Драгоманівці вибороли звання чемпіона Києва / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

28.04.14
Драгоманівці вибороли звання чемпіона Києва
І турнір з футзалу серед жіночих команд ВУЗів Києва завершився перемогою НПУ, на другому місці НУБіП, треті - КПІ
Біличанка, fask.com.ua, НПУ, НУФВСУ, Драгоманова, женский футзал, киев, студенты, ВУЗ, КНУБіА, ФАСК, НУБІП, КПІ, жіночий футзал, міні-футбол
26 квітня відбувся другий, та останній, день турніру по міні-футболу серед жіночих студентських команд. В цей день було розіграні матчі за 5, 3 та 1 місце на турнірі.
   5 місце посіла команда Міжрегіонального вищого професійного училища зв’язку, отримавши технічну перемогу над командою НУФВСУ.
   Наступним проходив матч за бронзу турніру між командами КПІ та КНУБіА, в якому впевнено здобули перемогу дівчата з Політеху. Рахунок зустрічі – 8:0.
   За право називатися кращою жіночою студентською командою по міні-футболу змагалися на паркеті збірні НПУ імені М.Драгоманова та НУБіПУ. Після першої двадцятихвилинки важко було з впевненістю сказати, хто переможе у вирішальній зустрічі. Дівчата обох команд грали майже на рівних. По завершенню першого тайму рахунок на табло був на користь команди НПУ, хоча перевага була лише у один гол – 2:1.
   У першому таймі за свої команди відзначились Марченко Ірина (НПУ) – 8 хвилина, Васковець Марія (НПУ) – 10 хвилина та Лаврінович Кароліна (НУБіПУ) – 15 хвилина.
   Другий тайм розпочався під темпом команди НУБіПУ, яка змогла зрівняти рахунок вже на 22 хвилині – свій другий м’яч забиває Кароліна. Нічийний рахунок протримався лише хвилину, драгоманівські дівчата не давали спокою воротару НУБіПУ та провели свій третій гол. Гол забила 14 номер НПУ – Сідоренко Анна.
   Підопічні Миколи Петровича Костенко не здавалися та за 3 хвилини зусиллями Михайліченко Ірини відновили статус кво. Доля матчу вирішилась у останніх семи хвилинах другого тайму. На 33 хвилині матчу НПУ забиває у ворота суперника свій 4 м’яч (Личко Карина). Після цього, намагючись відігратись, команда НУБіПУ втратила контроль за грою та пропустила у власні ворота три м’ячі за останні три хвилини зустрічі. Голи на 38, 39 та 40 хвилинах на рахунку Мартинюк Тетяни, Марченко Ірини та Сідоренко Анни відповідно.
   Рахунок матчу 7:3 – НПУ імені Драгоманова святкує перемогу ще й у жіночому турнірі, здобуваючи золото та звання найкращої жіночої студентської команди по міні-футболу. 

НПУ (Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова), футзал  НУБіПУ (Національний Університет біоресурсів і природокористування України), футзал  КПІ (Київський політехнічний інститут) футзал

   МАТЧ ЗА 5 МІСЦЕ
  
НУФВСУ  -  МВПУЗ - 0:5
   МАТЧ ЗА 3 МІСЦЕ  
  
КНУБіА  -  КПІ - 0:8
   МАТЧ ЗА 1 МІСЦЕ
  
НПУ Драгоманова - НУБіПУ - 7:3

За матеріалами ФАСК




Категорія: Новини з турнірів | Переглядів: 3114
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: КНУБіА, ВУЗ, студенты, НУФВСУ, Драгоманова, женский футзал, киев, НПУ, fask.com.ua, ФАСК
    Головна » 2014 » Квітень » 28 » Драгоманівці вибороли звання чемпіона Києва

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов