Емоційне київське дербі на користь біличанок / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

22.11.14
Емоційне київське дербі на користь біличанок
21 листопада завершилася центральна битва 5-го тура Чемпіоната України, а можливо і першого кола взагалі.
ІМС, АМФУ, футзал, комітет жінок, Біличанка, НУХТ, чемпіонат, вища ліга, 5 тур, жіночий футзал, Київ, Коцюбинське, womenfutsal
У п'ятницю спорткомплекс НУХТ перетворився на гарячу точку жіночого футзалу. І це не дивно, адже зустрічалися лідери цього сезону - "ІМС-НУХТ" та "Біличанка НПУ". В цей день вони влаштували справжню битву за Київ. 

Поєдинок розпочався в досить швидкому темпі. Господарі майданчику одразу вирішили нав'язати свою гру - розпочавши активний пресинг біля чужого карного майданчика. Футзалістки Біличанки впоралися з цим завданням і вже через пару хвилин почали вирівнювати гру, починаючи створювати і свої наступи на ворота "червоних".

Небезпечні моменти почали виникати коли хвилинна стрілка перейшла позначку в 5-ть хвилин. Для початку вихід і удар Софії Рубан заблокувала Ірина Мельничук, а вже хвилинами пізніше, біля інших воріт, Малишко Катерина з декількох метрів поцілила вище рамки. Після чого розпочалася більш відкрита гра: гравці "ІМС" обрали тактику ударів здалеку, а коцюбинчанки все хотіли зіграти, як кажуть, "до вірного".

Приємно, що впродовж всієї гри футзалістки тримали в напрузі вболівальників обох команд. Емоції зростали... І перший вибух стався на 18 хвилині. Прокопенко Анна, неочікувано для всіх, з гострого кута переграла кіпера "ІМС-НУХТ" - 0:1. Доволі швидко результат подвоївся - у "біло-зелених" чудовим голом відзначилася Сидоренко Анна - 0:2. Одразу ж після цього киянки трохи занервували і почали порушувати правила. В підсумку "Біличанка" мала ще дві можливості збільшити рахунок, та, на жаль, удари з десятиметрової позначки від Шульги та Прокопенко не вплинули на підсумковий рахунок першої половини зустрічі.

ІМС, АМФУ, футзал, комітет жінок, Біличанка, НУХТ, чемпіонат, вища ліга, 5 тур, жіночий футзал, Київ, Коцюбинське, womenfutsal  ІМС, АМФУ, футзал, комітет жінок, Біличанка, НУХТ, чемпіонат, вища ліга, 5 тур, жіночий футзал, Київ, Коцюбинське, womenfutsal
В другому таймі малюнок гри змінився. "Біличанка-НПУ" віддала ініціативу ІМСу і почала грати від оборони, обравши гру на контр-атаках. Невтішний рахунок змушував киянок йти вперед і якомога швидше зменшити відрив суперника. Та активні дії в атаці "червоних" не приносили результату, більше того вони переростали в гострі наступи біличанок. Саме один з таких на 50 хвилині реалізувала Анна Шульга, встановивши рахунок 0:3.     
Такий рахунок ще більше розізлив "ІМС" і гравці почали навалу на оборону гостей. Це принесло свій результат вже на 52 хвилині - в потрібному місці і в потрібний час опинилася Софія Рубан -1:3. Надалі почалася гра нереалізованих моментів, як біля одних, так і біля інших воріт. І якщо у "червоних" не виходило завершити атаку після флангового прострілу, то у коцюбинчанок не вистачало концентрації, щоб реалізувати виходи на побачення з кіпером. До того ж, в період з 60 по 63 хвилину матчу ІМС не використав три дабл-пенальті (Сергієнко, Форсюк, Дичко).

Фінальна сирена зафіксувала перемогу "Біличанки НПУ" у бойовому дербі - 1:3. Можемо констатувати, що центральний матч 5-го туру виправдав свій статус і
всі очікування.
Вітаємо футзалісток "Біличанки-НПУ" з перемогою та дякуємо усім вболівальникам, які в цей день розділяли переживання і радості з нашою командою. Чемпіонат продовжується і попереду на нас чекають нові емоції і враження.
Залишайтеся з нами!!!


Надія, футзал, комітет жінок, Merry Land, АФУ, Біличанка, Гребінка, Коцюбинське, НПУ Арена, Драгоманова, Беличанка, вища лігаІМС-НУХТ КиївБеличанка Коцюбинское  
ІМС-НУХТ (Київ) - Біличанка НПУ (Коцюбинське) - 1:3 (0:2)
Жіночий футзал. 5-й тур чемпіонату України-2014/2015, вища ліга.
21 листопада 2014. Київ. СК "НУХТ". 300 глядачів

Голи:
Рубан 52 — Прокопенко 18, Сидоренко А 23, Шульга 50
Нереалізовані дабл-пенальті:Форсюк 60, Сергієнко 62, Дичко 63 - Шульга 19, Прокопенко 28

ІМС-НУХТ: Сагайдачна - Кліпаченко, Форсюк, Бавзенюк, Барсова, Рубан, Давиденко, Заплава, Випасняк, Пушенко, Сергієнко, Кирильчук, Холод, Дичко.
Тренер - Шпичка Тарас.

Біличанка НПУ
: Мельничук, Бесідовська - Ігнатенко, Малишко, Павленко, Сидоренко А, Шульга, Дубицька, Марченко, Поліщук, Васковець, Соломаха, Прокопенко, Мартинюк.

Тренер – Колок Володимир.

Арбітри - Лутій Р., Ночовний О. (всі - Київ
).
Спостерігач арбітражу
: Дідич І. (Київ)
Фоли: 12(7) - 13(5)
Попередження: Форсюк 17 -- Дубицька 54, Сидоренко 60
Вилучення: немає



 Copyright © 2014 FC Belichanka.com



Категорія: Новини чемпіонату | Переглядів: 3108
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: ІМС, 5 тур, АМФУ, Вища ліга, футзал, чемпіонат, комітет жінок, Біличанка, жіночий футзал, НУХТ
    Головна » 2014 » Листопад » 22 » Емоційне київське дербі на користь біличанок

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов