й хвилині вона ж зробила і взагалі 0:2. Скільки не говори на установці про самого небезпечного гравця дніпропетровської команди - поки розкачувалися уманчанки на старті так двічі і проморгали гравця під номером 99. А він не схибив.
Втім "Ятрань" руки не опустила. І з середини першого тайму стали турбувати голкіпера суперників. Цікаво, що в ці хвилини незадоволення викликала гра тих, на кого саме в атаці більше покладалися. Та ж Вікторія Музика все ніяк не може вийти на рівень гри, який від неї очікують. А найгістріший момент виник за участі дебютантки команди Сукач. Але 15-річній футболістці забракло досвіду і холоднокровності. і все ж до перерви уманчанки один мяч сквитали. Елегантний пас Боярової і Музика вколотила мяча в ворота Сагайдачної, яка була одніє з кращих в команді (кращою у гостей однозначно була Гриценко).
По перерві господарі внесли корективи в гру і ще активніше пішли вперед. Тепер вже і нападники - Музика, Стець - відпрацьовували належним чином. Одна Юлія Стець вже в дебюті могла господарів вивести вперед. Але то надійно діяла голкіпер, то стійки воріт приходили їй на допомогу, то господарі просто марнували гарні моменти. А вершиною "якщо не везе то не везе" став просто дуже прикрий автогол Анастасії Скориніної. Мяч по зрадницькі вповз за лінію воріт від її ноги після розіграшу кутового. Господарі ще мали 19 хвилин. І вони весь час без перестанку атакували. Мали моменти. Правда, оголилися при цьому і "Ятрані" тили. Але просто відмінно діяла в воротах ще один 15-річний гравець "Ятрані" - Олена Цикаленка. Вона кілька разів просто виручала свою команду.
Загалом самим справедливим результатом матчу була б нічія. Команди були гідними один одного, рівними. Але що ж ти зробиш, що "Ятрань" все не хоче реалізовувати самою ж створені моменти.... Гра була продемонстрована гідна. але поразка є поразка.
Тепер на "Ятрань" чекає візит до Черкас (в суботу, 25 лютого, о 15-00) і в Калуш (перший півфінальний матч Кубка України, 29 лютого).
Ну і робота на перспективу. Одним з висновків дебютного сезону є те, що з деким з гравців доведеться, зокрема, розпрощатися.

Футбол Уманщини від Ігоря Соболенка



Женский футзал. Высшая лига. Турнирное положение
М
Команда
И
В
Н
П
M

О
1
 "Беличанка НПУ" Коцюбинское
9

9

0
0
92 - 15
27
2Олимпик
 "Злагода - Олимпик" Днепропетровск
9
7
1
1
54 - 16
22
3ИМС-ЧНУ
 "ИМС-ЧНУ" Черкассы
8
4
1
3
20 - 28
13
4НИКА - педуниверситет
 "НИКА - педуниверситет" Полтава
7
4
0
3
31 - 24
12
5
Ятрань-Уманьфермаш УДПУ "Ятрань-Уманьфермаш УДПУ" Уманский район

8

3

0

5

25 - 36

9

6"Спарта К" КДЮСШ "Спартак"
 "Спарта К" КДЮСШ "Спартак" Киев
9

1
0
8

22 - 51
3
7
ФКЛ ИНтер Луганск "ФКЛ-Интер" Луганск
8

0

0

8
13 - 87

0


Бомбардиры
МестоФутзалистки  КлубМячей

Лукьяненко Алёна
"Беличанка НПУ"23

Воронцова Дарья
"Злагода - Олимпик" 19

Гриценко Ксения
"Злагода - Олимпик" 19

Павленко Елена
"Беличанка НПУ"15

Ермоленко Валерия
"НИКА - педуниверситет" 13

Прокопенко Анна
"Беличанка НПУ"11

Малышко Катерина
"Беличанка НПУ"11


Сергей НОВИКОВ



Категорія: Новини чемпіонату | Переглядів: 5678
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, Луганск, Интер, киев, женский футзал, Ятрань, черкассы, Умань, ИМС_ЧНУ, КДЮСШ Спартак
    Головна » 2012 » Лютий » 22 » Женский футзал. ЧУ. Высшая Лига. Итоги 10-го тура

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов