«Ятрань» попсувала нерви «Біличанці» / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

17.03.14
«Ятрань» попсувала нерви «Біличанці»
Чергова перемога «Біличанки-НПУ» видалася впевненою за рахунком, але не настільки впевненою за грою.

Беличанка, Коцюбинське, АМФУ, женский футзал, Ятрань-УДПУ-Базис, Біличанка-НПУ, жіночий футзал, Колок Володимир, Умань
«Біличанка-НПУ» продовжує впевнено крокувати до свого чергового чемпіонського титулу. Правда на цей раз середняк з Умані добряче полоскотав нерви фавориту.
У першому таймі господарки були не схожі самі на себе. Певно, що свій відбиток залишила п’ятнична кубкова гра з «ІМС-Уніспорт». Моменти хоч і виникали, але було їх не надто багато і звичної легкості у грі не відчувалося. Гості вибрали гру на контратаках і навіть мали декілька гарних нагод, щоб засмутити Ірину Мельничук.
Взагалі слід сказати, що «Ятрань-УДПУ-Базис» трималася дуже непогано про що свідчить хоча б те, що перше порушення вони заробили лише в середині першого тайму. Головна проблема уманчанок вбачалася у короткій лаві запасних, адже майже весь перший тайм довелося відіграти п’ятірці польових у складі Хачатрян, Романів, Музика, Скороніна, Боярова.
Як би то не було, але на 20-й хвилині Володимиру Колку довелося брати тайм-аут, щоб спробувати «оживити» своїх підопічних.  Як не дивно, але після цього тайм-ауту найкращу нагоду, щоб відзначатися мали гості: Хачатрян відібрала м’яч у Дубицької, вийшла віч-на-віч, але нехитро пробила у воротаря. А до того саме Ірині довелося ціною жовтої картки зривати вихід «два-в-один».
Можливо ці моменти і підстібали чемпіонок до подальших активних дій, бо надалі вони міцно притисли своїх опоненток і створили вдосталь нагод. Не будемо відкидати і того факту, що кидалося у вічі та, що гості дуже стомилися.
Спочатку Дубицька здалеку перевірила реакцію Цикаленко, а на добиванні з 4-х метрів Малишко пробила вище. Потім Малишко віддала класну передачу Сидоренко, однак удар Анни з 4-х метрів дивом потягнув воротар. На десерт Прокопенко з меж штрафної і свою дуель програла воротарю. І це лише найгостріші епізоди!
 З рахунком 0:0 перший тайм і завершився. Здавалося, що в перерві уманчанки відпочинуть і в другому таймі дадуть не гірший бій, ніж у першому, але схоже, що Володимир Колок таки знайшов потрібні слова для «зелено-білих».
З перших секунд коцюбинчанки забігали наче заведені, але коли Цикаленко неймовірним чином відбила удар Шульги з 5-ти метрів, то думки про гідний бій у другому таймі лише посилилися.
Проте як тільки «Біличанка-НПУ» відкрила рахунок, їхні суперниці на певний час занурилися у стан гроггі. Павленко класною передачею знайшла у штрафній Малишко і Катерина встигла проштовхнути м’яч під воротарем – 1:0. Ще дві хвилини і Цикаленко необачно зіграла руками за межами штрафного майданчику. Шульга зі штрафного була точною – 2:0. За якісь лічені секунди Ігнатенко накрутила трьох суперниць і викотила м’яч як на блюдці Шульзі, яка і оформила над швидкий дубль – 3:0 і тайм-аут від гостей.
Після такого швидкого потрійного удару результат матчу вже майже був вирішений, адже сил у «Ятрань-УДПУ-Базис» не додавалося, а забити «Біличанці» три голи не так вже і просто. Теоретичні шанси на порятунок розвіяв черновий гол Шульги – удар Прокопенко здалеку воротар відбив, але завадити Анні добити м’яч з 2-х метрів було нікому.
Після цього Володимир Колок почав активно випускати молодь, а місце у воротах замість Мельничук зайняла Бесідовська, причому майже одразу втупила у гру. На 62-й хвилині коцюбинчанки мали вихід два-в-одного, але Каріна Личко все зробила сама, обігравши воротаря і пробивши між ніг захисниці – 5:0.
У заключні 5 хвилин уманчанки з останніх сил атакували, але забити бодай гол престижу так і не змогли. За суху перемогу партнерки мають подякувати Бесідовській, яка за 3 хвилини до кінця потягнула удар Романів з 5-ти метрів.
Чергова перемога «Біличанки-НПУ» видалася впевненою за рахунком, але не настільки впевненою за грою. Схоже, що після першого матчу в Умані зробили правильні висновки і якби гості на цей матч мали довшу лаву запасних, то певно що результат гри міг би тримати глядачів у напрузі до останньої хвилини.


Андрій ГУЛІЙ, спеціально для belichanka.com

 
Беличанка Коцюбинское Ятрань-Уманьфермаш УДПУ

Біличанка-НПУ (Коцюбинське) - Ятрань-УДПУ-Базис (Уманський р-н) - 5:0 (0:0)
Жіночий футзал. 14-й тур чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
17 березня. Київ. СК «НПУ Арена». 50 глядачів.

Голи:
Малишко, 43, Шульга, 45, 45, 47, Личко, 62

Біличанка-НПУ: Мельничук (Бесідовська, 63) - Павленко, Малишко (к), Прокопенко, Дубицька - Ігнатенко, Марченко, Сидоренко, Личко, Шульга, Васковець. Запас: Зенько.
Тренер – В. Колок.
Ятрань-УДПУ-Базис: Цикаленко – Боярова, Романів, Музика, Скориніна (к) - Сукач, Хачатрян. Запас: Комар.
Тренер – В. Пею.


Арбітри - О.Макаренко, О.Доронін (всі - Радомишль). Спостерігач арбітражу: С.Гроховецький (Київ)
Фоли: 4(1) - 5(2)
Попередження:  Дубицька 22 - Боярова 45
Вилучення: немає

 

 

 


Категорія: Новини чемпіонату | Переглядів: 2620
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, Коцюбинське, АМФУ, женский футзал, Умань, жіночий футзал, Біличанка-НПУ, Колок Володимир, Ятрань-УДПУ-Базис
    Головна » 2014 » Березень » 17 » «Ятрань» попсувала нерви «Біличанці»

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов