ДЮСШ. Турнір, присвячений Дню Незалежності 2012 / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

28.08.12
ДЮСШ. Турнір, присвячений Дню Незалежності 2012
Беличанка, Коцюбинське, Фонд громади Приірпіння, ДЮСШ, женский футзал, Біличанка
ДЮСШ. Турнір, присвячений Дню Незалежності 2012

Напередодні 21-річниці незалежності України в селищі Коцюбинське відбулися святкові культурно-массові та спортивні заходи+ФОТО+ВІДЕО

Не встигли біличанки повернутися з Угорщини, як знову опинилися у вирі подій. Можна сказати,з потягупотрапили на суботник по підготовці до відкриття оновленого ставка у селищі. Велика кількість мешканців селища на чолі з селищним головою вийшла на громадські роботи. В тому числі і дівчата з «Біличанки-НПУ» не поцуралися цієї роботи. Вони приводили до ладу майданчик для пляжного футболу, де і самі тепер зможуть і тренуватися, і грати.

Беличанка, Коцюбинське, Фонд громади Приірпіння, ДЮСШ, женский футзал, Біличанка Беличанка, Коцюбинське, Фонд громади Приірпіння, ДЮСШ, женский футзал, Біличанка

Наступного дня було свято з нагоди відкриття зони для відпочинку жителів селища Коцюбинське. Селищний голова  В.І. Садовський  та депутат облради Семко Н.Г.  добрими словами згадали команду, привітали з перемогою на турнірі в Угорщині та вручили спортсменкам цінні подарунки за їх перемогу.  Молодші дівчатка ФК «Біличанка» випробували майданчик для пляжного футболу  у вдалому товариському матчі з хлопцями ДЮСШ.Всім гра дівчат сподобалася.

Беличанка, Коцюбинське, Фонд громади Приірпіння, ДЮСШ, женский футзал, Біличанка Беличанка, Коцюбинське, Фонд громади Приірпіння, ДЮСШ, женский футзал, Біличанка



А вже 23 серпня  дівчата з ФК «Біличанка»  прийняли активну  участь в проведенні дитячого турніру з міні-футболу, присвяченого Дню Незалежності. Цей захід було проведено за допомогою благодійного фонду «Фонд громади Приірпіння» та за безпосередньої участі її президента Анастасії Попсуй. На майданчику Коцюбинської ДЮСШ було проведено два турніри – один серед  молодших дівчат і хлопців (2000 -2001 р.н.), інший серед старших ( 1997-98 р.н.).  Всього змагалися 9 команд. Багато жителів селища відвідали цей турнір.
В цікавій чесній боротьбі за перше місце у розіграші «Малого Кубку» перемогли хлопчики з коцюбинського «Фавориту». А у старших  перемогу святкували їх земляки з ДЮСШ. Юні біличанки  стали другими.Приємне враження справили і гості з Гореничів та Шпитьків, які розіграли третє місце. Перемогли хлопці зі Шпитьків.



А дівчата з основного складу«Біличанки» прийняли активну участь у суддівстві, організації та проведенні змагань.  Для них це не вперше. Робити добрі справи,  особливо для дітей, біличанки готові при будь-якій нагоді. За це їм юні спортсмени дуже вдячні.
Кращі спортсмени  та переможці турніру були нагородженні  подарунками та дипломами від «Фонду громади Приірпіння». А дівчатам з ФК «Біличанка» від імені фонду та його меценатів Анастасія Попсуй вручила новеньку форму з соціальною рекламою, яка закликає до занять спортом. Ви її побачите на фото.

Беличанка, Коцюбинське, Фонд громади Приірпіння, ДЮСШ, женский футзал, Біличанка

Ось так тече життя нашого спортивного колективу.Нудьгувати ніколи!

Категорія: Новини ДЮСШ | Переглядів: 3549
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 2
    avatar
    1 NovikovSergey • 15:24, 29.08.12
    Матеріал сайту Фонд громади Приірпіння:

    23 серпня 2012 року на території ДЮСШ в Коцюбинському відбувся молодіжний чемпіонат з міні-футболу «Кубок до Дня Незалежності». Чемпіонат відбувся під лозунгом «Цінуй своє здоров’я! Займайся спортом!» та у рамках соціального проекту «За здорову молодь!». Проект виконується жіночим футзальним клубом «Біличанка», що загартовує спортивний дух близько сотні дівчаток Києво-Святошинського району. Під час турніру відбулося урочисте вручення 60 комплектів спортивної форми для ФК «Біличанка» та ФК «Шпитьки», на яких було написано лозунги соціальної реклами за здоровий спосіб життя.

    На майданчику Коцюбинської ДЮСШ було проведено два турніри – один серед молодших дівчат і хлопців (2000 -2001 р.н.), інший серед старших ( 1997-98 р.н.). Всього змагалися 9 команд. Багато жителів селища відвідали цей турнір.

    У цікавій чесній боротьбі за перше місце у розіграші «Малого Кубку» перемогли хлопчики з Коцюбинського ФК «Фавориту». А у старших перемогу святкували їх земляки з ДЮСШ. Юні Біличанки стали другими. Приємне враження справили і гості з Гореничів та Шпитьків, які розіграли третє місце. Перемогли хлопці з села Шпитьки.

    А дівчата з основного складу «Біличанки» взяли активну участь у суддівстві, організації та проведенні змагань. Для них це не вперше. Робити добрі справи, особливо для дітей, біличанки готові при будь-якій нагоді. За це їм юні спортсмени дуже вдячні.

    Кращі спортсмени та переможці турніру були нагородженні подарунками та дипломами від «Фонду громади Приірпіння».
    avatar
    2 NovikovSergey • 15:26, 29.08.12
    Фотозвіт з турніру дивіться - http://irpinfond.io.ua/album556340



    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, Коцюбинське, Фонд громади Приірпіння, ДЮСШ, женский футзал, Біличанка
    Головна » 2012 » Серпень » 28 » ДЮСШ. Турнір, присвячений Дню Незалежності 2012

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов