Волинь про фінал: і знову «Біличанка» / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

15.05.14
Волинь про фінал: і знову «Біличанка»
14 травня стало історичною датою в історії футзалу Волині, адже вперше фінал національного Кубку, відбувався у Луцьку
АМФВ, Луцьк, АМФУ, Кубок України, футзал, Колок, Ніка-ПНПУ, Адреналін, фінал, Біличанка-НПУ, жіночий футзал, Волинь, Ягодкін Сергі
14 травня стало історичною датою в історії футзалу Волині, адже вперше фінал національного Кубку, поки що жіночого, відбувався у Луцьку. Дві кращих команди України, у складі яких були присутні гравці збірної, на майданчику СК «Арена Спорт» подарували глядачам справжнє спортивне шоу. «Біличанка» з Коцюбинського Київської області та полтавська «Ніка» виявилися гідними суперниками та підтвердили свій високий клас.

З перших хвилин дівчата обох команд почали шукати щастя біля воріт суперниць і вже на 8-й хвилині рахунок було відкрито. У складі номінальних господарів майданчика відзначилася Олена Павленко. «Ніка» не забарилася з відповіддю. Капітан команди полтавчанок Олександра Лясковська с ходу потужним ударом вразила ліву «дев'ятку» воріт «Біличанки», засмутивши кіпера національної збірної Ірину Мельничук. За нічийного рахунку 1:1 команди пішли на відпочинок.
У другому таймі деякий час за гострими моментами лідирували гравці «Ніки», котрі більше діяли на контратаках. Кілька разів з потужними ударами з середньої та дальньої дистанції справлялася воротар «Біличанки», за яку «грав» навіть каркас воріт. Не залишалася без роботи і візаві Ірини Мельничук юна Тетяна Івасенко з «Ніки», котра кілька разів поспіль виручала свою команду. Але на 43 хвилині Тетяна була безсилою у епізоді, коли Анна Шульга з «Біличанки» знайшла можливість відправити м'яч у сітку - 2:1.

«Ніка» спробувала швидко відігратися, але ударам Валерії Єрмоленко та Таїсії Бабенко бракувало точності. Місцеві вболівальники в цей час особливо підтримували нашу землячку Юлію Дударчук, котра також мала шанси відзначитися голом у складі полтавської команди. Гості ще збільшили тиск, але за шість хвилин до закінчення основного часу прогавили контрвипад суперниць і дозволили Анні Шульга оформити дубль. «Біличанка» впевнено контролювала хід поєдинку і фінальна сирена засвідчила золотий дубль клубу для Коцюбинського у сезоні 2013-2014 років.
  
Емоції продовжили вирувати і під час церемонії нагородження. Головного тренера «Біличанки» Володимира Колока, котрий є керманичем збірної України, щасливі переможиці навіть кілька разів підкинули на руках. Капітани команд отримали пам'ятні подарунки та сувеніри від СОК «Адреналін Сіті» та комітету з фізичної культури та спорту Луцької міської ради. Кращими гравцями фінальної зустрічі були визначені Валерія Єрмоленко у складі «Ніки» та «біличаночка» Катерина Шеремет. Дівчата крім спортивних призів також отримали подарунки від СОК «Адреналін Сіті». Всі гравці були нагороджені медалями та дипломами АФУ, а на останок під пісню «Ми чемпіони» легендарного Фреді Меркурі красень-кубок над своєю головою підняла капітан «Біличанки» Катерина Малишко.

АМФВ, Луцьк, АМФУ, Кубок України, футзал, Колок, Ніка-ПНПУ, Адреналін, фінал, Біличанка-НПУ, жіночий футзал, Волинь, Ягодкін Сергі  АМФВ, Луцьк, АМФУ, Кубок України, футзал, Колок, Ніка-ПНПУ, Адреналін, фінал, Біличанка-НПУ, жіночий футзал, Волинь, Ягодкін Сергі

Асоціація міні-футболу Вoлині

 




Категорія: Новини кубку | Переглядів: 2727
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Луцьк, АМФВ, Кубок України, АМФУ, футзал, Ніка-ПНПУ, Адреналін, Біличанка-НПУ, фінал, Колок Володимир
    Головна » 2014 » Травень » 15 » Волинь про фінал: і знову «Біличанка»

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов