ЧУ 12/13. Высшая Лига. Итоги 6-го тура. / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

18.12.12
ЧУ 12/13. Высшая Лига. Итоги 6-го тура.
Беличанка, ЖФУ, АМФУ, футзал, чу, женский футзал, ФФУ, 12/13, Чемпионат УкраиныЖенский футзал. Чемпионат Украины 12/13. Высшая Лига. Итоги 6-го тура.

15 декабря матчем в Киеве завершился 6-й тур Чемпионата Украины в высшей лиге. Ничейная бойня лидеров в Полтаве. + ВИДЕО

6-й тур национального первенства стартовал еще 8 декабря, в котором было сыграно три матча. Еще один поединок, в связи с Чемпионатом мира, был сыгран в эту субботу - 15 декабря. Предлагаем вашему вниманию отчёты и видеорепортажи с отчётных матчей.


 Гранит ШкаровкаЯтрань-Уманьфермаш УДПУ
Беличанка, ЖФУ, АМФУ, футзал, чу, женский футзал, ФФУ, 12/13, Чемпионат Украины"Белая Линия" с.Шкаровка  - "Ятрань-УДПУ-Базис" Уманский район -4:10 (2:2)

Самовіданна гра "Ятрані-Базис-УДПУ" в попередньому матчі проти полтавчанок (тоді команда Уманського району змогла зіграти достойну нічію з фаворитом) мала і неприємні наслідки. Футболістки обох команд тоді самовіданно боролися і в нашій команді відразу троє провідних гравців отримали ушкодження. А відтак Аілінкий, Музика та Романів змушені були два тижні лікуватися і залишилися поза тренуваннями. Це турбувало тренерський штаб. Адже команда "Біла лінія", хоча і знаходилася на останньому місці таблиці, але просто так очки вдома не віддаватиме.
Матч наша команда розпочала основною четвіркою - тренери все ж зробили ставку на провідних гравців, хоча і тримали в голові вище згадані причини. Напевне і самі футболістки все ж відчували певний острах за травмовані гомілкостопи і коліна. Та і не забували про аутсайдерський статус суперника. А таке неприпустиме. І наша команда була покарана суперниками. А потім ще і вищі сили вирішили перевірити на міцьність нерви уманської делегації. Наші футболістки швидко зрозуміли серйозність стану справ (пропущений гол сприяв) і помчали вперед. 22 моменти створили гості за перший тайм і все не могли відігратися! Аж перед самою перервою змогли відігратися і тут же вийти вперед. Але в перерві розслабитися можливості не було - перед самим свистком господарі відігралися. Отож 2:2 після першого тайму. Нехай рахунок і не відображав співвідношення сил на полі - але ж це рахунок на табло!
На перших секундах другого тайму в зіткненні травми зазнав воротар "Білої лінії". Лікар чаклував хвилин пять. Але сміливу дівчину довелося все ж замінити. Важко було здогадуватися про воротарські таланти того, хто її замінив. Але було практично зрозуміло - рівноцінної заміни у господарів не буде. Просто в першому таймі їх голкіпер видав просто феноменальну гру (лише виходів сам на сам ліквідував 9!). А тут ще "Ятрань-Базис-УДПУ" завелася вже по-справжньому. І якщо на перший пропущений гол у господарів ще відповідь знайшлася, то до 16-ї хвилини тайму команда з Уманщини довела перевагу до 4 мячів і більше ініціативу не віддавала.
Непроста але закономірна перемога "Ятрані-Базис-УДПУ" в безкомпромісному матчі (господарі дуже достойно грали, намагаючись також знайти щастя біля чужих воріт!).
Ігор Соболенко, футбол уманьщини

6-й тур. "Белая Линия" с.Шкаровка  - "Ятрань-УДПУ-Базис" Уманский район - 4:10 (2:2)
08.12.2012 года. г. Белая Церковь, СК "ДЮСШ 1"
Начало матча - 12:30
Арбитры: Васильковский (Белая Церковь), Маслов В.(Белая Церковь)
Матчи прошлого сезона - команды не встречались

Голы: Священко (5,35), Карпенко (42), Мекшун (61) - Музика (31, 32, 68), Аілінкий (37, 43, 64, 65), Скориніна (47), Боярова (50), Романів (52)
Предупреждение
Фолы:


УАБС СумыЗлагода Днепропетровск
Беличанка, ЖФУ, АМФУ, футзал, чу, женский футзал, ФФУ, 12/13, Чемпионат Украины"УАБД" г.Сумы - "ИМС" г.Черкассы - 6:0 (2:0)

Попри всі намагання ІМС, у рамках шостого туру чемпіонату України з футзалу серед команд вищої ліги забити гол престижу їм не вдалося.

За три секунди після того, як свисток сповістив про початок матчу, м’яч опинився у сітці воріт команди ІМС. Влучним ударом УАБС вивела вперед Вікторія Чакір. Поки гості оговтувались від пропущеного голу, Наталія Гуринець подвоїла рахунок. Після другого забитого м’яча гра помітно вирівнялась, та все ж сумчанки грали краще, що й позначилося на результаті.

Після тренерських коректив гра відновилась. Команда «УАБС» багато комбінувала, створювала небезпечні моменти. І вже на 13-й хвилині другого тайму рахунок дійшов до розгромного. Вікторія Чакір та Наталія Гуринець оформили по дублю. Незадовго до фінального свистка та ж Наталія Гуринець зробила хет-трик і цим самим поставила крапку у зустрічі.

Після домашньої перемоги команда УАБС посідає п’яту сходинку турнірної таблиці. Наступну гру сумчанки проведуть у Полтаві, де гратимуть проти місцевої «Ніки». Цей матч вирішить, чи зможуть сумчанки зачепитися за трійку лідерів, адже наразі «Ніку» і «УАБС» розділяють два очки.
матеріал та відео СОДТРК

6-й тур."УАБД" г.Сумы - "ИМС" г.Черкассы - 6:0 (2:0)
08.12.2012 года. г. Сумы, СК "УАБС"
Начало матча - 16:00
Матчи прошлого сезона - команды не встречались

Голы: Чакир-2, Гуринец-3, Шевченко
Предупреждение:
Фолы:




НИКА - педуниверситетЗлагода Днепропетровск
 Беличанка, ЖФУ, АМФУ, футзал, чу, женский футзал, ФФУ, 12/13, Чемпионат Украины"Ника-ПНПУ" г.Полтава - "Злагода" г.Днепропетровск - 3:3 (3:0)

Полтавська «Ніка-Педуніверситет» у драматичному поєдинку із дніпропетровською «Злагодою» втратила перемогу - нічия 3:3. На старті поєдинку господарки мали беззаперечну перевагу за моментами і забили, щоправда, не без допомоги рикошету. Пізніше Валерія Єрмоленко подвоїла перевагу своє команди, зреагувавши на пас партнерів. Наприкінці тайму господарки реалізували стандарт, відбили пенальті і пішли на перерву, виграючи 3:0. А от у другому таймі «Злагода» заграла набагато активніше, забивши два м’ячі. Наприкінці гри гості реалізували шостий фол, а за кілька хвилин, що лишилися до фінального свистка, жодній із команд не вдалося забити. Нічия 3:3 залишила команди на своїх позиціях: «Злагода» друга, «Ніка» - третя.
Евгений Брыж, "5 минут спорта" Полтава

6-й тур."Ника-ПНПУ" г.Полтава - "Злагода" г.Днепропетровск - 3:3 (3:0)
08.12.2012 года. г. Полтава, СК "ПНПУ"
Матчи прошлого сезона - 2:5, 0:2

Голы: Ермоленко-3 - Сухорукова, Гриценко, Тараканова
Предупреждение:
Фолы:






ФКЛ ИНтер Луганск
Беличанка, ЖФУ, АМФУ, футзал, чу, женский футзал, ФФУ, 12/13, Чемпионат Украины6-й тур. «Беличанка-НПУ» - «ФКЛ Интер» - 16:2 (8:1)

Очередной матч Чемпионата Украины наши футзалистки проводили вдогонку. Из-за участия игроков «Беличанки-НПУ» в составе сборной Украины, которая защищала честь страны на Мундиале в Португалии, игру 6-го тура против команды из Луганска пришлось перенести.

Отложенное событие состоялось 15 декабря 2012 года в Киеве. Никакого ажиотажа вокруг игры не было.Команды хорошо знали друг друга и трезво оценивали свои шансы в этом матче. Но нужно отдать должное игрокам из Луганска за их старание. На 10 минуте, при счёте 2:0, луганчанки показали свои зубы и сумели сократить отставание до минимума (Анна Сенчищева). А началось все с красивых голов в исполнении Ирины Дубицкой и Катерины Малышко. Коллектив "зелено-белых" снова сыграл на результат и существенно увеличил свои статистические показатели.

В матче был установлен и индивидуальный рекорд команды - 8 мячей в одном матче на счету Елены Павленко, которая автоматически вырвалась в лидеры бомбардиров чемпионата (19 голов).
Хет-триком в матче отличалась наш капитан Екатерина Малышко, дубль на счёту у Ирины Дубицкой и Марии Полищук и один мяч в исполнении Шульги Анны.

Поединок завершился с двумя равными таймами: беличанки сумели забить по 8 мячей, на что луганчанки ответили по одному точному выстрелу (Сенчищева и Гребеник).

Следующую игру луганская команда ФКЛ «Интер» сыграет в будущую пятницу 21 декабря. Соперником луганчанок будет команда «Ятрань-УДПУ-Базис». А вот на
«Беличанку-НПУ» ожидает субботний вояж в Днепропетровск, к местной «Злагоде».
Сергей НОВИКОВ, инфо-служба ФК "Беличанка" - belichanka.com

6-й тур. «Беличанка-НПУ» - «ФКЛ Интер» - 16:2 (8:1)
15.12.2012 года. г. Киев, СК "НПУ Арена"
Начало матча - 12:30
Арбитры: Кравцов С. (Киев), Хоботов Р. (Киев)
Инспектор матча - Олейник В. (Киев)
Матчи прошлого сезона - 15:0, 20:0

«Беличанка-НПУ»:
Мельничук - Павленко, Лычко, Игнатенко, Дубицкая, Полищук, Шульга, Шеремет, Малышко (к), Мартынюк, Сидоренко А., Васковец, Сидоренко Т.
Тренер: Колок Владимир

«ФКЛ Интер»:
Чебанык, Копыленко – Гребеник, Козаченко, Подгорная, Щербатых – Сенчищева А., Сенчищева О.
Тренер: Бельцов С.Н.


Голы:  Павленко-8, Малышко-3, Дубицкая-2, Полищук-2, Шульга - Сенчищева А., Гребеник
Предупреждениенет
Фолы:





АМФУ, ФФУ, футзал, мини-футбол, женский футзал, ЖФУ, 2012/2013
Чемпионат Украины по футзалу среди женских команд. Высшая Лига. Сезон 2012 - 2013
Турнирная таблица - Бомбардиры

Женский футзал. Высшая лига. Турнирное положение
М
Команда
И
В
Н
П
M

О
1Беличанка Коцюбинское
 "Беличанка НПУ" пгт.Коцюбинское
6

6

0
0
87 - 9
18
2Злагода Днепропетровск
 "Злагода" г.Днепропетровск
6
5
1
0
44 - 8
16
3НИКА - педуниверситет
 "Ника-ПНПУ" г.Полтава
6
3
2
1
42 - 19
11
4
Ятрань-Уманьфермаш УДПУ "Ятрань-УДПУ-Базис" Умань

6

3

1

2

26 - 40

10

5
УАБС Сумы "УАБД" г.Сумы
6

3

0

3
29 - 29
9

6
ФКЛ ИНтер Луганск "ФКЛ-Интер" г.Луганск
6

2

0

4
16 - 49

6

7ИМС-ЧНУ
 "ИМС" г.Черкассы
6
0
0
6
9 - 42
0
8
Гранит Шкаровка "Белая Линия" с.Шкаровка
6

0

0

6
15 - 68
0

















ТАБЛИЦА БОМБАРДИРОВ ПО ИТОГАМ 6-го тура /от 17.12.12/
Бомбардиры
МестоФутзалистки  КлубМячей
1
Павленко Елена
"Беличанка НПУ"19
2
Шульга Анна
"Беличанка НПУ"
16

Гриценко Ксения
"Злагода"16
3
Малышко Катерина
"Беличанка НПУ"15
4
Ермоленко Валерия
"Ника-ПНПУ"12
5
Чакир Виктория
"УАБД"11
6
Тараканова Валентина
"Злагода"10
7
Прокопенко Анна
"Беличанка НПУ"8

Павлусенко Ярина
"Ника-ПНПУ"8

Гребеник Алёна
"ФКЛ-Интер"8





Категорія: Новини чемпіонату | Переглядів: 2752
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 1
    avatar
    1 Cesare • 00:59, 18.12.12
    very good
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, ЖФУ, АМФУ, итоги тура, женский футзал, чу, футзал, ФФУ, 12/13, Чемпионат Украины
    Головна » 2012 » Грудень » 18 » ЧУ 12/13. Высшая Лига. Итоги 6-го тура.

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов