ЧУ 12/13. 12-й тур. «Біличанка-НПУ» - «Ніка ПНПУ» - 5:2 / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

06.04.13
ЧУ 12/13. 12-й тур. «Біличанка-НПУ» - «Ніка ПНПУ» - 5:2
Ніка ПНПУ, Полтава, АМФУ, жіночий футзал, Біличанка НПУ, Коцюбинське, женский футзал, НПУ, Беличанка Жіночий футзал. ЧУ 12/13. 12-й тур. «Біличанка-НПУ» - «Ніка ПНПУ» - 5:2

«Класичне» за «Біличанкою». Підопічні Володимира Колока вшосте поспіль (в восьме взагалі) виграють чемпіонат України

Дій, рухайся, намагайся - ти все зможеш,
тільки не здавайся!


Про принциповість цього матчу зайвий раз нагадувати не доводиться, адже саме ці дві команди поділили між собою майже всі трофеї на внутрішній арені. Саме в цьому матчі, за умови перемоги, футзалістки з Київської області могли достроково завоювати своє восьме чемпіонство. Полтачанки ж у разі перемоги могли дещо скоротити відстань від лідера і закріпитися на другій сходинці. Окрім того, нас чекало протистояння найкращих бомбардирів чемпіонату - Шульги та Павленко у «Біличанки» та Єрмоленко у «Ніки».

Ніка ПНПУ, Полтава, АМФУ, жіночий футзал, Біличанка НПУ, Коцюбинське, женский футзал, НПУ, Беличанка Ніка ПНПУ, Полтава, АМФУ, жіночий футзал, Біличанка НПУ, Коцюбинське, женский футзал, НПУ, Беличанка

У першому таймі полтавчанки вийшли зарядженими на боротьбу і намагалися нічим не поступатися своїм суперницям. Відкрити рахунок вдалося господарям і зробила це саме Анна Шульга на 13-й хвилині. Це ще більше «завело» гостей, які змогли організувати декілька виходів віч-на-віч, але Ірина Мельничук не дала підстав сумніватися у своєму класі. Апогею такого міні-штурму став небезпечний удар зі штрафного, коли Мельничук у воротах підстрахувала Поліщук Маша. «Біличанка» до своїх моментів ставилася значно обачніше і за 4 хвилини Малишко подвоїла перевагу «біло-зелених». Здавалося, що такий розвиток подій може психологічно надломити гостей, але їм пощастило швидко скоротити рахунок. Гол вийшов дещо курйозним. Дальній удар Єрмоленко Мельничук відбила в стійку, від якої м’яч влучив у спину Ірині та закрутився біля лінії воріт. Мочалова першою зреагувала і відправила м’яч у сітку – 2:1 і інтрига закрутилася з новою силою. Надалі м’ячем більше володіли гості, але створити гостроту біля воріт Мельничук їм не вдавалося, натомість пропустили самі. Шаповал прикро помилилася недалеко від свого штрафного майданчика, що і призвело до третього взяття воріт. Шеремет відібрала м’яч і потужно пробила у верхній кут – 3:1. Після цього гості взяли тайм-аут, хоча  на паркеті впевненіше почувалися саме господарі, але Шульга та Павленко свої моменти не реалізували. Останні хвилини тайму пройшли за переваги «Ніки-ПНПУ», але забити не вдалося. Найкращі моменти, щоб відзначитися мала Єрмоленко, але в першому випадку, після рикошету від Шеремет, м’яч влучив у стійку, а в другому виручила Мельничук.

Ніка ПНПУ, Полтава, АМФУ, жіночий футзал, Біличанка НПУ, Коцюбинське, женский футзал, НПУ, Беличанка Ніка ПНПУ, Полтава, АМФУ, жіночий футзал, Біличанка НПУ, Коцюбинське, женский футзал, НПУ, Беличанка

По перерві Тетяну Узол у воротах «Ніки» замінила Аліна Назаренко. Початок знову за полтавчанками, а найкращий момент був у Шаповал, яка опинилася віч-на-віч, і, схоже, не очікувала на таке щастя, тож банально тикнула м’яч у воротаря. Ближче до 10-ї хвилини другого тайму господарі вирівняли гру. Ризикувати не хотів ніхто, тож гра переважно зводилася до ударів з дальньої та середньої відстані. На 20-й хвилині Шульга оформила дубль і ситуація для гостей стала загрозливою. Після цього місце у воротах «Біличанки» зайняла Бесідовська. Про непоступливість суперників говорить і велика кількість порушень. На 27-й хвилині господарі вшосте порушили правила. Дабл-пенальті виконувала Мочалова, але пробила вище. За хвилину сьоме порушення і на цей раз пробивати пішла Єрмоленко. Потужний удар в «дев’ятку» і рахунок став 4:2. Час, щоб зрівняти рахунок, у гостей ще був, але створити хоча б якусь загрозу воротам «Біличанки» вони не спромоглися. Зате на передостанній хвилині нагадала про себе Шульга, яка здійснила сольний прохід з правого флангу в центр, попутно обігравши декількох суперниць і забила свій 27-й м’яч у чемпіонаті, укріпивши своє лідерство на чолі списку снайперів.

Вищий клас «Біличанки НПУ» дався взнаки, і у важкій грі незмінні чемпіонки останніх років змогли перемогти. «Ніка» билася, як могла, але щоб перемогти чемпіонок -цього виявилося замало. Вітаємо «Біличанку-НПУ» з черговим заслуженим чемпіонством та побажаємо успіхів на міжнародній арені. Полтавчанкам подякуємо за гру і побажаємо скласти гідну конкуренцію у наступному сезоні.


НИКА - педуниверситет
"Біличанка НПУ" смт.Коцюбинське -"Ніка-ПНПУ" м.Полтава - 5:2 (3:1)
06.04.2013. м. Київ, СК "НПУ-Арена" - 200 глядачів
Початок матчу - 12:30
Арбітри: Скоропад В. (Київ), Ночовний О. (Київ)

«Ніка ПНПУ»: Узол, Назаренко - Шаповал, Павлусенко, Лясковська (к), Гловацька, Карпенко, Єрмоленко, Глушко, Шевела, Подат, Дударчук, Підклада, Мочалова.
Тренер: Ягодкін С.Г

«Біличанка-НПУ»: Мельничук, Скрипленко, Бесідовська - Павленко, Поліщук, Малишко (к), Шеремет, Сидоренко, Личко, Шульга, Прокопенко, Дубицька, Васковець.
Тренер: Колок В.В.

Голи
:
Шульга 13', 55', 69', Малишко 17', Шеремет 26' - Мочалова 20', Єрмоленко 63'
Нереалізований дабл-пенальті:
Мочалова 60'
Попередження:
Лясковська 14'
Фоли: 12 (5) - 7 (3)








Категорія: Новини чемпіонату | Переглядів: 4214
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 2
    avatar
    1 Станислав • 23:45, 06.04.13
    С ПОБЕДОЙ, дорогие, уважаемые наши спортсменки!!!!
    avatar
    2 visitors • 00:32, 07.04.13
    поздравляем Беличанку!!! Это была лучшая игра сезона, хотя очень многое и не выходило. Нужно отдать должное и полтавсикм девушкам.
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, Коцюбинське, Ніка ПНПУ, НПУ, АМФУ, Біличанка НПУ, женский футзал, жіночий футзал, полтава
    Головна » 2013 » Квітень » 6 » ЧУ 12/13. 12-й тур. «Біличанка-НПУ» - «Ніка ПНПУ» - 5:2

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов