Кубок Украины 2013. Первые матчи четвертьфинала / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

21.02.13
Кубок Украины 2013. Первые матчи четвертьфинала
Женский футзал. Кубок Украины 2013. Первые матчи четвертьфинала

В воскресенье завершилась первая часть четвертьфинальных баталий за кубок Украины. Лидеры спокойно делают свое дело + ВИДЕО


ФКЛ ИНтер ЛуганскНИКА - педуниверситет
ФКЛ «Интер» (Луганск) – Ника-ПНПУ (Полтава) – 1:14 (0:9)
Луганская команда ФКЛ «Интер» не смогла избежать разгрома от одного из лидеров отечественного футзала.


Сразу заметим, что полтавская команда на данный момент является одной из сильнейших команд Украины, поэтому по понятным причинам результат игры был довольно-таки прогнозирован. 
Можно было бы рассчитывать, что результат игры будет не таким разгромным, если бы в игре смогла принять участие Алена Гребеник, которая является лидером и мотором команды. Она на данный момент отстранена от участия в соревнованиях до решения КДК после событий игры последнего тура чемпионата в Умани.

Что касаемо самой игры, то тут нужно сказать следующее. Собственно игра была только в исполнении одной команды, т. е. команды гостей. Полтавчанки на протяжении всей игры, целиком и полностью владели преимуществом и не дали никаких шансов команде хозяев площадки. А тот единственный мяч, который смогли забить луганчанки, можно охарактеризовать скорей всего как делом случая. Вратарь команды гостей не смог согласовать свои действия с полевыми игроками, и в итоге Анастасия Иванова смогла «размочить» счет в игре.

Теперь луганской команде предстоит ответная игра на поле соперника, которая намечена на 9 марта, но этот поединок все же будет носить целиком формальный характер.
материал football.lg.ua

ФКЛ «Интер» (Луганск) – Ника-ПНПУ (Полтава) – 1:14 (0:9)
15.02.2013 г. Луганск. Спортзал «Старт»-2. 12:00. 70 зрителей.
Судьи: Леонид Жиронкин (Луганск), Алексей Городыщенко (Луганск).
Инспектор АМФУ – Игорь Емельянов.
ФКЛ «Интер» (Луганск): 99 Анна Копыленко (к) – 3 Елена Подгорная, 6 Кристина Козаченко, 8 Ольга Сенчищева, Анастасия Щербатых – 2 Анастасия Иванова, 4 Анна Таратухина, 5 Анна Сенчищева.
Главный тренер – Сергей Бельцов.
Ника-ПНПУ (Полтава): 33 Алина Назаренко – 2 Евгения Шаповал (к), 5 Ярина Павлусенко, 10 Валерия Ермоленко, 20 Маргарита Мочалова – 8 Таисия Бабенко, 9 Алла Карпенко, 18 Юлия Дударчук – 6 Александра Лясковская.
Главный тренер – С. Ягодкин.
Голы:
Ермоленко (5, 16, 24), Бабенко (8, 22), Мочалова (20, 30, 30), Павлусенко (23, 60), Дударчук (36, 56), Шаповал (43), Карпенко (49), Иванова (57).
Предупреждение:
нет - Назаренко (9).
Фолы: 8(3) – 6(4).

УАБС СумыЗлагода Днепропетровск
"УАБД" г.Сумы -«Злагода» г.Днепропетровск - 0:3 (0:3)
Чвертьфінал кубку України з футзалу серед жінок команда УАБС зіграла з дніпропетровською «Злагодою»

Фаворитом пари, безумовно, вважалися гості: команда Олени Кудзієвої і в чемпіонаті тільки на найвищі місця претендує, і досвід виступів на високому рівні має чималий.

Це позначилося на подіях на паркеті. Гравці «Злагоди» краще володіли м’ячем, активніше рухалися майданчиком, але тотальної переваги над сумчанками не мали. І хто знає, як склалася б гра, якби не справжнісінький провал «банкірів» наприкінці першого тайму. Тричі протягом трьох хвилин досвідчена Анастасія Кліпаченко уразила ворота сумської команди. Ще до перерви господарі мали відмінну нагоду для того, аби скоротити відставання в рахунку. Але не судилося. Лідер команди Вікторія Чакір не реалізувала пенальті. Та і взагалі цей матч був не найкращим для неї.

Після перерви шанси для взяття воріт мали футзалістки обох команд, але надійна гра голкіперів та проблеми із реалізацією залишили рахунок другого тайму недоторканим. Утім, враховуючи провальну кінцівку першого тайму, фінальний свисток зафіксував на табло підсумкові 0:3 – кубкова поразка УАБС. Як і восени 2012 року, сумчанки поступилися вдома «Злагоді» із різницею у три м’ячі.

Команди ще мають зіграти матч-відповідь у Дніпропетровську, де гіпотетично УАБС може взяти реванш. Утім, об’єктивно сумчани мають мінімальні шанси на вихід до півфіналу Кубка.

матеріал та відео СОДТРК

«УАБД» г.Сумы -«Злагода» г.Днепропетровск - 0:3 (0:3)
16.02.2013 г. Сумы. СК «СДПУ». 35 зрителей.

Голы: нет - Клипаченко 19,20,21
Нереализованный дабл-пенальти:   Чакир 25
Предупреждение: нет - Гриценко 15
Фолы: 7(3) – 7(6).




ИМС-ЧНУЯтрань-Уманьфермаш УДПУ
 "ИМС" г.Черкассы - "Ятрань-УДПУ-Базис" Уманский район - 2:4 (0:2)
Футзалістки уманської команди "Ятрань-УДПУ-Базис" впевнено переграли черкаський "ІМС" у першому матчі 1/4 фіналу Кубку України.

Черкаський "ІМС" ніяк не може набрати переможну ходу. Після звитяги у Білій Церкві, підопінчі Валентина Вернигори повернулися додому, де на них чекало протистояння з уманським колективом "Ятрань-УДПУ-Базис". Як виявилося, на сьогодні уманчанки є сильнішою командою. Гості комфортно почували себе у ПС "Фотоприлад" і здолали черкаську команду з рахунком 4 : 2.
До півфіналу Кубку України команди потрапляють за сумою двох матчів. Матч відповідь відбудеться 10-го березня в Умані.
А в наступному, 9-му турі, чемпіонату України "Ятрань-УДПУ-Базис" зустрінеться з "Білою Лінією", а "ІМС" випробує свої сили в Сумах у матчі з місцевим "УАБД".

Максим Гаптар, Черкаський спорт

 "ИМС" г.Черкассы - "Ятрань-УДПУ-Базис" Уманский район - 2:4 (0:2)
16.02.2013 г. Черкассы. СК «Фотоприбор». 50 зрителей.

Голы: Матвиенко 53, Волонтыр 56 - Музыка 18,56, Аилинкий 13, Скорынина 36
Нереализованный дабл-пенальти:   Болог 29
Предупреждение:
нет - Фортуна 29
Фолы: 8(3) – 11(6).




«Кристалл» г.Херсон - «Беличанка-НПУ» пгт.Коцюбинское - 1:13 (0:6)
Майстер-клас від «Біличанки». Херсонському «Кристалу» протистояли семиразові чемпіонки та семиразові володарки кубка України.

Херсонські вболівальники прийшли подивитися на нинішній провідний жіночий футзальний клуб країни. Адже херсонському «Кристалу» протистояли семиразові чемпіонки та семиразові володарки Кубка країни.

Цікава деталь, як розповів тренер «Біличанки» Володимир Колок, ще в далекому 1993 році, коли його команда дебютувала в чемпіонаті, тоді в Черкасах на турнірі першими їхніми суперницями була команда «Таврія» з Херсона й тоді «Біличанка» поступилася 0:10. І пожартував, що приїхали брати реванш. Колок цю зустріч більше розглядав за можливість дати пограти найближчому резерву, тому вдома залишив трьох провідних футзалісток: капітана команди Малишко, найкращого бомбардира Прокопенко та Шеремет. Хоча привіз і збірниць країни, на чолі з лідером Мельничук виступили юні Дубицька, Поліщук і Шульга…  Дав ще змогу дебютувати в команді Васковець, яка не тільки вдало зіграла, а ще й забила.

Щодо зустрічі, то гості з перших хвилин розпочали тиск на ворота херсонок. Господарки відбивалися, як могли, та їм удалося протриматися до восьмої хвилини, відтак позначилися клас та майстерність гостей. «Біличанка» виграла перший тайм, забивши шість м’ячів. Лише після перерви господарки почали діяти агресивніше, тож їм таки вдалося розпечатати ворота Мельничук. Це зробила Норик. До речі, вона принаймні ще двічі могла відзначитися, але не встигала використовувати слушні моменти. Зате в гостей все виходило, особливо — в нападі. Цьому засвідчує той факт, що кожна з футзалісток, за винятком воротаря Мельничук та Мартинюк, забивали м’ячі. Та й узагалі футзалістки з Коцюбинського показали майстер-клас гри у футзал для господарок, які однозначно набралися досвіду.

— Результат — закономірний. Клас наших дівчат вищий, хоча вони й молодші. Але приємно здивувало завзяття, з яким боролися на майданчику херсонські дівчата. У них є перспектива, — підбив підсумки першого матчу Володимир Колок.
Олександр КРУПІЦА, «Український футбол».

«Кристалл» г.Херсон - «Беличанка-НПУ» пгт.Коцюбинское - 1:13 (0:6)
17.02.2013 года. г. Херсон, СК "ДЮКФП № 5"
Начало матча - 13:00
Арбитры: Кириченко А. (Херсон), Букалов А. (Херсон)

«Кристалл»:
Швайчак - Шум, Чистякова, Вольская, Несина, Норик, Пономаренко, Сидоренко Е., Глухманюк, Торунда, Вороненко, Тимчук, Рзаева
Тренер: Левченко А.Ю.

«Беличанка-НПУ»:
Мельничук - Павленко (к), Дубицкая, Полищук, Шульга, Мартынюк, Сидоренко А., Васковец, Лычко
Тренер: Колок В.В.

Голы:  Норик 39, автогол Несина 59 - Сидоренко А. 8,35,53, Лычко 44,56, Шульга 22,24, Дубицкая 11,42, Васковец 21, Полищук 9, Павленко 60
Предупреждение:   нет
Фолы: 3 (2) - 5 (2)




АМФУ, Кубок України, womens futsal, женский футзал, україна, Міні-футбол, Біличанка, жіночий футзал, БеличанкаАМФУ, Кубок України, womens futsal, женский футзал, україна, Міні-футбол, Біличанка, жіночий футзал, Беличанка

АМФУ, Кубок України, womens futsal, женский футзал, україна, Міні-футбол, Біличанка, жіночий футзал, Беличанка





Категорія: Новини кубку | Переглядів: 5709
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, АМФУ, Кубок України, womens futsal, Надежда-ДЮСШ, женский футзал, україна, Міні-футбол, Біличанка, жіночий футзал
    Головна » 2013 » Лютий » 21 » Кубок Украины 2013. Первые матчи четвертьфинала

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов