1/4 Кубка України: Біличанка здобуває важливу перемогу на виїзді / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

15.02.15
1/4 Кубка України: Біличанка здобуває важливу перемогу на виїзді
В першому матчі чвертьфіналу підопічні Володимира Колка здолали дніпропетровську Злагоду
Беличанка, Днепропетровск, АМФУ, women's futsal, футзал, комітет жінок, анонс матча, Біличанка, Злагода, УДХТИ, Кудзиева, Колок
фото з архіву
День святого Валентина спортсменки "Біличанки" зустріли у дорозі, а точніше - на виїзді у Дніпропетровську. Саме в цей день наші футзалістки провели свій перший матч 1/4 фіналу розіграшу Кубка України. Святковий настрій підопічні Володимира Колка підкріпили ще й важливою перемогою над "Злагодою".

До звітного поєдинку команди підійшли з вагомими кадровими проблемами. У дніпрянок лаву травмованих склали Гриценко та Підгорна, а біличанки не дорахувалися Марченко, Фесенко-Шеремет, Мартинюк. Та і ці негаразди не зменшили принциповості матчу.
Сама гра розпочалася з атак гостей, які доволі швидко відкрили, закріпили і пішли у відрив в рахунку. За 9 хвилини ігрового часу Павленко, Шульга і Прокопенко зуміли реалізувати свої моменти. Можливо, саме такий швидкий позитивний перебіг подій трохи заспокоїв "Біличанку" і моментами вже гру контролювали підопічні Олени Кудзієвої. Затишшя тривало майже 18 хвилин і ось, на радість місцевим вболівальникам, найдосвідченіший гравець дніпрянок Соболєва Віра вдало зіграла на добиванні, відігравши один мяч - 1:3.
На цьому активність першого тайму завершилась і команди пішли на перерву.

Загальна картина другої половини зустрічі не дуже змінилась, ось тільки вже господарі майданчику досить жваво розпочали тайм, побігли в наступ і, чесно кажучи, легко забили свій другий гол. На цей раз ще один гравець з досвідом - Сухорукова - залишила автограф у воротах Бесідовської -2:3. "Біличанка НПУ" одразу активізувалась... За справу взялась Прокопенко. Спочатку Анна з гострого кута пробила захисника і кіпера господарів, а вже за дві хвилини чудово, в одне торкання, переправила кулю в дальній кут - практично знявши всі питання про переможця матчу - 2:5.
Та на такий перебіг подій у "Злагоди" був свій план, який вони вирішили втілити на 55 хвилині - застосувавши тактику гри з п'ятим польовим. Але вже наступна хвилина стала фатальною для них. Анна Шульга двічі за 60 секунд засмутивши дніпрянок, констатувала перемогу "зелено-білих". Та все ж останнє слово було за господарями - юна Аслаханова, скориставшись помилкою захисників, скоротила відставання до чотирьох м'ячів - 3:7.

На цьому можна поставити крапку, але вже за тиждень ці команди знову зустрінуться у матчі-відповіді, який вже остаточно визначить переможця пари і одного з півфіналістів розіграша Кубка України 2015.


Злагода Дніпропетровськ Беличанка Коцюбинское  
Злагода (Дніпропетровськ) - Біличанка НПУ (Коцюбинське) - 3:7 (1:3)
Жіночий футзал. Кубок України, 1/4 фіналу. Перший матч.
14 лютого 2015. Дніпропетровськ. СК "УГХТУ". 100 глядачів

Голи:
Соболєва 25, Сухорукова 34, Аслаханова 58 -- Павленко 5, Шульга 8,55,55, Прокопенко 7,41,43

Злагода: Сумарокова, Свинаренко - Авдеєва, Соболєва, Литвин, Тараканова, Сухорукова, Аслаханова, Чорна, Іванова, Вороніна, Козаченко.
Тренер - Кудзієва Олена.

Біличанка НПУ
: Мельничук, Бесідовська - Ігнатенко, Малишко, Павленко, Сидоренко, Шульга, Дубицька, Прокопенко, Поліщук.

Тренер – Колок Володимир.

Арбітри - Іванов О., Циба А. (всі -
Дніпропетровськ).
Спостерігач арбітражу
: Горбань С. (Дніпропетровськ)
Фоли: 4(3) - 8(4)
Попередження: Вороніна 18 -- немає
Вилучення: немає

Беличанка, Днепропетровск, АМФУ, women's futsal, футзал, комітет жінок, анонс матча, Біличанка, Злагода, УДХТИ, Кудзиева, Колок

 Copyright © 2015 FC Belichanka.com


Категорія: Новини кубку | Переглядів: 1884
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Злагода, Біличанка, анонс матча, комітет жінок, футзал, women's futsal, УДХТИ, Днепропетровск, АМФУ, Беличанка
    Головна » 2015 » Лютий » 15 » 1/4 Кубка України: Біличанка здобуває важливу перемогу на виїзді

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов