Золотий сезон для ЖФК «Біличанка-НПУ» / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

20.05.13
Золотий сезон для ЖФК «Біличанка-НПУ»
Беличанка, Коцюбинське, фінал 2013, жіночий футзал, Біличанка-НПУ, женский мини-футбол, Нові ОбличчяЗолотий сезон для ЖФК «Біличанка-НПУ»

У минулі вихідні ЖФК «Біличанка» завершила футзальний сезон 2012-13 рр., який видався для команди по справжньому золотим: перемоги у національній першості та у кубку України.

18 травня у м. Бровари (Київська область) відбувся заключний поєдинок сезону – фінал кубку України між затятими суперницями «Біличанка-НПУ» з с. Коцюбинського та «Ніка-ПНПУ» з м. Полтави. Численні вболівальники, ЗМІ, запрошені поважні гості, представники ФФУ та ФІФА не лишилися байдужими від побаченого протистояння.
Гості з Полтави відразу взяли ініціативу у грі, забивши швидкий гол вже на 4-й хвилині, і змусивши трибуни захвилюватися. Втім, дуже швидко дівчата з Коцюбинського вирівняли ситуацію завдяки голу АННИ ПРОКОПЕНКО (яка, між іншим, була визнана найбільш результативним гравцем матчу). Незабаром їй вдалося ще і подвоїти рахунок. Після цього гра пішла повністю під диктовку ЖФК «Біличанка», аж доки лік голів не було доведено до 5 м’ячів.
Попри це, полтавчанки мали всі шанси відігратися. У другому таймі вони забили важливий гол, а ще втратили можливість провести три результативних десятиметрових штрафних удари. Підвела реалізація.

Тож переміг найсильніший - ЖФК «Біличанка»! Команда подарувала усім вболівальникам незабутнє свято і вже вшосте стала володарем «золотого дублю» в українському футзалі.
За щирими посмішками на обличчях дівчат, не можна було не помітити і загальної втоми відданих на полі моральних і фізичних сил. Між національними поєдинками вони спромоглися завоювати срібло на міжнародному турнірі у Москві, у складі національної збірної. На жаль, кілька провідних гравців повернулися звідтіля травмованими, інші – зазнали ушкоджень вже у кубковому фіналі.

Тренер збірної та клубу «Біличанка» ВОЛОДИМИР КОЛОК після суботнього матчу відзначив: «Гра з командою «Ніка-ПНПУ» видалася вкрай складною і нервовою. Вирішувати завдання з подібними суперниками завжди непросто, тим більше за відсутності травмованих провідних гравців, зокрема найкращого бомбардира О.ПАВЛЕНКО, через неочікувані пошкодження серед запасних».
Попереду у команди важливі міжнародні виступи, тому варто побажати наснаги тренеру і швидкого відновлення усім спортсменкам. І ще раз привітати з тріумфальним завершенням сезону!!!

Беличанка, Коцюбинське, фінал 2013, жіночий футзал, Біличанка-НПУ, женский мини-футбол, Нові Обличчя

Беличанка, Коцюбинське, фінал 2013, жіночий футзал, Біличанка-НПУ, женский мини-футбол, Нові Обличчя

Беличанка, Коцюбинське, фінал 2013, жіночий футзал, Біличанка-НПУ, женский мини-футбол, Нові Обличчя

Беличанка, Коцюбинське, фінал 2013, жіночий футзал, Біличанка-НПУ, женский мини-футбол, Нові Обличчя

Беличанка, Коцюбинське, фінал 2013, жіночий футзал, Біличанка-НПУ, женский мини-футбол, Нові Обличчя

Текст і фото: АНДРІЙ СНІЖКО



Категорія: Новини кубку | Переглядів: 3429
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 1
    avatar
    1 Cesare • 20:56, 21.05.13
    bravissimeeee
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, Коцюбинське, фінал 2013, жіночий футзал, Біличанка-НПУ, женский мини-футбол, Нові Обличчя
    Головна » 2013 » Травень » 20 » Золотий сезон для ЖФК «Біличанка-НПУ»

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов