Володимир Колок: «У нас було дуже багато подій» / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

01.09.12
Володимир Колок: «У нас було дуже багато подій»
Коцюбинское, украина, Беличанка, Владимир Колок, женский футзал, Біличанка, жіночий футзал Володимир Колок: «У нас було дуже багато подій»

Головний тренер «зелено-білих» Володимир Колок підвів підсумки жаркого літнього періоду. Яким він був для клубу «Біличанка»?

- Так. Літо пройшло. Яким воно було для футзального клубу «Біличанка», спробую описати коротко, хоча воно вмістило в себе дуже багато цікавих подій.

Так, на початку літа команда клубу вдало виступила на турнірі в Італії, де виборола престижний трофей і залишила про себе дуже гарне враження. По дорозі до Риму дівчата побували в гостях в угорських друзів з міст Толна та Мішкольц, змогли відвідати нову для себе країну Словенію, а також італійські міста Венецію, Флоренцію. Багато чого побачили у самому Римі. При нагоді біличанки знову з радістю відвідають ці місця. До речі, мають туди запрошення.

Після італійського турніру команда пішла на відпочинок. Відпочивали, хто - де. Хтось поїхав до Чорного моря, хтось - в Західну Україну, в гори. А деякі з гравців та тренерів, скориставшись допомогою друзів з Закарпаття, здійснили вояж до Чорногорії в місто Сутоморе, де насолодилися чудовими гірськими та морськими краєвидами, чудовими водами Адріатичного моря, екскурсіями по історичним місцям Чорногорії та гостинністю чорногорців. Там у наших дівчат тепер теж є друзі. А по дорозі побували в Сербії, яку тепер внесено в список відвіданих країн.

В кінці липня «Біличанка-НПУ» уже приймала друзів з Угорщини, з міста Толна. Були цікаві спільні тренування, матчі, екскурсії. А вже в середині серпня наша команда була в гостях у друзів з м.Толна, де змогли виграти проведений під егідою УЕФА турнір. Ми про нього писали.

На жаль, не змогли наші дівчата виїхати ні на чемпіонат світу серед студентів до Португалії, ні на європейські студентські ігри серед ВУЗів до Іспанії, але не зі своєї вини. Кошти обіцяли високі чиновники, але обіцянок так і не виконали. Ну що ж, зате дівчата мали трохи більше часу на відпочинок.

З 27 серпня «Біличанка-НПУ» почала підготовчий збір до нового сезону. А сезон обіцяє бути цікавим. Очікується, що в ньому стартує більше команд, розшириться їх географія. Отже з потугами, але жіночий футзал все ж робить кроки вперед. Думається, що це сприятиме підготовці українських дівчат до важливих міжнародних стартів, які очікуються в найближчому майбутньому.

Біличанки готоватимуться до них серйозно. Склад команди зберігся повністю. Повернулася з Росії в його ряди досвідчена Катя Шеремет. Переїхала на навчання до Києва перспективна Аня Сидоренко, яка грала за дівочу команду «Біличанки» в минулому сезоні. Тепер вона матиме можливість тренуватися в основному складі. До лав основного складу остаточно перейшли Мартинюк Таня та Личко Каріна, які закінчили в цьому році школу. Вони спробують створити конкуренцію більш досвідченим дівчатам. Отже, конкуренція за місце в клубі посилилася. Але вона тільки на користь. Вона сприятиме росту. Побажаємо всім біличанкам удачі!


инфо-служба ФК "Беличанка 93" - belichanka.com


Категорія: Новини команди | Переглядів: 3221
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 4
    avatar
    1 алинка • 15:06, 01.09.12
    Класно!! Рада за вас:) Бажаю клубу в новому сезонi лише перемог!! молодим перспективним дiвчатам сили, терпiння та наполегливостi кожного дня на тренуваннях, адже без цього неможливо досягнути успiху! А дорослим й досвiдченим гравцям бути справжнiми лiдерами команди, в принцепi якими вони й були в цьому сезонi !! smile
    avatar
    2 Dreamer • 17:56, 01.09.12
    Чудесно, что появилась перспектива - влиятельные люди заботятся о продвижении в мире женского футзала и женского спорта вообще, отлично, что вы уверенно держитесь на плаву, не смотря ни на что... Так держать!!!
    avatar
    3 Стам • 21:22, 01.09.12
    Это здорово!!! Все у вас будет хорошО!!!
    avatar
    4 cesare • 11:26, 02.09.12
    I hope that the 2012/13 season is excellent, more than the previous one. With a good coach, compounders and assistants the girls will have everything he needs to become bigger. Behind a lot of work there are great results.
    Belichanka has great players.
    See you soon! I hope .. :-)
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, украина, Владимир Колок, женский футзал, Коцюбинское, Біличанка, жіночий футзал
    Головна » 2012 » Вересень » 1 » Володимир Колок: «У нас було дуже багато подій»

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов