Study Group Scheme в Копенгагені та Києві / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

10.06.12
Study Group Scheme в Копенгагені та Києві
Study Group Scheme, FFU, UEFA, Беличанка, Колок Владимир, ФФУStudy Group Scheme в Копенгагені та Києві.

З 30 квітня по 3 травня 2012 року в м. Копенгагені, а з 21 по 24 травня в Києві відбулися семінари УЄФА Study Group Scheme.

З 30 квітня по 3 травня 2012 року в м. Копенгагені, а з 21 по 24 травня в Києві відбулися семінари УЄФА Study Group Scheme з обміну досвідом у розвитку масового футболу, на яких було презентовано шкільний футбол в Україні.

У Семінарі в Копенгагені взяли участь делегації Данії, Вірменії, Ісландії та України (по 11 учасників від кожної країни). Україну на Семінарі представляли координатор масового та шкільного футболу Євгеній Столітенко, фахівець Науково-методичного відділу ФФУ, керівник диплому С в Україні Павло Дуніхін,  регіональні координатори проекту УЄФА Respect your Health, представники регіональних федерацій футболу Роман Марченко (Київ), Олександр Процив (Донецьк) та Степан Понайда (Львів), менеджер проектів масового футболу RyH та OFFS та перекладач Катерина Колєдова, представник Міністерства освіти і науки, молоді та спорту Владислава Ганчева, заслужений учитель України Сергій Чешейко, провідний менеджер пляжного футболу Андрій Кунцевич, директор ФК "Бiличанка" з селища Коцюбинське, провідний фахівець у жіночому футзалі Володимир Колок та тренер аматорського футбольного клубу «Діназ» с. Лютіж Вишгородського району Олег Спічек.

Study Group Scheme, FFU, UEFA, Беличанка, Колок Владимир, ФФУ

Програмою було передбачено обмін досвідом щодо особливостей розвитку масового футболу в країнах учасників. Зокрема, розвитку дитячого й жіночого футболу та впровадження в країнах соціальних проектів, направлених на утвердження здорового способу життя та підвищення рухової активності через футбол.

Другий семінар УЄФА Study Group Scheme з розвитку масового футболу пройшов з 21 по 24 травня у Києві, в якому майстер клас нашим гостям продемонстрували гравці футзального клубу "Біличанка". Семінар був дуже високо оцінений як УЄФА, так і делегаціями країн-учасниць − Англії, Чехії, Словаччини та України.

Study Group Scheme, FFU, UEFA, Беличанка, Колок Владимир, ФФУ

Більше фотографій дівіться на нашому сайті - Семинар УЕФА 2012 - Study Group Scheme [9]





Категорія: Новини команди | Переглядів: 4681
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, Колок Владимир, FFU, uefa, ФФУ, Study Group Scheme
    Головна » 2012 » Червень » 10 » Study Group Scheme в Копенгагені та Києві

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов