Володимир Колок: «Головне - вірити у свої сили!» / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

08.12.13
Володимир Колок: «Головне - вірити у свої сили!»
Головний тренер жіночої збірної України з футзалу Володимир Колок поділився враженнями від жеребкування Мундіалю 2013.
Володимир Колок, жіноча збірна з футзалу, АМФУ, АФУ, Мундіаль 2013, IV Torneo Mundial de Fútbol Sala, Біличанка
Головний тренер жіночої збірної України з футзалу Володимир Колок поділився враженнями від жеребкування Мундіалю 2013.

14 листопада відбулось жеребкування Чемпіонату світу з футзалу 2013 року. Приємно, що на цьому святі будуть і наші дівчата, які вибороли це право своєю чудовою грою. Якщо пірнути у історію, то Україна лише вдруге буде приймати участь у мундіалі. Минулий, дебютний для нашої збірної, рік став дійсно тріумфальним, адже одразу увійти до когорти кращих команд світу (5 місце) – досягнення достойне.

Цього року нашими суперниками по групі стануть футзалістки Бразилії, сусідньої Росії, дружнього нам Ірану та амбіційної Малайзії. Саме ця п'ятірка складає групу В. В групі А за путівку до плей-офф боротимуться збірні Португалії, Іспанії, Коста-Рики та Японії. Вперше за свою історію наша збірна зіграє з бразиліанками. А от інші суперники вже добре нам знайомі.  Команда Ірану кілька разів гостювала у Києві на зборах. Та й самі українки були гостями в Ірані. Статистика зустрічей 8:2 на користь наших дівчат, але з цією командою слід бути обережними... Росіянки – наші давні суперники, і хоч статистика наших східних сусідів не на нашу користь, все ж грати проти них ми вміємо.

-          Володимире Васильовичу, вітаємо Вас з можливістю виступити на Чемпіонаті світу! Прокоментуйте результати жеребкування.
-          Дякую. Наша група є дуже важкою. Хоча, бути у списку запрошених, у списку кращих команд світу – це вже почесно!

-          Як охарактеризуєте суперників?
-          Розпочну з Бразилії. Це чемпіони світу, найсильніша команда світу, зіграти з ними для кожної команди і кожного тренера дуже цікаво, і я задоволений, що ми матимемо таку можливість завдяки ЧМ.

-          Чого очікуєте від матчу з чемпіонками?
-          В першу чергу хочу подивитись на дівчат крізь матч з сильним суперником, хоча я впевнений – ми можемо здобути позитивний результат!

-          Як щодо Росії?
-          Тут є що розповісти. Я дуже добре знайомий з їхнім чемпіонатом. Там усього п’ять команд, але вони професійні, дівчата там отримують заробітну платню, тренуються, загалом для них футзал – це все їхнє життя. Рівень команд дуже високий. А до збірної відношення на рівні з національною збірною. Що казати, якщо на один з турнірів зі збірною приїхав лікар Національної збірної Росії з футболу! Відповідно, і гру команда показує натхненну, нам з ними завжди важко грати. Я б навіть сказав, що інші збірні команди, у тому числі і Національна збірна з футболу, можуть позаздрити відношенню Асоціації до жіночої збірної… що вже казати про нас…

-          Мабуть, найцікавішою буде команда Ірану, з якою Ви добре знайомі?
-          Так, з цією командою ми не раз зустрічалися і програли лише дві зустрічі. Але хвилювання є. Справа в тому, що ми зустрічались з цією командою в Москві, і хоч перемогли, та гра показала – буде важко. В Ірані жіночій збірній приділяють велике значення, місцевий чемпіонат налічує 14 команд, а з самою збірною працюють вже на протязі десяти років! Умови там дуже хороші, грошей ніхто не шкодує, розвиток футзалу просто вражає. У порівнянні з Іраном та Росією ми просто товчемось на одному місці. Про ровень команди може також говорити той факт, що вона є віце-чемпіоном Азії. У фіналі Іран програв лише Японії. Представнику групи А.

-          Який настрій у команди після жеребкування?
-          Взагалі хороший. Щодо намірів, ми не їдемо в Іспанію з «шашками наголо», але й з опущеними головами їхати туди немає чого. Поїдемо боротись і набиратись досвіду, впевнений, шанси у наших дівчат на вихід з групи дуже хороші, головне - вірити у свої сили!

Нагадаємо, цього року чемпіонат світу пройде не в Венесуелі, як планувалось, а в Іспанії. Свої перші матчі наша збірна зіграє 14 грудня проти збірної Бразилії та Малайзії, 15 грудня суперниками стануть росіянки, а завершиться груповий етап для наших дівчат поєдинком з Іраном, 17 грудня. Ми сподіваємось, що 17 грудня для наших дівчат завершиться лише груповий етап, а не весь турнір.
Удачі Вам, дівчата!


В’ячеслав Скоропад, спеціально для ФФзК



Категорія: Новини збірної | Переглядів: 3655
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Мундіаль 2013, АМФУ, жіноча збірна з футзалу, Володимир Колок, АФУ, Біличанка, IV Torneo Mundial de Fútbol Sala
    Головна » 2013 » Грудень » 8 » Володимир Колок: «Головне - вірити у свої сили!»

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов