Володимир Жила: «Збірна заслуговує серйозного ставлення» / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

14.05.13
Володимир Жила: «Збірна заслуговує серйозного ставлення»
Своїми враженнями про турнір поділився з "Обозревателем" адміністратор нашої збірної у Москві Володимир Жила.
жіноча збірна України з футзалу, Володимир Жила, Біличанка, женский футзал, Гребенка, футзалВолодимир Жила: «Збірна заслуговує серйозного ставлення»

Своїми враженнями про турнір поділився з "Обозревателем" адміністратор нашої збірної у Москві Володимир Жила.

Днями у Москві відбувся IV міжнародний турнір з футзалу серед жіночих команд, присвячений Дню Перемоги. Перше місце завоювала національна збірна Росії, що перемогла в усіх трьох матчах і пропустила лише один м'яч. Другими стали українки. Бронзові медалі у напруженій боротьбі з Іраном здобули футболістки Угорщини.

Своїми враженнями про змагання поділився з "Обозревателем" адміністратор нашої збірної у Москві Володимир Жила:

 - Мене часто запитують: чи можуть жінки грати у такий чоловічий вид спорту як міні-футбол? Я гадаю, що можуть. І не просто грати, а грати добре! В цьому я ще раз переконався під час поїздки разом з національною жіночою збірною до Москва.

 Спершу хочу подякувати нове керівництво Асоціації міні-футболу України на чолі з президентом Сергієм Владико за те, що відрядили збірну на турнір. Адже жіноча команда, котра посідає нині 5-е місце у світовому рейтингу й 4-те у європейському, заслуговує серйозного ставлення. По-друге, варто відзначити організаторів змагань, які зробили все, аби учасники не мали щонайменших проблем у Москві, забезпечили інформаційну та мовну підтримку (до кожної команди були "прикріплені" перекладачі та помічники).

 Прекрасною була й атмосфера змагань. Усі збірні знайшли своїх вболівальників, а їх було чимало, бо паралельно з нашим турніром проходили фінали студентської ліги Росії з міні-футболу серед юнаків та дівчат. А найгарячіше – і на трибунах, і на майданчику – було під час матчу Росія – Україна. Гра відбувалася в заключний день змагань, обидві команди вийшли на майданчик у статусі лідерів. Тобто саме ця дуель мала вирішити долю 1-го місця. Відзначу, що це був уже четвертий подібний турнір, і росіянкам ще жодного разу не вдавалося його виграти. А от Україна вже перемагала – на дебютному першому змаганні. Отже мотивація у росіянок була максимальною, втім і наші дівчата прагнули повторити успіх чотирирічної давнини.

 Під час поєдинку трибуни ні на хвилину не замовкали, підтримуючи російську команду. Однак частина вболівальників були на боці наших дівчат, які, відчувши підтримку, з перших хвилин почали активно пресингувати суперниць та раз по раз завдавати удари по воротам. Таких активних дій росіянки, мабуть, не очікували, тому в деякі моменти виглядали розгублено. Цим і скористалися наші дівчата, забивши швидкий гол – відзначилася одна з наймолодших учасниць – Ганна Шульга. Невдовзі росіянки оговталися, все частіше почали атакувати наші ворота й незабаром зрівняли рахунок, скориставшись однієї з небагатьох помилок суперниць. Перший тайм – 1:1.

 Після перерви Росія посилила натиск, трибуни "гнали" команду вперед, але українки не відійшли повністю назад, а намагалися гостро контратакувати й іноді перехоплювали ігрову ініціативу. Та все ж таки більш досвідчена команда господарів змогла під кінець матчу використати свої моменти й забити двічі. Відмінно проявила себе лідер росіянок Вікторія Афанасова, яка і гол забила, і віддала результативний пас. У підсумку – 3:1. Росія – перша, Україна – друга… Однак це дуже пристойний результат!

 Відзначу, що збірна України, по-перше, була добре підготовлена в тактичному, технічному, фізичному та ігровому плані. По-друге, команда на половину була складена з гравців молодіжного складу U-21, що дає змогу сподіватися на прогрес уже найближчим часом. По-третє, на наступних турнірах ми зможемо підсилити команду ще одним сильнім гравцем – Юлією Тітовою, кращим бомбардиром чемпіонату Росії з міні-футболу сезону-2012-2013. І останнє – атмосфера та підтримка у збірній України була на дуже високому рівні.

sport.obozrevatel.com






Категорія: Новини збірної | Переглядів: 2265
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 1
    avatar
    1 Спаситель • 01:55, 15.05.13
    Аби було б так гарно, як ми мріємо... Боріться і поборете!
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Біличанка, Гребенка, футзал, женский футзал, Володимир Жила, жіноча збірна України з футзалу
    Головна » 2013 » Травень » 14 » Володимир Жила: «Збірна заслуговує серйозного ставлення»

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов