Свято футболу. Лютіж очікує на гостей / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

21.08.11
Свято футболу. Лютіж очікує на гостей
Свято футболу. Лютіж очікує на гостей

21 серпня, футбольне свято Київщини збере на трибунах стадіону «Діназ» симпатиків народної гри з усієї Київщини. Очікується, що до Лютежа завітають делегації всіх районів і міст, очолювані керівниками державних адміністрацій. Приїдуть на свято й почесні гості з Києва.

 Почнеться святкова програма о 14:00 виставковими матчами за участю жіночої команди з футзалу «Біличанка», а також юнацьких і дитячих колективів. Близько 15-ї години на центральній арені зійдуться в товариському поєдинку збірна Київської області, очолювана Почесним головою Київської обласної федерації футболу Анатолієм Присяжнюком, і ветерани вишгородського «Діназа». Після цього відбудеться вшанування чемпіонок України — футзалісток «Біличанки». А о 17:00 почнеться фінальний матч Кубка Київської області між ФК «Буча» і ФК «Путрівка».


«Біличанка» не має рівних у країні чотири роки поспіль! Окрасою грандіозного свята в Лютежі, організованого Київською обласною державною адміністрацією та футбольною федерацією столичного регіону, стане популярний футзальний клуб «Біличанка» з Коцюбинського.

 Шестиразові чемпіонки та володарки Кубка країни не лише зіграють виставковий матч перед численною глядацькою аудиторією рідного краю, а й отримають заслужені нагороди від очільника Київської області. Без перебільшення, саме «Біличанка» є спортивною візитівкою Київщини, і нинішній рік лише підтвердив яскраве реноме самобутнього колективу.

Золотий дубль. Цьогорічний чемпіонат України дівчата з Коцюбинського провели стрімко і результативно, немов на одному подиху. Ще в середині травня вони стали недосяжними, відірвавшись в підсумку аж на тринадцять очок від найближчих переслідувачок з Полтави. Про турнірну гегемонію наших землячок свідчать промовисті цифри та факти. 36 очок з 36 можливих, 130 м`ячів забито і лише 16 — пропущено! Такими показниками марять навіть світові гранди в будь-якому з ігрових видів спорту. І жодних нарікань на низький рівень суперництва. Це не команди Києва, Полтави та Черкас виявилися такими слабкими. Це «Біличанка-НПУ» була навдивовижу сильною. Що й підтвердив кубковий марафон. Яскравим вінцем другого за престижністю національного турніру футзалісток став безапеляційний виграш коцюбинської команди в дівчат з Калуша. 13:2 — такого підсумку фінал українського кубка ще не знав! Так футзальна команда з Київщини домоглася чергового золотого дубля в основних турнірах національного масштабу.

Колок і його команда. «Біличанка» веде свій літопис уже вісімнадцятий рік. Заснована 1993-го, вона пройшла складний шлях до визнання на всеукраїнській і міжнародній аренах. Її фундатор і наставник трьох тисяч дівчат, які навчалися в клубі упродовж цього періоду, — Володимир Колок. Саме він орієнтував колектив, який пробував сили і на великому полі, виключно на футзал. Тепер актив «Біличанки», яка додала до своєї назви абревіатуру НПУ в результаті тісної співпраці з Національним педагогічним університетом імені Драгоманова, становлять шість чемпіонських титулів і шість кубкових тріумфів у нашій країні, два виграші Кубка Євразії та низка різноманітних призів, завойованих на представницьких міжнародних турнірах за рубежем. А головне, що саме наші землячки згуртували навколо себе найкращих футзалісток України і стали ядром української жіночої збірної, яку очолив Володимир Колок.

Тренувальні будні. Підготовку до нового сезону флагманська дружина почала в Коцюбинському, а продовжила на спортивній базі Національного аграрного університету в Білій Церкві. Так Колок і його дівчата не лише тренувалися, а й популяризували футзал. Особливі стосунки зав`язалися в «Біличанки» з селом Шкарівкою і тамтешніми школярами. Не виключено, що саме там будуть зростати майбутні зірки чемпіонського колективу, бо договір про співпрацю передбачає й такий розвиток подій. А щоб привернути більшу увагу до футзалу, чемпіонки України, долучивши до своїх лав юних гравців, зіграли товариський спаринг з чоловіками. І виграли в них з рахунком 14:6!


Інформ-служба Київська обласна федерація футболу
http://koff.org.ua/



Категорія: Новини команди | Переглядів: 2498
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Колок, Біличанка, Київська область, ФФУ, Лютіж
    Головна » 2011 » Серпень » 21 » Свято футболу. Лютіж очікує на гостей

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов