ЧУ 12/13. Высшая Лига. Итоги 2-го тура. / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

01.11.12
ЧУ 12/13. Высшая Лига. Итоги 2-го тура.

Беличанка, ЖФУ, АМФУ,
 футзал, чу, женский футзал, ФФУ, 12/13, Чемпионат УкраиныЖенский футзал. Чемпионат Украины 12/13. Высшая Лига. Итоги 2-го тура.

21 октября завершился второй игровой тур в Высшей Лиге. Лидеры продолжают победный путь... + ВИДЕО

Немного с опозданием, но предлагаем вам итоги выступлений команд во 2-м игровом туре Чемпионата Украины по футзалу среди женских команд. В этом туре впервые сыграны все четыре запланированных матча, с центральным матчем в Черкассах.


Беличанка, ЖФУ, АМФУ, футзал, чу, 
женский футзал, ФФУ, 12/13, Чемпионат УкраиныГранит Шкаровка

"Белая Линия" с.Шкаровка -  "Беличанка НПУ" пгт.Коцюбинское - 1:22 (1:10)

20 октября, в очередном туре чемпионата снова сошлись лидер и дебютант. На этот раз соперником наших девушек выступил чемпион первой лиги прошлого сезона, команда из белоцерковского района, Киевской области - «Белая Линия» (в прошлом году известна, как "Гранит").

Итоговый результат говорит сам за себя. К сожалению, на данный момент, эти две команды находятся в разной боевой и психологической готовности. Что касается нашей команды, то «Беличанка-НПУ» провела практически два одинаковых тайма с идентичным результатом в 10 мячей. В этом матче игроки "оранжевых" старались наигрывать тактические комбинации и розыгрыши. Эти действия и привели к двухзначному числу на табло.

Благодаря этому матчу игроки пополнили свой индивидуальный бомбардирский счёт и разницу мячей всей команды.

Несмотря на два матча, в которых «Беличанка» одержала легкие победы - расслабляться нельзя. Впереди начанается самое интересное.

Сергей НОВИКОВ, инфо-служба ФК «Беличанка» - belichanka.com


"Белая Линия" с.Шкаровка -  "Беличанка НПУ" пгт.Коцюбинское - 1:22 (1:10)

20.10.2012 года. г. Киев, СК "НПУ-Арена"

Начало матча - 12:30

Арбитры: Гроховецкий С. (Киев), Хоботов Р. (Киев)

Инспектор матча - Червоный А. (Киев)

Матчи прошлого сезона - команды не встречались

«Белая Линия»:

Салганюк, Кваша (к), Сивакова, Зенько, Зеленская, Голуб, Олейник, Священко, Балан, Мекшун, Карпенко, Чернюк.

Тренер: Товмаш Николай

«Беличанка-НПУ»:

Мельничук, Скрипленко, Бесидовская - Лукьяненко, Павленко, Лычко, Игнатенко, Прокопенко, Дубицкая, Полищук, Шульга, Шеремет, Малышко (к), Васковец

Тренер: Колок Владимир

Голы:   Дубицкая 5', Полищук 9',30',35', Шульга 9',24',40',48', Павленко 18',18',59',70', Малышко 19',46',68',70', Прокопенко 31',37', Шеремет 38', Лычко 42', Игнатенко 61',65' - Олейник 14'

Предупреждение:    нет

Фолы: 3 (0) - 4 (1)



УАБС СумыФКЛ ИНтер Луганск

"УАБД" г.Сумы - "ФКЛ-Интер" г.Луганск - 10:1 (5:0)

Так сумчанки відновили свою добру репутацію після програшу лідеру першості – команді «Біличанка».

Для сумських дівчат це була перша домашня гра у новому сезоні, відтак, на паркет педагогічного університету виходили лише за перемогою. Першою ворота луганчанок підкорила Дар’я Пхенда. Згодом Альона Шевченко оформила дубль. До кінця першого тайму по разу відзначилися Юлія Дехтяр та Вікторія Пашенкова. З рахунком 5:0 команди пішли на перерву.

У другій половині гри сумчанки не збавили обертів. Вікторія Чакир збільшила результат до семи очок. Щоправда, луганчанка Альона Гребінник вдало пробила дальній пенальні і таким чином розмочила рахунок зустрічі. Утім, до закінчення гри господарі ще тричі взяли ворота гостей. Кращим гравцем по праву можна вважати Вікторію Чакир, яка забила чотири м’ячі. Результат зустрічі – 10:1 на користь УАБС.

Команда луганчанок – одна з наймолодших, яка виступає у чемпіонаті України. Відтак, особливих планів на сезон тренер не будує. Команда Банківської академії, маючи після двох турів три очки, перебуває на четвертій сходинці турнірної таблиці. Наступну гру сумчанки проведуть 3 листопада на виїзді в Умані, де зустрінуться з місцевою командою «Ятрань».

По матеріалам СОДТРК

"УАБД" г.Сумы - "ФКЛ-Интер" г.Луганск - 10:1 (5:0)
20.10.2012 года. г. Сумы, СК "Педуниверситета"

Начало матча - 12:30

Арбитры: Кравченко И.(Сумы), Ивашина А.(Сумы)

Инспектор матча - Шабан О. (Сумы)

Матчи прошлого сезона - команды не встречались

Голы:   Пхенда 6', Чакир 38',50',70', Дехтяр 22', Шевченко 5',14', Зарицкая 32',56',67' - Гребеник 52'

Нереализованный пенальти:  Гребеник  53',58',60',65'

Предупреждение:   Кичий - нет

Фолы: 15 (5) - 5 (1)




Ятрань-Уманьфермаш УДПУЗлагода Днепропетровск

"Ятрань-УДПУ-Базис" Уманский район - "Злагода" г.Днепропетровск - 1:8 (1:5)

Перший матч сезону завжди очікується з нетерпінням і острахом. З одногу боку - ну нарешті справжня гра, випробування! З іншого - як воно буде в бойових умовах? В нашій команді відбуваються значні зміни. Тривалий час важко було в повному обсязі подати інформацію уболівальникам. Але тепер сезон стартував і можна констатувати певні факти. Залишилися в "Ятрані-Базис-УДПУ" минулорічні лідери - Анастасія Скориніна, Олександра Романів, Наталія Аілінкий, Наталія Боярова (повернулася після сезону в Калуші, де стала срібним призером чемпіонату і володарем Кубка України). Продовжує прогресувати юний але талановитий голкіпер Олена Цикаленко. В своєму репертуарі Вікторія Музика, яка зникла з команди в травні (провела сезон в "Житлобуді-2"), потім повернулася а тепер не може визначитися - чи тут бути чи в Дніпропетровську (на грі вона в спортзалі була присутня, але де вона продовжуватиме грати не розумів ніхто). Коментувати її поведінку не буду. Однозначно лава запасних закоротка. Тут молодь на перспективу. Це 16-річна Елла Сукач, що дебютувала ще минулого року в нас, 18-річна Ірина Зуєва, що провела сезон 2011 на великому полі. Обидві дівчини тоді отримували шанс дебютувати з прицілом на майбутнє. А зараз вступили до уманських навчальних закладів і сподіваємося, що за рік-два виростуть у вправних гравчинь. Ще заявлено 15-річну Тетяну Єрошенко, яка також планує вступати до Умані і має очевидний потенціал. Аналогічна ситуація і з двома вихованками Тульчинського інтернату. Тобто на сьогодні ситуація доволі важко прогнозована - наскільки швидко вдасться зігратися команді, що зазнала значних змін. Надія на досвідченних гравців і те, що прогресуватиме молодь. Плануємо і сподіваємося, що до 29 жовтня (останній строк заявки) вдасться заявити ще 1-2 досвідченних гравців (і це може вплинути на турнірні перспективи). Прізвищ покищо не називатиму, щоб не наврочити. Але це може стати приємним сюрпризом для уболівальників.
На сьогодні можна констатувати , що з грандом "Біличанкою" конкурувати нереально. важко буде і з командами з Дніпропетровська та Полтави , але боритометься команда і все залежатими від того наскільки швидко налагодиться командна гра. В другій половині сезону стартуватиме кубок України. Нам дуже хотілось би повторити результат - вийти до фіналу. Це зокрема дозволить дівчатам отримати звання "майстрів спорту " (за два фінали поспіль).
Ось з такими реаліями до свого першого матчу підходив наш колектив. Дніпропетровська ж команда навпаки - значних змін не зазнала. Навпаки - посилився склад зіркою українського футболу (багаторічний лідео гранда "Житлобуда-1" і збірної України) Сухоруковою. Цей досвідчений гравець завжди відзначався розумною і витонченою грою і однозначно підсилював "Злагоду" Додати залишається лише, що керівництво "Злагоди" дуже амбітне і виношує великі плани вже на цей сезон.
Але початок матчу показав, що і "Ятрань-Базис-УДПУ" не здаватиметься без бою. Господарі майданчику чітко дотримувалися тренерської установки. Надійно перекривали зони в захисті, не давали суперницям вийти на ударні позиції. І самі пробували контратакувати. І на 8-й хвилині Анастасія Скориніна витонченою верховою передачею знайшла Наталію Аілінкий і та головою (! - рідкість для міні-футболу) відкрила рахунок.
Правда, доволі швидко гості відігралися і вийшли самі вперед - наші дівчата допустили помилок і тут же були покарані...
Кінцівка першого тайму була за гостями. Та й варто відзначити , що вони мали просто неймовірну реалізацію створених моментів.
Не дивлячись на неприємний рахунок, команда Уманщини не опустила руки і поперерві перехопила ініціативу. Просто 100-відсоткові моменти мали Олександра Романів, Наталія Аілінкий та Анастасія Скориніна. А як ще назвати моменти, коли не вдалося забити з 1-2 метрів! Тут відверто поталанило гостям - рахунок міг скоротитися до мінімуму. А тут спрацювало правило - якщо не забиваєш ти, то забьють тобі. І дніпропетровська команда провела дуже прикрого 6-го мяча.
Наші дівчата продовжували боротися. Кілька разів рятувала гостей їх голкіпер. Не менш вправно діяла в наших воротах Олена Цикаленко. Але наприкінці тайму ятранці знову припустилися двох помилок (втома далася взнаки) і отримали ще два голи.
Загалом можна констатувати, що перемога гостей закономірна, але такий рахунок не відповідав перебігу подій на майданчику. "Ятрань-Базис-УДПУ" не заслужила на поразку з таким великим рахунком...
з понеділка наша команда гратиме в Гребінкі в фіналі серед дівчат 1996-го народження. Там сподіваємося на пристойний результат. Отож сезон буде веселим і насиченим))))
А ще чекатмемо 29-го жовтня, коли буде завершена заявочна кампанія і будемо сподіватимось, що вже з другого свого матчу (4 листопада вдома проти команди з Сум) наш колектив підійде в посиленому складі.

Ігор Соболенко, футбол уманьщини


"Ятрань-УДПУ-Базис" Уманский район - "Злагода" г.Днепропетровск - 1:8 (1:5)
21.10.2012 года. г. Умань, СК "УДПУ"
Начало матча - 12:00
Арбитры: Бурлай М.(Черкассы), Погорелый М.(Черкассы)
Инспектор матча
- Зубко Н. (Черкассы)
Матчи прошлого сезона - 0:9, 1:3

«Ятрань-Базис-УДПУ»:
Цикаленко - Боярова, Романов, Скоринина, Аилинкий - Ерошенко, Зуева, Сукач, Довгань - Огородник, Крепостна
Тренер: Соболенко И.М

«Злагода»:
Сагайдачная - Соболева, Гриценко, Дычко, Сухорукова, Иванова, Тараканова
Тренер: Кудзиева Е. Ю.
Голы: Аилинкий 8' - Гриценко 14', Тараканова 10',28',44', Дычко 34',64',67', Сухорукова 18'
Предупреждение:   нет
Фолы: 7 (2) - 3 (2)




ИМС-ЧНУНИКА - педуниверситет

"ИМС" г.Черкассы - "Ника-ПНПУ" г.Полтава -  3:6 (1:1)

Стартував чемпіонат України з футзалу серед жіночих команд вищої ліги. Черкащину в цьому турнірі представляють колективи «ЧНУ» з Черкас та «Ятрань-УДПУ-Базис» із Умані. У своїх перших матчах обидві наші команди зазнали поразок.
Черкаська команда під керівництвом Валентина Вернигори приймала полтавську «Ніку». Господарки повели у рахунку, але до перерви полтавчанки відновили рівновагу. На початку другого тайму гості вийшли вперед, на що черкащанки відповіли двома влучними ударами – 3:2. Однак помилки у захисті звели нанівець усі зусилля наших дівчат. Гості ще чотири рази змушували суперниць починати з центру. У підсумку – 6:3 на користь «Ніки». Не порадували своїх уболівальників і уманські футболістки. Також на своєму майданчику вони розгромно програли дніпропетровській «Злагоді» – 1:8.
Наступні поєдинки команди Черкащини зіграють через тиждень. «ІМС-ЧНУ» вирушить до Дніпропетровська, а уманчанки прийматимуть команду Сум.

Телерадіокомпанія ВІККА

"ИМС" г.Черкассы - "Ника-ПНПУ" г.Полтава -  3:6 (1:1)
20.10.2012 года. г. Черкассы, СК "Фотоприбор"
Начало матча - 12:00
Арбитры: Ещенко С., Васильковский П.
Инспектор матча - Самохин В. (Киевская обл.)

Матчи прошлого сезона - 1:3, 2:5

Голы:   Бабицкая 3', Шубко 40', Матвиенко 44' - Ермоленко 21',63', Лясковская 41', Шаповал 67', Бабенко 70',70'

Предупреждение:   нет

Фолы: 11 (6) - 10 (5)





Женский футзал. Высшая лига. Турнирное положение
М
Команда
И
В
Н
П
M

О
1Беличанка Коцюбинское
 "Беличанка НПУ" пгт.Коцюбинское
3

3

0
0
40 - 6
9
2Злагода Днепропетровск
 "Злагода" г.Днепропетровск
2
2
0
0
20 - 2
6
3НИКА - педуниверситет
 "Ника-ПНПУ" г.Полтава
3
2
0
1
22 - 11
6
4
УАБС Сумы "УАБД" г.Сумы
2

1

0

1
11 - 13
3

5ИМС-ЧНУ
 "ИМС" г.Черкассы
1
0
0
1
3 - 6
0
6
Ятрань-Уманьфермаш УДПУ "Ятрань-УДПУ-Базис" Умань

1

0

0

1

1 - 8

0

7
ФКЛ ИНтер Луганск "ФКЛ-Интер" г.Луганск
2

0

0

2
3 - 22

0

8
Гранит Шкаровка "Белая Линия" с.Шкаровка
2

0

0

2
2 - 32
0

















Бомбардиры
МестоФутзалистки  КлубМячей
1
Шульга Анна
"Беличанка НПУ"
10
2
Павленко Елена
"Беличанка НПУ"8
3
Ермоленко Валерия
"Ника-ПНПУ"7
4
Малышко Катерина
"Беличанка НПУ"6
5
Гриценко Ксения
"Злагода"5

Тараканова Валентина
"Злагода"5

Дычко Яна
"Злагода"5

полная таблица>>



Категорія: Новини чемпіонату | Переглядів: 2446
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, ЖФУ, АМФУ, футзал, чу, женский футзал, ФФУ, 12/13, Чемпионат Украины
    Головна » 2012 » Листопад » 1 » ЧУ 12/13. Высшая Лига. Итоги 2-го тура.

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов