Гарний приклад популяризації жіночого футзалу! / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

09.10.13
Гарний приклад популяризації жіночого футзалу!
Як популяризувати жіночий футзал подає гарний приклад громадська організація "Нові обличчя" з Приірпіння.

Як популяризувати жіночий футзал подає гарний приклад громадська організація "Нові обличчя" з Приірпіння.

Футзалістки грають не тільки для себе, а як відомо і для своїх прихильників. Чим більше їх буде на трибунах, тим краща підтримка для команди. А щоб вболівальників, меценатів та спонсорів було більше треба, щоб про команду більше  знали. Одним словом потрібно популяризувати і команду , і змагання в яких вона грає , і сам вид спорту в якому живе команда. 

Футзальному клубу "Біличанка" у цьому дуже гарну підтримку надає  громадська організація "Нові обличчя". Одною із форм такої підтримки є виготовлення поліграфічної продукції для команди, публікації у місцевих газетах та журналах, і виготовлення та розміщення у смт. Коцюбинське великих біг-бордів з світлинами команди "Біличанка-НПУ". Батьки та рідні дівчат з радістю споглядають на них. Жителі селища дивлячись на них активніше ведуть своїх дітей до спортивної школи, а діти з більшою завзятістю займаються на тренуваннях, мріючи побачити і своє фото на такому біг-борді. Молодь активніше їде підтримувати команду на матчі. 

Було б добре, якби у всіх українських жіночих команд були у їхніх рідних містах такі біг-борди, щоб про них більше писали у ЗМІ та показували на телебаченні. Це б дуже посприяло розвитку жіночого футзалу. Тому закликаємо всіх не байдужих людей "з можливостями" не скупитися, а взяти приклад з ГО "Нові обличчя", що у Приірпінні і в такий спосіб підтримати жіночі футзальні команди. А вони будуть радувати своїх вболівальників гарною грою.

Інфо, belichanka.com

ГО "Нові обличчя", Коцюбинське, Біличанка, жіночий футзал, futsal, Беличанка, НПУ, КОцюбинское, мини-футбол ГО "Нові обличчя", Коцюбинське, Біличанка, жіночий футзал, futsal, Беличанка, НПУ, КОцюбинское, мини-футбол


Категорія: Новини команди | Переглядів: 2923
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 3
    avatar
    1 Сережа (Луганск) • 09:39, 10.10.13
    Было бы хорошо, если бы во всех украинских женских команд были в их родных городах такие билборды, чтобы о них больше писали в СМИ и показывали на телевидении. Это бы очень помогло развитию женского футзала.
    Так а в чем проблема то? В каждом городе есть владельцы билбордов, как правило, это рекламные агенства. Платишь определенную сумму и тебе делают все. В Луганске, к примеру, стоимость размещения на месяц размером 6 на 3 равна 200-1000 у.е. В зависимости от места расположения рекламной конструкции. В Коцюбинском цена вопроса будет, наверное, долларов пять-)) В Киеве от 200 у.е. и до ..тысяч долларов, особенно в период выборов куда-то.
    Публикации в журналах и газетах тоже стоят сейчас немалых средств. В городском глянцевом журнале цена за размещение составит не менее 5 тысяч гривен, плюс еще нужно заплатить журналисту за работу, фотографу за фотосессию. Выйдет не менее 1 000 долларов. В газетах полоса А3 от 5 000 гривен. (это в тех, которые читают люди, а в тех, которые не читают за 300 гривен можно договориться, но эффекта не будет никакого, потенциальные спонсоры не прочтут). Вот вам простая арифметика.
    За стоимость билборда, публикации в журнале или газете ФК "Интер" может скатать куда-то на выезд.
    Есть более эффективные и недорогие способы сотрудничества футбольного клуба и спонсора, команды и СМИ. Вот, к примеру, в Лугансе их использует эффективно Агент, о команде которого не знает только тот, кто не умеет читать-)) Если админ этого сайта его не будет банить, то думаю, Николай Михайлович поделится некоторыми способами, как заработать на команду денег-))
    avatar
    2 Руслан • 10:58, 10.10.13
    Сергей, я конечно прошу прощение, может и не мое дело. Но сколько я читаю ваших комментариев, то деньги у вас просто на первом месте в жизни.
    Если нормально разобрать данную статью, то акцент тут делается на людей, которые могут и хотят помочь в развитии. И как говорится отвечаются за это делом, а не словом. !
    avatar
    3 Сергей • 14:59, 10.10.13
    Да, Руслан, вы правы! Статья о людях, которые могут и хотят помочь в развитии
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, Коцюбинське, НПУ, ГО Нові обличчя, мини-футбол, Коцюбинское, Біличанка, жіночий футзал, futsal
    Головна » 2013 » Жовтень » 9 » Гарний приклад популяризації жіночого футзалу!

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов