Федерація футболу України обрала нового президента / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

07.03.15
Федерація футболу України обрала нового президента
Вибори президента ФФУ: 122 голоси за Андрія Павелко. Президента Асоціації футзалу Сергій Владико обрано у Виконком Федерації!
ФФУ, Павелко, президент, Конгрес, Україна, футбол, вибори, 2015, Коломойський, Гресьо, спорт, Будинок футболу

У п’ятницю, 6 березня, у Будинку футболу відбувся XVII позачерговий Конгрес Федерації футболу України.

Конгрес ФФУ розпочався із затвердження змін та доповнень до Статуту та Процедурного регламенту ФФУ. Надалі, згідно з рішенням делегатів Конгресу ФФУ, функції голови засідання перейшли до почесного президента ФФУ та віце-президента УЄФА Григорія Суркіса, який провів процедуру обрання президента ФФУ. З трибуни перед широкою футбольною аудиторією пролунали виступи кандидатів у керманичі ФФУ Ярослава Грисьо, Андрія Павелка та Ігоря Коломойського, після чого більшістю голосів було прийнято рішення про проведення процедури таємного голосування.
 
За результатами таємного голосування, делегати Конгресу ФФУ віддали 122 голоси за Андрія Павелка, 8 голосів за Ігоря Коломойського та 7 голосів за Ярослава Грисьо.
 
Першими віце-президентами ФФУ було обрано Вадима Костюченка та Олександра Бандурка, а віце-президентами ФФУ стали Сергій Куніцин, Василь Орлецький, Олег Шкреба, Віктор Межейко, Михайло Ланьо, Ігор Кочетов та Володимир Лашкул.
 
Згідно з останніми пунктами порядку денного Конгресу ФФУ, було обрано Виконавчий комітет ФФУ у складі 41 особи, до якого увійшли представники регіональних федерацій, футбольних клубів, громадських організацій та ЗМІ, а також було затверджено склад органів здійснення футбольного правосуддя ФФУ (Контрольно-дисциплінарний комітет та Апеляційний комітет). Увійшов до цього складу і Президент Асоціації Футзалу України Сергій Владико. Таком чином, у нас буде свій захисник інтересів футзалу у Виконкомі Федерації Футболу України. Жіночий футбол України ФФУ
 
«Сьогодні розпочинається нова сторінка в українському футболі. Враховуючи те, як проходив позачерговий XVII Конгрес ФФУ, можна стверджувати, що нарешті український футбол живе за принципами демократії. Надалі робота ФФУ буде максимально прозорою для кожного вітчизняного вболівальника, для кожного мешканця нашої країни. Сьогодні український футбол потребує здійснення реформ. Але необхідним фактором для цього має стати довіра людей до футбольної влади. Ми повинні підтвердити, що сказане нами сьогодні не розходиться з ділом. У важкий для країни час кожен має об'єднати знання і можливості для того, щоб наш футбол по-справжньому прогресував», - зазначив під час брифінгу новообраний президент ФФУ Андрій Павелко.

ФФУ, Павелко, президент, Конгрес, Україна, футбол, вибори, 2015, Коломойський, Гресьо, спорт, Будинок футболу

ФФУ, Павелко, президент, Конгрес, Україна, футбол, вибори, 2015, Коломойський, Гресьо, спорт, Будинок футболу

За матеріалами ФФУ



Категорія: Всесвітні новини | Переглядів: 4518
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Коломойський, конгрес, вибори, футбол, Павелко, ФФУ, україна, Гресьо, Президент, 2015
    Головна » 2015 » Березень » 7 » Федерація футболу України обрала нового президента

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов