Фаворит ДЮСШ – переможець Kyiv Open Cup / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

19.05.13
Фаворит ДЮСШ – переможець Kyiv Open Cup
Киев-НПУ Киев, футзал, юноши, Фаворит Коцюбинское, турнир, 20 летФаворит ДЮСШ – переможець Kyiv Open Cup

Юні футзалісти з Коцюбинського стали переможцями другого дитячого турніру з футзалу, приуроченого до 20-річчя футзального клубу «Київ-НПУ»

15 травня футзальний клуб «Київ-НПУ» у рамках заходів, приурочених до свого 20-річчя, провів другий дитячий турнір з футзалу. Як і минулого разу, у турнірі брали участь 4 команди, на цей раз ними були: «Фаворит», «Переможець», «Добро-Спартак» та «Київ». Усі зустрічі знову були проведені у спорткомплексі «Сокіл». Арбітром турніру виступив перший віце-президент Федерації футзалу м. Києва Руслан Хоботов. Організатори планують зробити цей турнір традиційним, що не може не тішити прихильників цього виду спорту у столиці.

 У першому півфіналі зустрілися «Переможець» та «Добро-Спартак». Не зважаючи на підсумковий переможний рахунок 3:2, малеча «Спартака» виглядала набагато переконливіше, що й не дивно, враховуючи той факт, що для «Переможця» футзал є дещо новим видом спорту. У іншому півфіналі теж окреслився явний фаворит, і ним стала однойменна команда, яка маючи перевагу у віці (в один-два роки), дуже впевнено розібралася з молодшими суперниками з команди «Київ» - 4:1.

 У матчі за третє місце зустрілися «Переможець» та «Київ». У дуже напруженій боротьбі основний час закінчився з рахунком 2:2, а ось у серії післяматчевих пенальті точнішими були «переможці» - 3:4. Третє місце – гідний результат для футболістів. Фінал пройшов в одні ворота. «Фаворит» з Коцюбинського продемонстрував якість підготовки у дитячій школі «Біличанки» у всій красі, перемігши «Спартак» з рахунком 7:1.

 Після переглянутого на турнірі, можна відзначити, що, хоча у Києві майже немає бази для підготовки футзалістів, навіть у такій ситуації серед дітей вже є гравці, рівень гри яких дає підстави сподіватися на те, що київський футзал подарує Україні ще не одного гравця високого рівня.

По закінченню турніру організатори відзначили подарунками і лауреатів у індивідуальних номінаціях:
 
кращий воротар – Микита Машій («Переможець»),
кращий гравець – Микита Котляревський («Добро-Спартак»),
кращий бомбардирВладислав Скришевський (Фаворит), який забив чотири м’ячі.

Киев-НПУ Киев, футзал, юноши, Фаворит Коцюбинское, турнир, 20 лет

1 місце - «Фаворит ДЮСШ» смт.Коцюбинське
«Фаворит ДЮСШ» смт.Коцюбинське

Олександр Нерощин, тренер «Фаворита»:

- Які у Вас враження про цей турнір?
 - Усі діти молодці - усі підготовлені. Слава Богу, що приїхали і ними займаються, дають їм можливість пограти і показати себе, побачити інших. Я бачу, що у всіх присутня дисципліна, а найголовніше – дякую тим, хто організовує такі турніри. Хотілося б, щоб таких турнірів було побільше.

 - Ваша команда з Коцюбинського. Вам хтось там допомагає?
 - Зараз самі, але, взагалі, у нас є жіночий клуб «Біличанка», і їхні тренери нам допомагають.

 - Тобто ви сьогодні представляєте школу «Біличанки»?
 - Фактично це одна спортшкола, просто різні команди.


2 місце - «Добро-Спартак» м.Київ
«Добро-Спартак» м.Київ

Ярослав Селезньов, тренер «Добро-Спартака»:

- Що можете сказати про цей турнір?
 - Ті, хто це організовує, молодці, тому що у нас в Києві дуже слабко розвинений футзал, зокрема, дитячий. Наскільки я знаю, то у місті існують лише 2-3 дитячі команди. Наш клуб існує десь з 2000-го року. Такі турніри, в першу чергу, на радість дітям повинні проводитися. Організаторам низький уклін, честь і хвала.

- Як вам вдалося так довго триматися? Хтось надає допомогу?
 - Ні, все робимо своїми силами і силами батьків. Все на ентузіазмі. Кого не прохали, яких спонсорів не шукали – дитячий футзал нікому не цікавий.

- На базі чого ви існуєте?
 - Зараз ми займаємося на базі 329-ї школи «Логос». Там прекрасний директор – Андрій Вікторович Прутас, завдяки якому ми займаємося у чудовому залі. Він сам колишній спортсмен і допомагає чим може, завдяки цьому ми маємо місце, де можна тренуватися.

3 місце - «Переможець» м.Київ
«Переможець» м.Київ

Олег Маценко, тренер «Переможця»:

- Що думаєте про цей турнір?
 - Хотілося б уже вилізти десь на вулицю і грати 8+1, але полів у Києві, на жаль, немає, тому нам доводиться у такий спекотний період мучитися в залах, але нічого – хоч щось.

- Отже, ви культивуєте футбол, а не футзал?
 - Так, але нас до себе запросили футзалісти, тому ми граємо за їхніми правилами – 4+1 у залі. На превеликий жаль, можемо грати лише у залі, бо полів 8+1 немає.

- У команди є якийсь спонсор?
 - Нам ніхто не допомагає. Чемпіонат міста Києва, усі турніри і збори – все за рахунок батьків, тому дуже скрутно. Якщо батьки з середньостатистичним доходом, то їдемо, а якщо батьки без роботи, то дітки навіть на збори не можуть виїхати.

- На базі чого ви тримаєтеся?

 - У нас футбольна школа у звичайній середній школі, поганеньке поле, тобто нам дуже скрутно. Ви ж самі все прекрасно бачите – не тільки у нас поля погані, а й у всій Україні таке робиться. Що маємо – те й маємо, я думаю, що є ще й гірші умови.


4 місце - «Київ»
Киев-НПУ Киев, футзал, юноши, Фаворит Коцюбинское, турнир, 20 лет

Костянтин Ночвін, тренер «Києва»:

- Яка Ваша думка по організації турніру і загалом?
 - Дуже подобається турнір. По-перше, він хороший тим, що нашим дітям є де грати, оскільки раніше головною проблемою футзалу було те, що діти тренувалися, а грати було ніде. Зараз було проведено чемпіонат міста, вдруге проводиться цей турнір, отже, діти мають постійну ігрову практику, бо просто тренуватися їм набридає і стає нецікаво. Неважливо, яке місце вони займуть, важливим є сам процес – для них це свято.

- Де базується команда?
 - На Відрадному, у 67-й школі.

- Хто допомагає вашій команді?
 - Клуб допомагає чим може, але переважно все за рахунок батьків. Зараз у Федерації футзалу Києва відбулися зміни – президентом обрали Павла Присяжнюка, і він начебто зацікавлений у розвитку дитячого футзалу. Саме він допоміг провести перший чемпіонат міста.


Андрій ГУЛІЙ, Sport.ua


Категорія: Новини ДЮСШ | Переглядів: 3970
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Киев-НПУ Киев, 20 лет, Турнир, юноши, футзал, Фаворит Коцюбинское
    Головна » 2013 » Травень » 19 » Фаворит ДЮСШ – переможець Kyiv Open Cup

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов