АМФУ ПРЕЗЕНТУВАЛА ФУТЗАЛЬНУ ПРОГРАМУ ДЛЯ ДЮСШ / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

26.10.14
АМФУ ПРЕЗЕНТУВАЛА ФУТЗАЛЬНУ ПРОГРАМУ ДЛЯ ДЮСШ
У четвер, 23 жовтня, у столичному Будинку футболу відбулась розширена нарада, присвячена проблемам дитячо-юнацького футзалу.
У Будинку футболу відбулась розширена нарада, присвячена проблемам дитячо-юнацького футзалу. На нараду було запрошено усіх, хто займається дитячим футзалом, хто небайдужий до спортивного розвитку нашої молоді (тренери, функціонери та меценати). У конференц-залі зібралось більше тридцяти представників спортивних клубів та громадськості з усієї України, які відгукнулись на запрошення. Були присутніми і багато відомих у футзальному та футбольному світі людей.
Загалом, на порядку денному стояло лише одне запитання - як зробити дитячо-юнацький футзал цікавим, популярним, а головне - ефективним в роботі (адже усім відомо: без хорошої молоді жодна команда не буде розвиватись). Але, як це часто буває, учасники наради обговорили багато питань, які так чи інакше стосуються головної теми. Серед них і питання інфраструктури, питання створення виключно футзальних дитячих спортивних шкіл (особливо при клубах, які грають у Екстра- та Першій лігах), питання спонсорської підтримки та роботи по введенню в школи уроку футзалу.

АМФУ, УДЮФЛ, футзал, ДЮСШ, Коцюбинське, Біличанка, Ураган, НФК, спорт, програма розвитку, Яровий, Червоний  АМФУ, УДЮФЛ, футзал, ДЮСШ, Коцюбинське, Біличанка, Ураган, НФК, спорт, програма розвитку, Яровий, Червоний

У приклад розвитку дитячо-юнацького футзалу виступили представники футзальних шкіл НФК "Ураган" та Коцюбинської ДЮСШ. Голова комітету жіночого футзалу АМФУ та Директор Коцюбинської ДЮСШ Олександр Червоний розповів про школу у смт. Коцюбинське, яка організована за його безпосередньої участі. Багато вихованців цієї школи зараз виступають у міських змаганнях. А дівоча команда "Біличанка" (яка базується в Національному педагогічному університеті, але свою історію розпочала саме в Коцюбинському) є багаторазовим чемпіоном України і складає кістяк національної збірної України. До того ж, вихованки "Біличанки" займаються вихованням молодого покоління, тренуючи групи дівчат і передаючи їм свій досвід. У той же час Роман Ярий, спортивний диретор НФК "Ураган", відмітив основні напрямки роботи дитячо-юнацької футзальної школи, як комерційної структури.

Голова Комітету з організації змагань АМФУ Валентин Вакула розповів про систему переходів гравців у міжсезонний період, документацію та порядок цих трансферів. На нараді був презентований проект "Футзальна програма для ДЮСШ", яку розробили співробітники Асоціації міні-футболу (футзалу) України. Усі присутні з цікавістю сприйняли цей проект, який детально "розписав" етапи створення школи, її функціонування та методи виховання підростаючого покоління.

АМФУ, УДЮФЛ, футзал, ДЮСШ, Коцюбинське, Біличанка, Ураган, НФК, спорт, програма розвитку  АМФУ, УДЮФЛ, футзал, ДЮСШ, Коцюбинське, Біличанка, Ураган, НФК, спорт, програма розвитку

Дуже велику увагу учасники наради приділили темі взаємовідносин футзал - держава. Усім відомо, наскільки слабкою є підтримка з боку чиновників нашого улюбленого виду спорту. Для її "підсилення" потрібні активні дії, які і обговорювались на нараді.

АМФУ



Категорія: Новини ДЮСШ | Переглядів: 3149
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: програма розвитку, Коцюбинське, НФК, ДЮСШ, АМФУ, футзал, Ураган, спорт, Біличанка, УДЮФЛ
    Головна » 2014 » Жовтень » 26 » АМФУ ПРЕЗЕНТУВАЛА ФУТЗАЛЬНУ ПРОГРАМУ ДЛЯ ДЮСШ

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов