ФАСК. Футзал. Вища ліга (жінки). Футзалістки НПУ показали свій характер / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

07.03.16
ФАСК. Футзал. Вища ліга (жінки). Футзалістки НПУ показали свій характер
Драгоманівки взяли реванш у НУВФСУ за поразку у першому колі студентського Чемпіонату Києва з футзалу
ФАСК, футзал, fask.com.ua, НПУ, киев, женский футзал, Драгоманова, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ліга студенти, Біличанка

Жіноча команда Національного університету фізичного виховання і спорту України приймала у рідному футзалі сильну команду-супротивника Національного педагогічного університету ім. Драгоманова.

Ще до початку зустрічі вболівальники госопдарів поля «розривали» трибуни. Такій підтримці може позаздрити будь-яка команда. Емоції зашкалювали, для НПУ це був останній шанс пройти далі. Адже попередня зустріч цих команд завершилась перевагою НУФВСУ.
З початком гри гості почали активно атакувати. Як не намагались дівчата з «інфізу», але наблизитись до воріт суперника їм вдавалось досить рідко. На 7-мій хвилині матчу Марія Поліщук команди «білих» забила перший гол, а впродовж всієї гри повторила успішну атаку ще двічі.
Перший тайм для господарів поля завершився невтішно, 2:0 на користь НПУ. Дівчата з педагогічного університету емоційно підготувались надзвичайно потужно. Очевидно це і стало їх основною перевагою.

Після короткого відпочинку «помаранчевим» все ж вдалося забити перший гол. Дальній удар реалізувала Оксана Холод. Проте зрівняти рахунок так і не вдалось. На 33-ій хвилині, після передачі м’яча на правий фланг, Марія Поліщук ударом у ближню дев’ятку вивела команду ще на один гол вперед. Але не зважаючи на перевагу в очках, команді НПУ гра давалась не легко. Одна за одною дівчата травмувались під час атак та контратак. Арбітру доводилось щонайменше тричі зупиняти гру через травми членів команд «білих».
Як не старалась команда «інфізу», реалізувати жодної з атак їм так і не вдавалось. Зустріч завершилась впевненою перемогою футзалісток НПУ ім. Драгоманова, з рахунком 4:1. Далі доля команд вирішуватиметься у грі з НУХТом.

Вікторія Герасименко, Фото: Ірина Гуріна
ФАСК -Parimatch.ua 

ФАСК, футзал, fask.com.ua, НПУ, киев, женский футзал, Драгоманова, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ліга студенти, БіличанкаФАСК, футзал, fask.com.ua, НПУ, киев, женский футзал, Драгоманова, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ліга студенти, Біличанка
ФАСК, футзал, fask.com.ua, НПУ, киев, женский футзал, Драгоманова, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ліга студенти, Біличанка

Copyright © 2016 FC Belichanka.com




Категорія: Новини з турнірів | Переглядів: 2213
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: fask.com.ua, НПУ, Драгоманова, женский футзал, киев, футзал, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ФАСК
    Головна » 2016 » Березень » 7 » ФАСК. Футзал. Вища ліга (жінки). Футзалістки НПУ показали свій характер

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов