Підсумки року фантського руху «Ультрас Білка» / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

19.07.13
Підсумки року фантського руху «Ультрас Білка»
Головний представник від Ультрас поділився своїми думками та враженнями про сезон, який вже в історії.
Ультрас Белка, фанаты, Беличанка-НПУ, женский футзал, жіночий футзал, БІличанка, Толян-фан, ультрасПідсумки року фантського руху «Ультрас Білка»

Головний представник від Ультрас поділився своїми думками та враженнями про сезон 2012/2013, який вже в історії.

Дуже швидко промайнув місяць міжсезоння у жіночому футзалі. Минулий сезон виправдав всі сподіівання болільників - його успішним завершенням стало чемпіонство, а точніше золотий дубль нашої рідної команди "Біличанка –НПУ" та достойні виступи на міжнародній арені не тільки під егідою клубу, а й під прапором національної збірної України, основу якої склали гравці нашої команди.

Як представник від Ультрас, хотів би поділитися своїми думками та враженнями про сезон, який вже в історії. Перш за все хочу відмітити, що цей міні-футбольний рік став найяскравішим за останні 4 роки, коли існує нащ фан-рух. Тому хотів би, перш за все, подякувати тим людям, які хоча б раз в цьому сезоні приходили на матчі, аби активно підтримати улюблену команду. Особлива подяка тим, хто знаходив час та кошти, переборював свою лінь, відпрошувався з роботи, часом вставав з самого ранку, щоб поїхати на виїзд. Адже все це не так просто, як здається на перший погляд. У нас хлопці активні, вболівають за футбольні команди Києва, баскетбольні, хокейні, тому поєднувати все дуже важко. Респект тим, хто знаходив час для нашої футзальної команди.
Дякую тим, хто вносив щось нове для розвитку нашого фан-руху (пошиття прапорів, виготовлення стіккерів, закупка піротехніки, що прикрашала наші матчі незабутніми емоціями, творіння банерів, хоча в цьому сезоні їх було не так багато). Дякую нашому барабанщику, який домовлявся про цей необхідний для будь-якого руху атрибут, а заодно і додавав міці нашим зарядам. Спасибі нашій молоді, яка приєдналася до нас вже під кінець сезону, але при цьому вже встигла повивчати майже всі наші пісні і в унісон з нами створювала відповідну атмосферу на трибунах.

Як же не згадати нашу команду, заради якої ми збираємось разом? Ми, фани, дякуємо вам за те, що ви радуєте нас перемогами, красивими забитими м’ячами та шикарними комбінаціями, завжди граєте до останньої секунди, хоча могли б уже після 10:0 просто стати і катати м’ячик на своїй половині поля до кінця матчу. Все це є результатом вашої праці над собою. Ми вдячні вам за те, що ви не стоїте на місці, розвиваєтесь, самовдосконалюєтесь, знаходите час для тренувань, хоча ви не зобов’язані це робити, адже не пов’язані з клубом контрактами. Але ви є відданими своєму клубу, колективу, тренеру, який вас веде до перемог. Також дякуємо вам за те, що дотримуєтеся режиму і приносите своєрідну «жертву», відкидаючи тілесну насолоду заради духовної, яку ви отримуєте від тренувань, від гри, від перемог врешті – решт. Як підсумок цих «жертв»: яскрава та результативна гра, перемоги не тільки на внутрішній арені, але й на європейських баталіях.
Ультрас Белка, фанаты, Беличанка-НПУ, женский футзал, жіночий футзал, БІличанка, Толян-фан, ультрас  Ультрас Белка, фанаты, Беличанка-НПУ, женский футзал, жіночий футзал, БІличанка, Толян-фан, ультрас
У нас в цьому сезоні було декілька кумедних непорозумінь у вигляді побажань чи фраз до фанів, але нехай вони залишаться в минулому. Знаєте, існує багато відгуків про фанатів, найрізноманітніші : хтось каже « примурки», хтось «ідіоти, хворі на голову», особисто на свою адресу чув : «це дівчата тобі підсипали зілля або загіпнотизували, тому ти відвідуєш всі їхні матчі і їздиш бозна куди як дурачок», хтось навпаки поважає фанів. Але я хочу сказати одне, як той хто був у даній ролі і знає, що це таке, що ми, фани, такі ж самі звичайні люди, як і всі інші: ми працюємо, відпрацьовуємо, навчаємось, у нас є серце, ми здатні любити, адже не присвячували б свій вільний час, а інколи викроювали ті години із зайнятого часу, для команди (її підтримки), не малювали б банери до ранку, і поспавши 3-4 години, напівсонні приходили на матч, ми теж буваємо сумні і веселі, радісні та щасливі і на позитиві, замучені але сильні. Хтось скаже, що тут все описане в яскравих барвах, так я скажу, що ця саття для тих, хто у фанатських рухах бачить лише негативні моменти.
Тож нехай цей сезон залишить у нашій пам’яті лише найяскравіші та найпозитивніші миттєвості, яких, автор статті впевнений, залишилася маса. Нас, фанів, та нашу команду об’єднує те, що ми чимось жертвуємо заради спільної мети - заради перемоги нашого славетного клубу.
Отже, бажаю всім за літо гарно відпочити, набратися сил, наснаги і разом всім зібратися живими , здоровими та повними сил у новому сезоні.

РАЗОМ І ДО КІНЦЯ !!!!!!!
З повагою, Старий Фанат
Ультрас Белка, фанаты, Беличанка-НПУ, женский футзал, жіночий футзал, БІличанка, Толян-фан, ультрас


Категорія: Новини команди | Переглядів: 2509
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 2
    avatar
    1 Supporter • 17:30, 19.07.13
    Підписуюсь під кожним словом!
    Дякую за сезон! Всі, хто хоч якось підтримав команду і хто був поряд з нею - ви великі молодці, тому що це не найлегше що ви могли б зробити :)
    Очікуємо ще більш яскравих моментів у майбутньому.
    Мільйон сердець - одне биття.
    avatar
    2 NovikovSergey • 22:27, 19.07.13
    Это был замечательный сезон, с замечательным фанами!!!
    Спасибо вам!!!
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Толян-фан, Ультрас, фанаты, женский футзал, Біличанка, жіночий футзал, УЛЬТРАС БЕЛКА, Беличанка-НПУ
    Головна » 2013 » Липень » 19 » Підсумки року фантського руху «Ультрас Білка»

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов