Кубок Украины 2013. Все ближе к финалу! / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

15.04.13
Кубок Украины 2013. Все ближе к финалу!
Женский футзал. Кубок Украины 2013. Все ближе к финалу!

В Кубке Украины по футзалу среди женщин остается сделать последний шаг к финалу. Горячая пора полуфинальных матчей.

13 апреля в двух городах Украины стартовали полуфинальные матчи национального кубка. В четверке сильнейших оказались сразу 3 лидера нынешнего чемпионата ("Беличанка НПУ", "Злагода", "Ника-ПНПУ") и прошлогодний финалист кубка ("Ятрань-УДПУ").
Результаты первых матчей можно считать довольно неожиданными. Хозяева поля так и не смогли поразить ворота своих гостей, при этом пропустили достаточное количество голов, которое на 70% сблизило победителей на попадание в финал Кубка Украины 2013.


Злагода Днепропетровск 
1/2 финала. «Злагода» г.Днепропетровск - «Беличанка-НПУ» пгт.Коцюбинское - 0:4 (0:1)1/2 финала. «Злагода» г.Днепропетровск - «Беличанка-НПУ» пгт.Коцюбинское - 0:4 (0:1)

12 апреля 2013 года стартовый свисток для этих клубов прозвучал в третий раз. С первых минут хозяева поля ясно дали понять, что будут играть от обороны, тем самым вынуждая «Беличанку» действовать первым номером. Футзалистки из Коцюбинского без стеснения ринулись к воротам соперника, начав пристрелку уже с первой минуты - удар Шеремет Катерины приняла на себя перекладина ворот. До первого взятия ворот, которое произошло под занавес первого тайма, преимущество владения мячом было полностью на стороне "бело-зеленых", но вот для голевой атаки не хватало совсем малость. Удары Шульги, Прокопенко, Малышко держали в напряжении вратаря "Злагоды". Одним же из самых опасных моментов у соперников стал момент Гриценко, которая, вылетев на рандеву с Мельничук, "пульнула" мяч мимо ворот. Лишь к концу первого тайма счёт на табло все же изменился. «Беличанка НПУ» сумела нарушить концентрацию обороны днепрянок(сработала связка Дубицкая-Малышко): от мощного удара капитана мяч залетел в дальнюю "лузу" Сагайдачной - 0:1. За 5 минут до свистка на перерыв команды ещё раз обменялись острыми моментами, но в итоге с минимальным результатом ушли отдыхать.
читать полный материал>>
Сергей НОВИКОВ, belichanka.com

1/2 финала. «Злагода» г.Днепропетровск - «Беличанка-НПУ» пгт.Коцюбинское - 0:4 (0:1)
13.04.2013 года. г. Днепропетровск, СК "УГХТИ"
Начало матча - 15:30
Арбитры: Туржанский В.(Запорожье), Валуев С. (Запорожье).
Инспектор матча - Горбань С. (Днепр-к)

«Злагода»:
Сагайдачная, Сумарокова - Соболева (к), Заплава, Гриценко, Сухорукова, Тараканова, Иванова, Аслаханова, Кудзиева, Клипаченко, Униченко, Теплая, Униченко.
Тренер: Кудзиева Елена

«Беличанка-НПУ»:
Мельничук, Бесидовская - Павленко, Прокопенко, Дубицкая, Полищук, Шульга, Шеремет, Малышко (к).
Тренер: Колок Владимир

Голы:  Малышко 25, Павленко 44, Шульга 50,53
Предупреждение 
Гриценко 7 - Шульга 37
Фолы: 3 (2) - 5 (0)





Ятрань-Уманьфермаш УДПУНИКА - педуниверситет
"Ятрань-УДПУ-Базис" (Уманський район) - "Ніка-ПНУ" (Полтава) - 0:3 (0:0) "Ятрань-УДПУ-Базис" (Уманський район) - "Ніка-ПНУ" (Полтава) - 0:3 (0:0)


Другий свій сезон у еліті українського жіночого міні-футболу проводить команда Уманського району. І вдруге спромоглася пробитися до півфіналу національного кубка. Само по собі це вже неабияке досягнення для спорту нашого регіону. Звичайно, всі мріяли пробитися і до фіналу, як це було торік. Але ряд поразок в останніх матчах "Ятрань-УДПУ-Базис" і навпаки гарна форма, в якій перебувають полтавчанки, саме "Ніку-ПНУ" робив фаворитом двохраундового півфінального протистояння. Але і наші футболістки не збиралися без бою здаватися на милість грандів українського міні-футболу. І це проілюстрував сам матч.

Перший тайм ознаменувався рівною грою. Уманчанки дещо жорстко розпочали матч (вже на 2-й і 3-й хвилинах арбітри зафіксували фоли). Що говорило про рішучий настрій. Уманчанки ні в чому не поступалися гостям. І навіть мали більше моментів в першому таймі. Всі гравці. яких кинув в бій тренер В.М.Пею, мали нагоди для взяття воріт. Алі ні Романів, ні Скориній, ні Бояровій, ні Музикі, ні Аілінкий так і не вдалося переграти Узол. Втім і воротар в протилежних воротах Цикаленко діяла безпомилково. Загалом господарям за перший тайм сміливо можна ставити оцінку "відмінно".

Другий тайм розпочався без розкачки. Команди обмінялися гострими моментами. Два неймовірних моменти мали гравці "Ятрань-УДПУ-Базис". Але спочатку вихід два в один змарнувала Боярова, яка стала віддавати передачу. А потім в контратаці Романів і Музика взагалі вийшли на одного воротаря. Але вирішили розіграти до вірного (куди вже вірніше?!) і захисник встиг винести мяча з лінії воріт! А ось на 11-й хвилині полтавчанки свій момент реалізували. Романів вибила мяча по центру і тут же господарі наразилися на контратаку і Єрмоленко технічно пробила повз Цикаленко. 0:1.

Уманчанки і надалі гідно грали. Але ставало очевидним, що не вистачає сил - доводилося грати по суті в 5-6 польових гравців проти по суті рівноцінних двох четвірок у гостей. А тут ще й фортуна відверто відвернулася від нашої команди. На 49-й хвилині у Шаповал не вдався удар, але мяч влучив в голову Скориніної і зрадницьки змінив траекторію і влучив у самісінький верхній кут воріт! 0:2. Тут же Боярова зі штрафоного поцілила в стійку воріт полтавчанок. А на 53-й хвилині Музика вивела на удар Аілінкий, але у тої він не вийшов вдалим. Натомість Бабенко свій шанс не змарнувала.

В результаті за цілком рівної гри уманчанки гідно протистояли досвідченним полтавчанкам, але по суті шансів на вихід до фіналу не мають. Втім команді Уманського району можна подякувати за старання і змістовну гру.
Ігор Соболенко, уманський футбол

"Ятрань-УДПУ-Базис" (Уманський район) - "Ніка-ПНУ" (Полтава) - 0:3 (0:0)
13 квітня. 12-00. Умань. УДПУ. 30 глядачів.

"Ятрань-УДПУ-Базис":
Цикаленко - Романів, Скориніна, Музика, Боярова, Аілінкий-Фортуна, Сукач, Зуєва, Крепостна

"Ніка-ПНУ":
Узол - Шаповал, Павлусенко, Лясковская, Гловацкая, Бабенко, Карпенко, Єрмоленко, Івасенко, Шевела, Дударчук, Підклада, Мочалова, Назаренко

Голи:  Шаповал 45, Єрмоленко 39, Бабенко 59
Попередження 
немає
Фоли: 10 (5) - 4 (2)



АМФУ, Кубок України, womens futsal, женский футзал, україна, Міні-футбол, Біличанка, жіночий футзал, Беличанка  АМФУ, Кубок України, womens futsal, женский футзал, україна, Міні-футбол, Біличанка, жіночий футзал, Беличанка

АМФУ, Кубок України, womens futsal, женский футзал, україна, Міні-футбол, Біличанка, жіночий футзал, Беличанка


Сергей НОВИКОВ, belichanka.com


Категорія: Новини кубку | Переглядів: 4360
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 1
    avatar
    1 NovikovSergey • 01:27, 16.04.13
    Жіночий футзал. ЧУ 12/13 Перша Ліга. Перший ігровий день змагань.
    В м. Гребінці Полтавської області стартувала фінальна частина Чемпіонату України з футзалу серед команд першої ліги.

    15 квітня 2013:
    1.Ніка-2 - СумДу - 6:0
    2.Кристал - ДЮСШ-8 - 2:3
    3.Надія - Багіра - 5:2
    4.Атлетика - Спартак - 4:5
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, Кубок України, АМФУ, womens futsal, женский футзал, україна, Міні-футбол, Біличанка, жіночий футзал
    Головна » 2013 » Квітень » 15 » Кубок Украины 2013. Все ближе к финалу!

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов