Жіночий футзал. ЧУ 13/14. Вища Ліга. Підсумки 7-го туру. / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

04.12.13
Жіночий футзал. ЧУ 13/14. Вища Ліга. Підсумки 7-го туру.
Підсумки неповного 7-го туру у жіночій футзальній лізі. Черговий скандал в Умані та результативна перемога чемпіона.
жіночий футзал, АМФУ, Червоний, міні-футбол, 
женский футзал, чемпионат 13-14, логотип 20 сезону жіночого футзалу
Підсумки неповного 7-го туру у жіночій футзальній лізі. Черговий скандал в Умані та результативна перемога чемпіона.


ФКЛ ИНтер ЛуганскНИКА - педуниверситет
ФКЛ Інтер (Луганськ) - Ніка-ПНПУ (Полтава)
Очередную игру чемпионата Украины луганская команда ФКЛ «Интер» проводила с еще одним призером прошлого сезона – полтавской «Ника-ПНПУ». Напомним, что в прошлом туре луганчанки в Киеве встречались с обладателями золотых наград «Беличанкой-НПУ», да, к тому же, и в следующем туре предстоит сыграть с бронзовыми призерами – днепропетровской командой «Злагода-Олимп».
    Сам поединок, конечно же, был, довольно таки прогнозируем. Команда гостей с самого начала практически полностью обосновалась на половине хозяек площадки, и забитые мячи были только делом времени. Но, не смотря на это, луганчанки смогли продержаться до одиннадцатой минуты, когда счет в игре открыла Юлия Дударчук. Конечно же, подопечные Сергей Бельцова пытались атаковать ворота соперника, но команда гостей все делала грамотно, не дав ни единого шанса забить луганской команде. После забитого гола полтовчанки продолжали полностью владеть игровым преимуществом, и до окончания первой половины игры забить они смогли еще дважды.
    Вторая половина поединка проходила при том же подавляющем преимуществе полтавской команды. Было достаточное количество моментов, но забить они смогли только дважды. Правда, при этом нужно отметить, что счет в игре мог быть куда крупнее. Команде хозяев площадки в этот день откровенно везло. За всю игру каркас ворот луганчанок принял на себя – восемь (!) ударов.
Константин Карабут, football.lg.ua

ФКЛ ИНтер ЛуганскНИКА - педуниверситет
ФКЛ Інтер (Луганськ) - Ніка-ПНПУ (Полтава)
0:5 (0:3)
Жіночий футзал. 7-й тур чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
29 листопада. Луганськ. СК "Старт-2". 50 глядачів


Голи:Дударчук 11, Мочалова 15, Лясковская 22, Ермоленко 43,45.

«ФКЛ Інтер»: Тимоловська - Жестовська, Бічуй, А.Сенчищева, О.Сенчищева, Таратухіна, Грєбєнік, Ярова
Тренер – Сергій Бєльцов
«Ніка»
: Івасенко - Шаповал, Лясковська (к), Єрмоленко, Карпенко, Деркач, Шевела, Гавриш, Дударчук, Мочалова, Гайдук, Соловей
Тренер – Сергій Ягодкін.


Арбітри -О.Городищенко, О.Галямшин (обидва - Луганськ). Спостерігач арбітражу: С. Стрілецький (Луганськ)
Фоли: 4(4) – 2(1)
Попередження: немає
Вилучення: немає


ІМС-Уніспорт КиївБеличанка Коцюбинское
ІМС-Уніспорт (Київ) - Біличанка-НПУ (Коцюбинське)
Локомотивом, якого не можливо було спинити, в цей день стали гравці «Біличанки». Центральну битву першого кола очікували, як по-справжньому цікаве протистояння 20-го чемпіонату України. На жаль, такий ажіотаж розвіявся вже після двох стартових хвилин. Гравці «ІМС-Уніспорт» виглядали помітно  розгубленими і увесь перший тайм пройшов під диктовку коцюбинчанок.
Напруга біля воріт киянок зростала з кожною хвилиною. Перший вибух відбувся на дев’ятій хвилині, завдяки індивідуальним діям Анни Шульги рахунок був відкритий – 0:1. Треба відмітити, що два наступних взяття воріт стали голами-близнюками. Спочатку Анна Шульга повторила свій подвиг на 15 хвилині – 0:2, а згодом націлений удар з правого флангу від Анни Прокопенко втретє засмутив кіпера «ІМС» Вікторію Сагайдачну – 0:3.  
Без жодної думки про відпочинок «Біличанка НПУ» на куражі продовжувала нав’язувати свою гру.
Прикро, що у господарів моментів майже не було. Запам’ятався прорив Сергієнко і декілька дальніх пострілів киянок… А ось біличанки до перерви створили ще два чудових голи. Чітка трьохходівка Малишко-Мартинюк-Шульга завершилася черговим взяттям воріт – 0:4.
Точку в першому таймі поставила Катерина Шеремет, технічно розібравшись з усією обороною господарів і підбивши підсумок тайму відомою піснею – 0:5.
За таким перебігом подій друга половина стала формальністю. Тренер «Біличанки» почав експериментувати зі складом і ми все частіш могли спостерігати за грою молодих гравців (Марченко, Сидоренко А, Васковець, Мартинюк). «ІМС» також  заграв трохи по-іншому і у команди почали з’являтися моменти, та все ж першими забили знову гості. Розіграш кутового, постріл Малишко, рикошет - і м’яч у воротах. Такий рахунок трохи заспокоїв гру, та все ж не без моментів – забивати могли вже киянки, але м’яч підступно не йшов у ворота, чи надійно грали кіпери НПУ. Але  на гол престижу підопічні Бича награли і реалізували його на 53 хвилині, коли рахунок вже був 0:7 (вихід на рандеву з Сагайдачною чітко реалізувала Прокопенко) – тут відзначилась Пушенко Марина. Через декілька хвилин столичні футзалістки
могли  вразити ворота ще раз, та після удару Дичко Яни на допомогу прийшла стійка воріт.
Завершальна десятихвилинка пройшла під диктовку «драгоманівців». На 60 хвилині покер у матчі оформила Шульга Анна, а на 63 – свій дебютний гол у чемпіонаті забила юна Марченко Ірина, тим самим встановивши крапку в поєдинку – 1:9!

Інфо, belichanka.com

ІМС-Уніспорт КиївБеличанка Коцюбинское
ІМС-Уніспорт (Київ) - Біличанка-НПУ (Коцюбинське) -1:9 (0:5)
Жіночий футзал. 7-й тур
чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
29 листопада. Київ. СК "НУХТ". 50 глядачів

Голи:
Пушенко 53 - Шульга 9,15,25,60, Прокопенко 20,50, Шеремет 33, Малишко 43, Марченко 63

ІМС-Уніспорт: Сагайдачна, Романюк - Кліпаченко (к), Пушенко, Чередніченко, Холод, Дичко, Заплава, Кирильчук, Випасняк, Сергієнко, Давиденко
Тренер – Бич Геннадій.
Біличанка НПУ: Мельничук, Бесідовська, Скрипленко - Павленко, Поліщук, Ігнатенко, Шеремет, Малишко (к), Шульга, Прокопенко, Марченко, Васковець, Мартинюк, Сидоренко А.
Тренер – Колок Володимир.

Арбітри - Р.Хоботов, Є.Лебідь (всі - Київ). Спостерігач арбітражу: С.Гроховецький (Київ)
Фоли: 8(4) - 8(3)
Попередження:
  немає - Шеремет 35, Мартинюк 68
Вилучення:
немає


ІМС-Уніспорт (Київ) - Біличанка-НПУ (Коцюбинське) -1:9





Ятрань-Базис-УДПУЗлагода Днепропетровск
Ятрань-Базис-УДПУ (Уманський р-н) - Злагода (Дніпропетровськ)
В матчі чергового туру чемпіонату України з міні-футболу серед жіночих команд "Ятрань-Базис-УДПУ" приймала на своєму майданчику дніпропетровську "Злагоду". І матч набув скандального характеру. Причому в матчах саме з дніпропетровською командою результативні "помилки" за дивним збігом традиційно бувають в одну сторону. Не став виключенням і сьогоднішній матч.
Після розгромної поразки в Полтаві (11:2) "Ятрань-Базис-УДПУ" не опустила руки а рішуче налаштовувалася на домашній матч проти ще одного грізного опонента. В Полтаві в складі нашої команди дебютувала вірменська легіонерка Арміне Харчатрян. На неї розраховує головний тренр Пею В.М. Правда, в Полтаві зазнали і втрати - отримала травму Наталія Волонтир, що болюче аукнеться по потенціалу команди Уманщини.
Дякуючи "арбітрам" дніпропетровська "Злагода" таки здобула "перемогу" в Умані. Володимир Пею: "Це було вбивство! Такі чемпіонати нікому не потрібні!"
Перший тайм пройшов за рівної гри і невиликої кількості гольових моментів. Команди багато комбінували але захист виглядав краще за напад. А відтак на перерву пішли команди за доволі рідкісного в міні-футболі, але сьогодні цілком справедливого, рахунку 0:0. Ще в первому таймі закралися певні сумніви щодо кваліфікації або стану здоровья принаймі одного з арбітрів (Бабушкіна Ю.). Він деякі очевидні моменти або невірно трактував або недобачав. В другому таймі сумніви щодо здоровья арбітра зникли - він все чудово бачив. Зникли і сумніви щодо наявності у нього совісті. Проблема не в кваліфікації чи потребі звернутися до офтальмолога. Проблема у совісті. На 8-й хвилині другого тайму буквально на очах Ю.Бабушкіна просто збивають Вікторію Музику. Арбітр стоїть в ідеальній позиції - в 2-х метрах. І все бачить. І все чудово розуміє. Одного не зрозуміли присутні - для чого такі "арбітри"??? А тим часом гравці "Злагоди" проводять контратаку (арбітр своїм вироком просто відрізав усю уманську команду) і відкривають рахонок- Олена Цикаленко практично парирувала удар, але мяч від її рук таки залетів в ворота.
Уманчанки не здалися. І пішли відігруватися. І нарвалися на ще одну разючу атаку - досвідченна Наталія Сухорукова завершувала комбінацію ударом впритул. час невблаганно спливав. І надія на порятунок з ним. На 53-й хвилині мяч двічі влучив в стійку наших воріт. А ось на 65-й хвилині змарнувала шанс наша Наталія Аілінкий. Але тут же господарі створили ще один момент. При цьому гостям навіть не допомогли "арбітри". Зі сторони "вибірково зрячого" Ю.Бабішкіна хтось з дніпропетровських футболісток зіграв рукою в своєму штрафному майданчику. Але наші дівчата дограли до кінця (і для гравців все вже з "арбітражем" було зрозуміло, тому вони і не зупинялися!) і Анастасія Скориніна змогла проштовхнути мяча у ворота. 1:2. Іще добрих 4 хвилини. Але тут підключився і арбітр з іншої сторони. кілька його рішень були б дивними, якби висновки не виникли відповідні до цього. Так разом з двома помічниками на флангах гості і дотягли до чергової перемоги. Цій команді байдуже який запах мають ці "перемоги".
Ігор Соболенко, umanfootball.com.ua

Ятрань-Базис-УДПУЗлагода Днепропетровск
Ятрань-Базис-УДПУ (Уманський р-н) - Злагода (Дніпропетровськ) - 1:2 (0:0)
Жіночий футзал. 7-й тур чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
01 грудня. Умань. СК "УДПУ". 100 глядачів

Голи:
Скориніна 66 - Сухорукова 49, Підгорна 43

Арбітри - О.Могилко, Ю.Бабушкін (всі - Київвська обл). Спостерігач арбітражу: В.Маслов (Біла Церква)
Фоли: 3(1) - 7(2)
Попередження:
  Цикаленко 70 - Усенко 69
Вилучення:
немає





Надія-ДЮСШ ГребінкаКристал Херсон
Надія-ДЮСШ (Гребінка) - Кристал (Херсон) - 3:4





Жіночий футзал. Вища ліга. Турнірне становище
М
КомандаІВНПM
О
1Беличанка Коцюбинское
 "Біличанка НПУ" смт.Коцюбинське6
5
1049 - 816
2ІМС-Уніспорт Київ
 "ІМС-Уніспорт" м.Київ6
50140 - 1815
3Злагода Днепропетровск
 "Злагода" м.Дніпропетровськ641127 - 1513
4
НИКА - педуниверситет "Ніка-ПНПУ" м.Полтава6
3
2
1
45 - 12
11
5
УАБС Сумы "УАБС-НБУ" м .Суми6
3
0
335 - 219
6
Ятрань-Уманьфермаш УДПУ "Ятрань-УДПУ-Базис" м.Умань
7
3
0
4
31 - 34
9
7
Надія-ДЮСШ Гребінка "Надія-ДЮСШ" м.Гребінка6
1
0
516 - 283
8
ФКЛ ИНтер Луганск "ФКЛ-Інтер" м.Луганськ6
1
0
513 - 58
3

9
Кристал Херсон "Кристал" м.Херсон7
1
0
615 - 773


ТАБЛИЦЯ БОМБАРДИРІВ після 7-го туру /від 04.12.13/
Бомбардири
МісцеФутзалістки  КлубМ'ячі
1
ЄРМОЛЕНКО Валерія
Ніка-ПНПУ
14
2
КЛІПАЧЕНКО Анастасія
ІМС-Уніспорт
13
3
ТАРАКАНОВА Валентина
Злагода
12
4
СКОРИНІНА Анастасія
Ятрань-УДПУ-Базис11

ДУДАРЧУК Юлія
Ніка-ПНПУ
11
5
КІЧІЙ Тетяна
УАБС-НБУ10





Категорія: Новини чемпіонату | Переглядів: 4085
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 1
    avatar
    1 опять25 • 14:10, 04.12.13
    Снова судейство и снова Злагода. Тенденция однако!
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: ІМС, Ніка, Інтер, Надія, футзал, комітет жінок, АФУ, Біличанка, Уніспорт, жіночий футзал
    Головна » 2013 » Грудень » 4 » Жіночий футзал. ЧУ 13/14. Вища Ліга. Підсумки 7-го туру.

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов