Юлія Форсюк: «Мій рідний клуб - Біличанка» / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

13.10.13
Юлія Форсюк: «Мій рідний клуб - Біличанка»
Українська легіонерка Юлія Форсюк поділилася враженнями від дебюту в чемпіонаті Росії, у складі МФК "Тюмень"

Юлія Форсюк, Юлия Форсюк, МФК Тюмень, Беличанка, Біличанка, жіночий футзал, женский мини-футбол, АМФР, Украина

Українська легіонерка Юлія Форсюк поділилася враженнями від дебюту в чемпіонаті Росії, у складі МФК "Тюмень".

«Тюмень» здобула третю перемогу в рамках російського чемпіонату з міні-футболу серед жінок. У складі сібірячек успішно дебютувала українська легіонерка Юлія Форсюк, яка очолює список бомбардирів чемпіонату Росії (3 матчі - 4 голи).

- В одинадцять років прийшла в дитячо-юнацьку школу МФК «Біличанка» Україна. Через сім років я стала капітаном основної команди багаторазового чемпіона України. Всю кар'єру провела в «Біличанці», поки два роки тому не прийняла рішення її завершити. Але під час перерви я не розлучалася зі спортом, працюючи тренером в одній з найбільших мереж російсько-українських фітнес-клубів, - розповіла Форсюк в інтерв'ю кореспонденту АСН «Тюменська арена».

- Чи сильно здивувалася досить-несподіваного запрошення з Сибіру?
- Зізнаюся чесно, за ці два роки у мене було постійне бажання повернутися у футзал. Хотіла знову пережити знайомі моменти перемог і поразок, незрівнянні ні з чим. Я була безмежно рада запрошення Сергія Марадуди відновити кар'єру і спробувати свої сили в російському чемпіонаті.

- Що можеш розповісти про свой рідний чемпіонат, про який в Росії відомо лише про часті перемоги «Біличанкі»?
- «Біличанка» - єдиний жіночий клуб в Україні, який грає виключно у міні-футбол. Інші команди розглядають футзальний чемпіонат, як підготовчий процес у зимовий період до матчів великого футболу. У плані організації змагань в Росії все набагато професійніше. У новому чемпіонаті України візьмуть участь дев'ять команд. Важко сказати, чи похитнуться в цьому сезоні лідируючі позиції «Біличанки», яка є протягом семи років беззаперечним фаворитом.

- У «Тюмені» з тобою виступають бразилійки Рафа Пату і Каміла, а за регламентом російського чемпіонату в заявку на матч можуть бути внесені лише дві легіонерки ...
- У цій ситуації, мені здається, найважче нашому головному тренеру. Перед кожним матчем йому належить робити нелегкий вибір. Я зі свого боку буду робити максимум для того, щоб частіше допомагати своїй команді безпосередньо на майданчику.

- Твої найцікавіші спостереження про Тюмень?
- Місто мені дуже сподобалося. Впало в око велика кількість дорослих і дітей з написом на спині МФК або ФК «Тюмень». Приємно здивувала якість спортивних споруд. Ну, і погода, звичайно (усміхається). У нас в Україні до середини листопада позначка термометра рідко знижується нижче 5 - 10 градусів тепла. Але сибірські морози мені не страшні, оскільки я спокійно ставлюся до зими.

«Агентство спортивных новостей „Тюменская арена"»

Юлія Форсюк, Юлия Форсюк, МФК Тюмень, Беличанка, Біличанка, жіночий футзал, женский мини-футбол, АМФР, Украина  Юлія Форсюк, Юлия Форсюк, МФК Тюмень, Беличанка, Біличанка, жіночий футзал, женский мини-футбол, АМФР, Украина



Категорія: Новини команди | Переглядів: 4245
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 5
    avatar
    1 Fans • 12:06, 14.10.13
    Вітаємо з таким вдалим поверненням, Юля!
    Бажаємо зберегти лідируючу позицію у списку бомбардирів і скласти гідну конкуренцію одноклубницям з сонячної Бразилії. Також бажаємо, щоб травми оминали тебе.
    Надіємося на повернення до збірної нашого бгаторічного капітана та лідера, адже у списку бомбардирів збірної, за два роки твоєї відсутності тебе ще ніхто не наздогнав. Надіємося, що побачимо тебе у жовто-блакитній формі вже найближчим часом і знову ти поведеш команду за собою до нових перемог.
    А на нашу підтримку ти можеш розраховувати завжди. Віримо в команду. Разом до перемоги. Удачі.
    avatar
    2 Alena 3 • 23:03, 14.10.13
    .. редкое сочетание доброты, человечности и невероятного трудолюбия.. окружай себя тем, что делает твое сердце счастливым!!
    .. ты там где должна быть, и у тебя непременно все получится :)
    avatar
    3 Seryoga • 00:58, 15.10.13
    Поэдравляю тебя с возращением в футзал! Жалко што не в нашу команду ну тебе наверно там лучше условия предложили. В интервю заметно што ты скучаеш за своей командой и приятно што не забываеш откуда ты как многие наши звезды. Я не знал статистику сийчас посмотрел и это реально круто што за столько время тебя никто не догнал. Жилаю вирнутся не только в футзал ну и в нашу зборную, штоб вести свою команду к новым победам ты видь настоящий лидер была у нас. Жилаю удачи и много забитых голов особено за зборную.
    P.S. Ты мне всигда нравилась!
    avatar
    4 Supporter • 00:55, 17.10.13
    Well done, CAP! ;)
    avatar
    5 Taras • 16:12, 20.10.13
    Юля, ти the Best!!! Збірна України з тобою - непереможна! Успіхів.
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, МФК Тюмень, украина, АМФР, Юлія Форсюк, Біличанка, жіночий футзал, Юлия Форсюк, женский мини-футбол
    Головна » 2013 » Жовтень » 13 » Юлія Форсюк: «Мій рідний клуб - Біличанка»

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов