5 тур (ВЛ15/16). «Біличанка-НПУ» - «ПЗМС»: емоційна битва двох чемпіонів / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

15.11.15
5 тур (ВЛ15/16). «Біличанка-НПУ» - «ПЗМС»: емоційна битва двох чемпіонів
«Як полтавчанки Київ штурмували» - 14 листопада 2015 року у перенесеному матчі Чемпіонату України «Біличанка-НПУ» приймала «ПЗМС»
2015-2016, женский футзал, жіночий футзал, Чемпіонат України, АФУ, Біличанка-НПУ, Біличанка, Беличанка, НПУ, ПЗМС, Полтава, 5 тур
В рамках перенесеного матчу 5-го туру в гості до «біличанок» завітали найпринциповіші історичні суперники з Полтави, які в цьому сезоні переживають «другу молодість» і, змінивши назву на «ПЗМС», приїхали до столиці з одною метою – перемагати! Це протистояння безперечно можна назвати «битвою чемпіонів», адже саме ці колективи мають на двох рівну кількість перемог у чемпіонатах – по десять!
І якщо полтавчанки відчули нове дихання, то ось  для футзалісток «Біличанки-НПУ» - це, мабуть, один із важчих стартів за останні роки. На жаль, оптимальність кадрового складу «біло-зелених» бажає кращого. Звісно вболівальників та інших шанувальників футзалу це мало хвилює, адже від багаторазових чемпіонок вони чекають переможної гри і позитивного перебігу подій.

Всупереч очікуванням, ситуацією на  майданчику з перших хвилин заволоділи футзалістки «ПЗМС», які доволі активно розпочали матч і витримали цей темп протягом усіх 40 хвилин. Відверто кажучи, господарям поля пощастило, що перший тайм завершився з нічийним рахунком 0:0, бо та кількість моментів, яку створили полтавчанки, переважала атаки суперниць з Ірпеня. Але голкіпер "Біличанки" Ірина Мельничук довела, що готова до поєдинку на всі 100%, врятувавши свою команду від ударів Шаповал, Мочалової, Бабенко і Єрмоленко. Остання, мабуть, була найактивнішою у складі гостей. Аби були реалізовані хоч декілька з них - малюнок другого тайму міг би бути зовсім іншим. У підопічних Володимира Колка майже не клеїлася гра у нападі, та все ж можна згадати поодинокі моменти від Дубицької, Поліщук, Ігнатенко, але тут вже не підвела реакція і воротаря гостей.

Найцікавіші  ігрові моменти були створені в другій половині зустрічі, яка видалася ну дуже активною. Майже всі 20 хвилин команди перебували в найвищому емоційному стані. «Біло-зелені» почали грати більш відкрито, момент за моментом шукаючи шляхи до воріт Олени Цикаленко. Було очевидним, що назріває перший гол. Чекали на нього всі аж до 32 хвилини. Саме тут і почалося… Полтавчанки все ж дотиснули суперниць і забили, хоч і курйозний (автогол), але такий потрібний їм м’яч. І тут картина матчу змінилася. «Біличанки» наче чекали такого перебігу подій, щоб активізуватися. Одразу після пропущеного м’яча згадали, як це - тримати у напрузі чужі ворота. Дубицька, Сидоренко, Прокопенко були найактивнішими в цей проміжок часу. Градус матчу підвищувався, адже до завершення було всього 5-6 хвилин. В черговий раз господарки «відзначилися» надмірною кількістю фолів, які призвели до того, що три гравці «біло-зелених» отримали гірчичники, а Бабенко і Дударчук з «ПЗМС» - шанс пробити десятиметровий. Та  вони не змогли не реалізувати ці два моменти  - на висоті була Мельничук!
Переламною в грі стала 35 хвилина, коли Анна Шульга наважилася на прямий удар з центра поля. М’яч після пострілу, здавалося, і не збирався летіти до воріт, але доля рикошету вдруге зіграла свою роль у матчі – рахунок 1:1. На цьому Анна не зупинилася: вже за дві хвилини вона продемонструвала своє виконання удару з дабл-пенальті – 2:1.
Одразу після цього наставник «медиків» Микола Кудацький пустив в бій п’ятого польового гравця і цей крок міг би стати позитивним для його команди, аби Мочалова замкнула дальню стійку воріт. Та ситуація, в підсумку, склалася на користь «Біличанки». За 26 секунд до сирени Ірина Дубицька виборола м’яч у центрі поля і завершила прорив третім взяттям воріт!

«Валідольний» матч завершився трудовою перемогою «Біличанки-НПУ» - 3:1. Так, можливо де-хто скаже, що завершився він нелогічним результатом, адже дійсно полтавчанки продемонстрували чудову гру і мали всі шанси на успіх… Отже, хочеться побажати їм, щоб таку волю до перемоги вони демонстрували не тільки на таких історичних протистояннях, але і на матчах з іншими суперниками  по чемпіонату! 

22 Чемпіонат,АМФУ, жіночий футзал, womens futsal, футзал, комітет жінок, логотип жіночий футзал 2015 Беличанка Коцюбинское
ПЗМС Полтава
Біличанка НПУ (Ірпінь) -
ПЗМС (Полтава) - 3:1 (0:0)
Жіночий футзал. Чемпіонат України 2015/2016, вища ліга - 5 тур.
14 листопада 2015. Київ. СК "НПУ Арена". 150 глядачів

Голи:
автогол Бабенко 35, Шульга 37, Дубицька 40 -- автогол Ігнатенко 32
Нереалізовані дабл-пенальті: немає -- Бабенко 34, Дударчук 37

Біличанка НПУ: Мельничук, Бесідовська - Соломаха, Прокопенко, Мартинюк, Поліщук, Васковець, Дубицька
(к), Павленко, Шульга, Сидоренко, Коденець, Ігнатенко, Дулуб
Тренер – Володимир Колок
ПЗМС: Цикаленко - Шаповал, Гавриш, Павлусенко, Лясковська, Бабенко, Карпенко, Єрмоленко (к), Деркач, Дударчук, Мочалова
Тренер - Микола Кудацький


Арбітри -
Січкар О., Шевченко Я. (всі - Київ).
Спостерігач арбітражу
: Гроховецький С. (Київ)
Фоли: 11(4) - 7(1)
Попередження:   Поліщук 28, Сидоренко 34, Мартинюк 37 - Бабенко 28
Вилучення: немає


Copyright © 2015 FC Belichanka.com


Категорія: Новини чемпіонату | Переглядів: 1874
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, 2015-2016, НПУ, Чемпіонат України, женский футзал, АФУ, Біличанка, жіночий футзал, Біличанка-НПУ, ПЗМС
    Головна » 2015 » Листопад » 15 » 5 тур (ВЛ15/16). «Біличанка-НПУ» - «ПЗМС»: емоційна битва двох чемпіонів

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов