Володимир Колок: «Всі націлені на серйозну боротьбу» / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

29.09.13
Володимир Колок: «Всі націлені на серйозну боротьбу»
Незабаром старт Чемпіонату України. Чи готова «Біличанка НПУ» до нього? Про це ми дізналися у головного тренера команди.

Володимир Колок, Біличанка, НПУ, жіночий футзал, женский футзал, міні-футбол, АМФУ, Беличанка-НПУ, Коцюбинське

Незабаром старт Чемпіонату України. Чи готова «Біличанка НПУ» до нього? Про це ми дізналися у головного тренера команди.

В якій готовності до нового Чемпіонату підходить «Біличанка НПУ»? Про це ми дізналися у президента і головного тренера «Біличанки НПУ» Володимира Колка:

- Старт нового Чемпіонату країни призначено на 5 жовтня. В цей день пройде перший тур. В Чемпіонаті стартують 9 колективів. Сьогодні на нараді представників команд вищої ліги у Домі футболу команди отримали календар змагань і провели жеребкування Кубку України. Офіційні документи опублікуються згодом.

Підготовку до нового сезону ми розпочали 5 серпня. Зважаючи на те,  що  ми вирішили прийняти участь у турнірі в Угорщині 17-19 серпня, то і підготовку провели не зовсім традиційно. Більшу увагу звернули не на фізичну підготовку, а на технічну і тактичну. А от після повернення з турніру вже намагалися наздоганяти згаяне. На жаль, з об'єктивних причин не всі спортсменки змогли повноцінно пройти підготовчий етап. Дехто хворів, дехто не встиг залікувати травми, студенткам дали можливість повноцінно влитися в учбовий процес в університеті. Але на цей момент уже майже всі в строю і лише одиниці не працюють в основній групі. 

Поступово підтягуються до основи молодші спортсменки. Все впевненіше почувають себе у компанії іменитих одноклубниць Марченко Іра, Зенько Лєна. Стабільно прогресують  Личко Каріна, Васковець Марійка. Відновлюються після травм Прокопенко Аня, Поліщук Маша. Тримаються на рівні і лідери команди на чолі з капітаном Малишко Катериною. Команда укомплектована гравцями різного плану, різного досвіду, але всі націлені на серйозну боротьбу і з суперниками, і з самими собою. За час, що залишився до початку змагань, багато над чим треба попрацювати, щоб не втратити високі чемпіонські позиції.  Адже в цьому році більшість команд знайдуть можливості додати у грі. До того ж з'явилися команди-новачки, які  додадуть інтриги у чемпіонаті. Боротьба за медалі буде запеклішою. "Біличанка-НПУ" до неї готова. А там, як Бог дасть. Переможе все одно сильніший.


Інфо, belichanka.com



Категорія: Новини чемпіонату | Переглядів: 3701
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 1
    avatar
    1 Smith • 00:23, 03.10.13
    excellent !!!
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Коцюбинське, АМФУ, НПУ, Володимир Колок, женский футзал, Міні-футбол, Біличанка, жіночий футзал, Беличанка-НПУ
    Головна » 2013 » Вересень » 29 » Володимир Колок: «Всі націлені на серйозну боротьбу»

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов