«Біличанка» зуміла тричі засмутити «Злагоду» / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

26.10.13
«Біличанка» зуміла тричі засмутити «Злагоду»
Перша перемога. Насичений старт сезону «Біличанка НПУ» провела на виїзді з ще одним призером минулого чемпіонату.
Коцюбинське, АМФУ, женский футзал, Злагода, Кудзиева Елена, Біличанка-НПУ, жіночий футзал, Днепр, Колок Володимир, Беличанка
Перша перемога. Насичений старт сезону «Біличанка НПУ» провела на виїзді з ще одним призером минулого чемпіонату.

В ще один спортивний комплекс завітав жіночий футзал. 25 жовтня, в залі академії будівництва і архітектури відбувся центральний поєдинок 3-го туру у вищій лізі. Бронзовий призер минулого сезону дніпропетровська «Злагода» приймала в себе чинного чемпіона - «Біличанку НПУ».
Саме з нагородження підопічних Олени Кудзієвої і розпочався матч. Можливо ця святкова атмосфера трохи затьмарила господарів поля і вже на 27 секунді, після розрізного пасу Анни Прокопенко і разючого удару Олени Павленко, рахунок став 0:1 на користь гостей. Незважаючи на швидкий пропущений гол склад "Злагоди" одразу ж опустився до своїх воріт і побудувавши "оборону Сталінграду" лиш моментами зривався у контрнаступ.
Ситуацією ж повністю володіли підопічні Володимира Колка, але і в цьому випадку командна гра була далека від ідеалу, особливо не вистачало вибору позиції для націленого удару. Але і при такій грі біличанки в повній мірі перевірили гру голкіпера, дебютантки чемпіонату України - росіянки Усенко Кристини, яка в цей день була найкращим гравцем своєї команди. На 10 хвилині рахунок повинна була збільшувати Шеремет Катерина, але вихід на рандеву с воротарем завершилося курйозним рикошетом, після якого м"яч направився у ворота, але в останній момент на заваді опинилася ветеран клубу Віра Соболєва.
Футзалістки з Коцюбинського продовжували створювати небезпечні моменти, але реалізація гольових моментів бажає бути кращого. Взагалі перший тайм та і старт сезону не можна записати в актив "Біличанці" - команда тільки-но починає набирати обертів і відновлювати свою чемпіонську гру.
Що стосується активних дій дніпрянок, то перший тайм вийшов доволі спокійний. Перший націлений удар з боку господарів поля прийшовся на 20 хвилину (Сухорукова). Згодом дальній постріл записала на себе ще одна росіянка Усенко Яна. На ці моменти "зелено-білі" відповіли пострілами Прокопенко, виходами Шульги, стійка від Малишко, але все ж на перерву команди пішли з мінімальною перевагою гостей.

Очевидно, що наставник "Біличанки" був не задоволений результатом і перебігом подій у першому таймі, тому настанови по перерві пішли на користь. Та все ж перший небезпечний момент створили саме гравці "Злагоди" - на неочікуваний удар Тараканової зреагувала Мельничук, але першими на підборі виявилися захисники. Взагалі можна відмітити, що друга половина гри пройшла набагато активніше. Перш за все, тому що господарі поля пішли у перед... Тим самим почали з"являтися вільні зони й для контратак гостей, які намагалися скористатися цим, але в останній момент підводила все та сама реалізація.
42 хвилина знову увійшла до протоколу. Швидкий розіграш аута приніс успіх "Біличанці" - дальній постріл Шеремет Катерини змінив рахунок на 0:2. А вже через хвилину повинна була розстрілювати ворота Шульга Анна, але кращий бомбардир минулого сезону з трьох метрів поцілила у голкіпера. Чекати на чергове взяття воріт прийшлося недовго - на 45 хвилині рахунок став 0:3, після прострілу Анни Прокопенко автогол "на свій" рахунок записала капітан "Злагоди". 
Після цього розпочався зовсім відкритий футзал, який міг змінити цифри на табло як для "Біличанки НПУ", так і для "Злагоди". Саме останнім це вдалося на 60 хвилині - юна Іванова Анастасія опинившись сама перед воротами - з другого разу зуміла переграла кіпера Бесідовську Наталю (яка дуже активно провела увесь другий тайм) - 1:3.

Завершальна десятихвилинка запам
яталася ударом Малишко Катерини в поперечку воріт, виходом віч на віч Тараканової Валентини, чудовим сейвом Усенко після дального пострілу від Павленко Олени, а згодом вже і порятунок воріт від Бесідовської, яка перевела мяч на кутовий після удару Підгорної. Та всі ці моменти не вплинули на кінцевий результат гри, в підсумку 1:3 - перша перемога "Біличанки НПУ"!
 
Беличанка Коцюбинское
Злагода (Дніпропетровськ) - Біличанка-НПУ (Коцюбинське) - 1:3 (0:1)
Жіночий футзал. 3-й тур
чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
25 жовтня. Дніпропетровськ. СК "ПГАСиА". 100 глядачів

Голи:
Іванова 60 - Павленко 1, Шеремет 42, автогол Соболєва 45

Злагода
: Усенко К., Сумарокова, Косенко - Усенко Я, Соболєва, Тараканова, Сухорукова, Аслаханова, Щербатих, Іванова, Тепла, Підгорна, Козаченко

Тренер – Кудзієва Олена.

Біличанка НПУ: Мельничук, Бесідовська - Павленко, Поліщук, Малишко (к), Шеремет, Личко, Шульга, Прокопенко, Дубицька
Тренер – Колок Володимир.

Арбітри - С.Туржанський, В.Голіщев (всі - Запоріжжя). Спостерігач арбітражу: С.Горбань (Дніпро-к)
Фоли: 6(2) - 5(2)
Попередження:
Шульга 6, Дубицька 14 - Підгорна 64
Вилучення:
немає

повний фотозвіт матчу дивіться на нашому сайті чи в соцмережі
Коцюбинське, АМФУ, женский футзал, Злагода, Кудзиева Елена, Біличанка-НПУ, жіночий футзал, Днепр, Колок Володимир, Беличанка  Коцюбинське, АМФУ, женский футзал, Злагода, Кудзиева Елена, Біличанка-НПУ, жіночий футзал, Днепр, Колок Володимир, Беличанка

Інфо, belichanka.com
Фото: Вадим Піддубський (ІА "Наш Район")


Категорія: Новини чемпіонату | Переглядів: 3555
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 3
    avatar
    1 NovikovSergey • 16:06, 26.10.13
    «Злагода» - «Беличанка» 1:3. Чуда не произошло
    К сожалению, днепропетровской команде не удалось на своем поле одолеть сильнейшую на сегодня команду Украины.
    Гостьи были намного быстрее, сказался также фактор сбалансированности состава – «Беличанка» располагает двумя практически равноценными четверками.      

    ИА "Наш Район" Днепропетровск
    avatar
    2 NovikovSergey • 17:56, 26.10.13
    avatar
    3 NovikovSergey • 18:03, 26.10.13
    Отчет матча из Днепропетровска (Футбольная федерация города Днепропетровск): 
    В Днепропетровск пожаловал 8-кратныйй чемпион Украины и обладатель такого же количества кубковых титулов – «Беличанка-НПУ». Перед поединком игроков команды «Злагода» наградили бронзовыми медалями по итогам сезона 2012-2013 годов. В нынешнем первенстве коллектив Елены Кудзиевой претерпел существенных изменений, поэтому ждать от девчонок отлаженной игры уже сейчас не приходится. Красноречивый факт – сестры Усенко, Кристина и Яна, которые приехали из России, получили разрешительный вердикт от федераций двух соседних стран за 20 (!) минут до начала игры.

     На первой минуте встречи, воспользовавшись позиционной ошибкой хозяев площадки, Елена Павленко, уверенно переигравшая вратаря Кристину Усенко, открыла счет. Несмотря на быстрый гол второго взятия ворот, пришлось ждать более 40 минут. Однако отметим, что моментов для достижения цели было предостаточно. И в основном их создательницами были опытные игроки «Беличанки-НПУ». И если до перерыва им в основном не хватало точности, то в начале второго тайма голкипер хозяев несколько раз откровенно спасла свою команду. Но на 42 минуте даже она была бессильна после разящего удара Екатерины Шеремет. А через 3 минуты случился рикошет. Прерывая опаснейший прострел Анны Прокопенко капитан «Злагоды» Вера Соболева срезала мяч в свои ворота. Подопечные Елены Кудзиевой запомнились опасным проходом Валентины Таракановой в дебюте второго тайма. Опасный удар после скидки Натальи Сухоруковой наносила Елена Подгорная. А спасать реноме команды пришлось молодой Анастасии Ивановой, которая в ближнем бою переиграла вратаря гостей.

     1:3 – первое домашнее поражение «Злагоды» в юбилейном, 20-м чемпионате Украины. У тренера команды Елены Кудзиевой есть ровно неделя для того чтобы сделать организационные выводы и качественно подготовиться к игре с еще одним прямым конкурентом в борьбе за медали – серебряным призером высшей лиги полтавским коллективом «Ника-ПНПУ». Выездной матч с самым титулованным клубом (10 чемпионских титулов!) состоится 2 ноября.
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, Кудзиева Елена, Коцюбинське, АМФУ, женский футзал, Днепр, жіночий футзал, Біличанка-НПУ, Злагода, Колок Володимир
    Головна » 2013 » Жовтень » 26 » «Біличанка» зуміла тричі засмутити «Злагоду»

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов