«Біличанка-НПУ» оформила дострокове чемпіонство! / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

28.03.14
«Біличанка-НПУ» оформила дострокове чемпіонство!
Коцюбинчанки - дев'ятиразові чемпіони! Центральний поєдинок 16-го туру завершився перемогою Біличанки над Злагодою.
Беличанка, Коцюбинське, женский футзал, АФУ, Днепропетровск, Злагода, Біличанка-НПУ, жіночий футзал, futsal
Якось цікаво вийшло, що увесь цей тиждень пройшов під знаком протистояння футбольних команд Києва та Дніпропетровська. Почалася вона з поєдинку першості України серед 19-річних між «Дніпром» і «Динамо», а закінчиться в останню неділю березня вже протистоянням основних складів цих же команд. Однак, ще однією родзинкою цієї тижневої спортивної дуелі між Києвом і Дніпропетровськом став матч чемпіонату України між жіночими футзальними колективами, що представляють Київщину та Дніпропетровщину. Авжеж, йдеться про «Біличанку-НПУ» та «Злагоду».

Чи не виникало сумнівів у тому, що цей поєдинок буде принциповим. Воно й зрозуміло - обидва колективи йдуть у провідній трійці: «Біличанка» - на першому місці, «Злагода» - на третьому. Більше того - перемога «Злагоди» означала б те, що саме дніпропетровська команда підніметься на друге місце, обійшовши і «Ніку» і «ІМС-Уніспорт». А ось для «Біличанки» ця перемога означала тільки одне - дострокове завоювання 9-го титулу чемпіонів України .

Саме бажання оформити чемпіонство вже в цій грі спонукало «біло-зелених» діяти активно біля чужих воріт. Однак початок матчу все ж треба занести в актив дніпрянкам, які дуже амбіційно ринули в атаку. Що стосується біличанок, то ні контроль м'яча, ні небезпечні моменти, які періодично створювалися біля воріт «Злагоди» не давали результату. Гості грали грамотно в захисті, намагаючись грати якомога щільніше. Однак, у футзалісток «Біличанки» на це був свій козир - вони змушували дніпрянок звужуватися, в результаті чого захист «Злагоди» розташовувався фактично біля своїх воріт. Однак, це, як виявилося пізніше, не врятувало «Злагоду» від пропущеного м'яча. Шульга Анна увійшла у відкриту зону, яка утворилася фактично на «п'ятачку», і отримавши своєчасну передачу, відкрила рахунок.

Не можна сказати, що цей пропущений гол якось збентежив футзалісток з Дніпропетровська. Більше того - вони навіть організували кілька непоганих атак на ворота Мельничук, які, правда, нічим не завершилися. Але те, що «Злагода» не хотіла здаватися, підтвердив і вихід п'ятого польового наприкінці першого тайму. Розрахунок був на «гол у роздягальню». І така можливість у гостей була, але Мельничук впоралася з ударом Козаченко.

Початок другого тайму був за командою з Дніпра, яка стартувала з місця в кар'єр. Оскільки Злагоді не вдалося забити «гол у роздягальню», то вони хотіли створити «гол з роздягальні». Але блискучі дії Мельничук зводили всі зусилля гостей нанівець. Після чого ініціатива знову перейшла до «біло-зелених». А це означало, що незабаром у Усенко з'явиться робота. Так воно і вийшло. Але Кристина, честь їй і хвала, достойно справлялася з атаками коцюбинчанок. Однак, незабаром все змінилося. Одна з контратак "педагогів" (не даремно ж господарки майданчика деякий час грали другим номером!) завершилася взяттям воріт. І це - вже 2:0, і це означало, що підопічні Володимира Колка зробила ще один суттєвий крок до чемпіонства. Та це було ще не все. «Червоні» в одному з епізодів могли цілком реально відквитати хоча б один м'яч - після кутового м'яч уже летів у ворота Мельничук, і вона вже не змогла б нічим допомогти своїм одноклубницям. Однак, на шляху «круглого» стала Павленко. По суті, це був найреальніший небезпечний момент у «Злагоди». І за те, що цей момент не вдалося втілити в гол, команда з Дніпропетровська незабаром була покарана: ще одна контратака призвела до дублю Шульги - 3:0, і грати залишалося близько восьми хвилин.

Що залишалося робити «Злагоді»? У неї був
ще один не використаний козир - гра на фолах, оскільки «Біличанка» збирала командні фоли, як картоплю після врожаю. Незабаром це гукнулося команді з Київської області - «Злагода» заробила право на 10-метровий, але цим дарунком не скористалась. Точніше, не використала Тараканова. Проте, вже через кілька миттєвостей розіграш п'ятого нарешті приніс успіх - відзначилася Іванова. У час, що залишився гості намагалися хоча б скоротити розрив до мінімуму, але зробити це їм не вдалося. 3:1 - «Біличанка-НПУ» оформила дострокове чемпіонство, а «Злагода» продовжує боротьбу за медалі.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, спеціально для belichanka.com

Беличанка, Коцюбинське, женский футзал, АФУ, Днепропетровск, Злагода, Біличанка-НПУ, жіночий футзал, futsal  Беличанка, Коцюбинське, женский футзал, АФУ, Днепропетровск, Злагода, Біличанка-НПУ, жіночий футзал, futsal
Беличанка, Коцюбинське, женский футзал, АФУ, Днепропетровск, Злагода, Біличанка-НПУ, жіночий футзал, futsal  Беличанка, Коцюбинське, женский футзал, АФУ, Днепропетровск, Злагода, Біличанка-НПУ, жіночий футзал, futsal

Беличанка Коцюбинское Злагода Днепропетровск
Біличанка-НПУ (Коцюбинське) - Злагода (Дніпропетровськ) - 3:1 (1:0)
Матч першого кола - 3:1
Жіночий футзал. 16-й тур чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
29 березня. Київ. СК «НПУ Арена». 100 глядачів.

Голи:  Шульга 8,63, Павленко 48 -- Іванова 68
Нереалізований дабл-пенальті: Тараканова 67

Біличанка-НПУ: Мельничук, Бесідовська, Скрипленко - Павленко, Малишко (к), Прокопенко, Дубицька, Ігнатенко, Марченко, Сидоренко Т, Личко, Шульга, Васковець, Шеремет.
Тренер – В. Колок.
Злагода: Усенко К, Сумарокова - Щербатих, Соболєва, Усенко Я., Тараканова, Сухорукова, Іванова, Козаченко, Гриценко
Тренер – О. Кудзієва.


Арбітри - О.Омельченко, Є.Лебідь (всі - Київ). Спостерігач арбітражу: В.Маслов (Біла Церква)
Фоли: 8(2) - 8(5)
Попередження:  Дубицька 48, Шульга 69 - немає
Вилучення: немає


Категорія: Новини чемпіонату | Переглядів: 8246
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 2
    avatar
    1 Цап-царап (Харків) • 13:05, 30.03.14
    Вітаю з дев'ятою перемогою!
    avatar
    2 Хак • 16:40, 30.03.14
    еле еле душа в теле... видно, что слава Беличей скоро угаснет!
    команды подпирают! порадуйтесь еще этот год!
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, Коцюбинське, Днепропетровск, женский футзал, АФУ, Біличанка-НПУ, жіночий футзал, futsal, Злагода
    Головна » 2014 » Березень » 28 » «Біличанка-НПУ» оформила дострокове чемпіонство!

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов