Кубок України 2013. 1/2. «Біличанка-НПУ» - «Злагода» - 4:2 / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

24.04.13
Кубок України 2013. 1/2. «Біличанка-НПУ» - «Злагода» - 4:2
украина, Кубок України, АМФУ, футзал, женский футзал, «Злагода», жіночий футзал, «Біличанка-НПУ»Жіночий футзал. Кубок України 2013. 1/2. «Біличанка-НПУ» - «Злагода» - 4:2

«Біличанка» робить крок до «золотого дубля». Підопічні Володимира Колока по сумі двох матчів переграли дніпрянок - 8:2.

Перед півфінальним матчем-відповіддю, за великим рахунком, більшість питань вже була знята. В Дніпропетровську новоспечені чемпіонки впевнено перемогли, заробивши собі гандикап у чотири «сухі» м’ячі. Ситуація гостей погіршувалася, ще й тим, що наразі вони не можуть розраховувати на пристойну лаву запасних і мали лише сім польових гравців, в той час як Володимир Колок мав повну обойму виконавиць.

Перший тайм гості проводили без натхнення і було видно, що на підсвідомому рівні вони розуміли, що цей матч майже нічого не означає. Можливо, саме через такі думки до середини першого тайму вони пропустили два м’ячі, що автоматично знімало найменші сумніви про те, хто таки потрапить у фінал. Доходило навіть до того, що в деяких моментах Ірині Мельничук доводилося розминатися в своєму воротарському майданчику, щоб не заклякнути від бездіяльності. Контроль м’яча і гри звично був за «Біличанкою». На 23-й хвилині Олена Кудзієва взяла тайм-аут і дещо збадьорила своїх підопічних, яким вдалося нав’язати боротьбу і створити декілька дуже небезпечних моментів, але Мельничук продемонструвала, чому саме вона є номером один в національній збірній.

Після перерви «Злагоду» наче підмінили. Команда вийшла з бажанням боротися, яке навіть не зламав «гол з роздягальні» від Анни Прокопенко. На 38-й хвилині Валентина Тараканова продемонструвала неабиякі індивідуальні якості і, пройшовши правим флангом, змістилася в центр, обігравши на шляху декількох опоненток, та відправила у ворота перший гол у відповідь. Зовсім скоро вона ж вдало зіграла на добиванні і ненадовго відновила інтигу в цьому матчі, але не у підсумковому результаті. Буквально одразу інтригу вбила Анна Прокопенко, якій вдався диво-удар з 13-ти метрів у самісіньку «дев’ятку». Незважаючи на такий невтішний поворот подій, дніпропетровчанки продовжували активно грати на чужій половині поля, особливих неприємностей господаркам майданчику доставляла Ксенія Гриценко. Якщо гості намагалися брати індивідуальною технікою, то «Біличанка» вкотре продемонструвала хорошу командну гру. «Злагода» дуже старалася, але ближчими до успіху все ж були минулорічні володарки Кубку: на передостанній хвилині Дубицька пробила в поперечину, м’яч відскочив в коліно Малишко і потурбував стійку.
украина, Кубок України, АМФУ, футзал, женский футзал, «Злагода», жіночий футзал, «Біличанка-НПУ»  украина, Кубок України, АМФУ, футзал, женский футзал, «Злагода», жіночий футзал, «Біличанка-НПУ»
Отже, «Біличанка-НПУ» впевнено крокує до свого восьмого Кубку, а «Злагода» продемонструвала, що має хороший потенціал і, маємо надію, найближчим часом складе значно серйознішу конкуренцію своїм іменитішим суперницям з Коцюбинського та Полтави.

 
1/2 фіналу. «Біличанка-НПУ» смт. Коцюбинське - «Злагода» м. Дніпропетровськ - 4:2 (2:0)

24.04.2013 року. м. Київ, СК "НПУ-Арена" – 120 глядачів
Початок матчу - 14:30
Арбітри: Чубінський М. (Київ), Лебідь Є. (Київ).
Інспектор матчу - Самохін В. (Київська обл.)

«Біличанка-НПУ»:
Мельничук (Бесідовська, 48), Скрипленко - Павленко, Прокопенко, Шеремет, Малишко (к) - Поліщук, Ігнатенко, Сидоренко, Личко, Шульга, Дубицька, Мартинюк.
Тренер: Колок Володимир

«Злагода»:
Сагайдачна, Сумарокова - Соболева (к), Сухорукова, Тараканова, Гриценко – Кліпаченко, Аслаханова, Іванова.
Тренер: Кудзієва Олена

Голи:
Прокопенко 14, 32, 41, Шульга 19 – Тараканова 38, 41
Попередження:
Дубицька 45, Малишко, 59
Фоли: 8 (4) - 3 (1)


Андрій Гулій, belichanka.com
Photo by : Natalia Litvin



Категорія: Новини кубку | Переглядів: 3808
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 2
    avatar
    1 NovikovSergey • 00:13, 25.04.13
    avatar
    2 fofo • 01:27, 25.04.13
    Бавария — Барселона - 4:0

    Боруссия Д - Реал - 4:1

    Беличанка-НПУ - Злагода - 4:2

    ))))
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: украина, Кубок України, АМФУ, футзал, женский футзал, «Злагода», жіночий футзал, «Біличанка-НПУ»
    Головна » 2013 » Квітень » 24 » Кубок України 2013. 1/2. «Біличанка-НПУ» - «Злагода» - 4:2

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов