ФАСК. Футзал. Вища ліга 16/17 (жінки). Бойова нічия драгоманівок / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

26.11.16
ФАСК. Футзал. Вища ліга 16/17 (жінки). Бойова нічия драгоманівок
У спорткомплексі НПУ ім. Драгоманова відбувся двобій між жіночими командами НПУ ім. Драгоманова та КУ ім. Б. Грінченка
ФАСК, футзал, fask.com.ua, НПУ, киев, женский футзал, Драгоманова, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ліга студенти, Біличанка
У спорткомплексі НПУ ім. Драгоманова відбувся двобій між жіночими командами НПУ ім. Драгоманова та КУ ім. Б. Грінченка в рамках І туру Вищої футзальної ліги серед жінок.
Активніше почала команда «грінченківців». Вони неодноразово створювали небезпечні моменти біля воріт суперника. Проте реалізація підводила, всі удари проходили повз ворота. Згодом опам’яталися і «Драгоманівки». Ініціатива переходила то до однієї команди, то до другої. В цей день надійно грала оборона обох колективів, ніхто не міг пройти ці мури. В невдовзі команди зрозуміли, що так цілу гру не буде, що потрібно атакувати завзятіше. Як висновок, штанга біля воріт «педагогів» та перекладина воріт КУ ім. Грінченка були потурбовані. Голкіпери двох команд демонстрували чудову гру, проте не все було їм під силу. «Драгоманівки» вибігли в стрімку контратаку та завершили її результативно, останній удар було завдано поміж ніг воротарю. Довго не чекаючи, за лічені секунди після пропущеного голу гості забивають, м’яч залетів у дальній кут воріт. Із рахунком 1:1 на табло команди пішли відпочивати.
В другому таймі ми побачили більше боротьби, футзалістки боролися за кожен м’яч. Також побільшало довгих та середніх передач. Дуже мало команди пробивали по воротах. На лицях дівчат можна було побачити, що перемогти хочуть всі. Тому і була така кількість боротьби, ніхто не хотів поступатися. Ні звідки не чекаючи, «грінченківці» вийшли вперед. Після хорошої передачі з штрафного удару голкіпера просто розстрілювали впритул. Нещастя «педагогів» на цьому не закінчилося, по ходу гри арбітр зустрічі вилучив футзалістку із «Драгоманівок», другу жовту картку було показано за грубий підкат проти суперника. Але у меншості НПУ ім. Драгоманова вдалося зловити суперника на контратаці та зрівняти рахунок.
Так матч і завершився, обидва колективи розписали мирову. Команди подарували вболівальникам хорошу та якісну гру. А головне, що кожен глядач отримав незабутні емоції від цього матчу.
 
Богдан Бедь, ФАСК
Фото:Ірина Гуріна

Склад НПУ: Ковальчук, Ващенко - Васковець М, Соломаха, Коденець, Каландирець, Полодюк, Мартинюк, Васковець К, Зенько, Марченко





Copyright © 2016 FC Belichanka.com



Категорія: Новини з турнірів | Переглядів: 2570
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: fask.com.ua, НПУ, Драгоманова, женский футзал, киев, футзал, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ФАСК
    Головна » 2016 » Листопад » 26 » ФАСК. Футзал. Вища ліга 16/17 (жінки). Бойова нічия драгоманівок

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов