Відродження інфраструктури ФСТ «Колос» / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

05.03.12
Відродження інфраструктури ФСТ «Колос»
спорт, ФСТ «Колос» ,Николай Присяжнюк, правительствоВідродження інфраструктури ФСТ «Колос»

Микола Присяжнюк: До фінансування ФСТ "Колос" долучаться великотоварні виробники

28 лютого відбулась зустріч Міністра аграрної політики Миколи Присяжнюка із головами обласних організацій ФСТ «Колос».
На нараді були розглянуті проблеми, з якими стикається товариство та шляхи їх вирішення. Зокрема, сторони обговорили питання фінансування та відновлення спортивно-оздоровчих баз, які належать «Колосу».

«Спортсмени «Колосу» демонструють неабиякі успіхи у царині спорту. Вихованці товариства стали призерами на перших зимових юнацьких Олімпійських іграх, виграли 4 золоті медалі на Турнірі сильніших боксерів України, завоювали 19 ліцензій на участь в Тридцятих Олімпійських іграх в Лондоні, вибороли срібну медаль з кульової стрільби  та стали призерами з біатлону на чемпіонаті Європи 2012. Для того, щоб такі високі результати збереглися та примножувалися, державі необхідно забезпечити належні умови для українських спортсменів», - повідомив Міністр.

У найближчих планах Міністерства відновити потужності баз відпочинку та оздоровлення для сільської молоді, що належать товариству «Колос», залучивши до процесу відродження спортивної організації великотоварні виробництва.

«Наразі існують проблеми фінансування «Колосу» у 8 областях. Але окрім державного фінансування, ми будемо відпрацьовувати механізм залучення коштів великотоварних виробників, які орендують землі сільськогосподарського призначення, для розвитку спорту на селі», - зазначив Микола Присяжнюк.

Для налагодження більш тісного контакту між керівництвом товариства «Колос» та владою на місцях, представники спортивної організації беруть участь у щотижневих робочих поїздках Міністра до регіонів.

«Ми налагоджуємо контакт з головами сільських і селищних рад для того, щоб заручитися підтримкою та розвивати спорт у селах. У цьому нас підтримує Президент України Віктор Янукович, який переконаний, що сільський спорт є запорукою розвитку села», - зауважив Міністр.

На переконання очільника відомства, розвитку товариства та спорту загалом будуть сприяти зміни, що були прийняті у першому читанні до Закону України «Про фізичне виховання та спорт». Згідно з ним у сільських радах з’являться інструктори зі спорту. 

Також Микола Присяжнюк виступив із ініціативою у рамках виставки «Агро-2012» провести масове святкування «Дня здоров’я сільського робітника» на головній вулиці столиці - Хрещатику.

«До фінансування такого масштабного заходу долучиться не тільки місцева влада, але й спонсори, яких особисто я буду залучати до цього», - підкреслив Міністр.

Голови обласних організацій «Колосу» висловили побажання включити питання підтримки сільського спорту до Концепції розвитку сільських територій.

Прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства



Бубка: «Відродження інфраструктури ФСТ «Колос» сприятиме розвитку спорту на селі»

Розвиток спорту на селі є важливою складовою всієї спортивної інфраструктури країни, тому підтримка здорової та активної сільської молоді є пріоритетним завданням для спортивних товариств та Міністерства агарної політики та продовольства України. Про це сьогодні, 1 лютого 2012 року, повідомив Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка на урочистій зустрічі Міністра аграрної політики та продовольства України Миколи Присяжнюка з спортсменами ФСТ «Колос», які стали призерами І зимових  юнацьких Олімпійських ігор.

У своєму вітальному слові до переможців ФСТ «Колос» Сергій Бубка побажав призерам нових олімпійських звершень і додав, що сільська молодь є майбутнім українського спорту, тому створення для неї усіх необхідних умов – пріоритетне завдання профільних відомств.

«У складі нашої юнацької олімпійської команди представники всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» склали майже половину учасників. Сільські діти – обдаровані, талановиті та здорові, тому нам необхідно створювати відповідні умови для їх розвитку та таку інфраструктуру, аби сільські діти могли повноцінно займатися спортом та фізичною культурою і досягати у цьому передових результатів», - зазначив Президент Національного олімпійського комітету.

Важливу роль у розвитку ФСТ «Колос», а відповідно і всього сільського спорту України, відіграє Міністерство аграрної політики та продовольства України, очільник якого, Микола Присяжнюк, є також і головою Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

«Приємно, що Міністр чудово розуміє проблеми розвитку сільського спорту і ставить відповідні завдання. Адже «Колос» - товариство з великою історією, і я впевнений, що найближчим часом ми зможемо відродити давні традиції цього прекрасного товариства», - відмітив Сергій Бубка.

Окрім того, у планах Міністерства – розвиток спортивних баз для матеріально-технічного забезпечення ВФСТ «Колос».

«Наразі вже наявні бази відновлюють, ті, що були продані – повертають під прапор «Колоса». На сьогодні повним ходом йде відродження інфраструктури, яка дозволить  сільській молоді більш активно займатися спортом», - повідомив Сергій Бубка.

Всі ці кроки назустріч сільському спорту допоможуть розвивати українську спортивну інфраструктуру в цілому, - впевнений Президент Національного Олімпійського комітету України.

Прес-служба Мінагрополітики



                                                                                                      



Категорія: Новини з турнірів | Переглядів: 6470
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 1
    avatar
    1 репортер • 01:40, 06.03.12
    Интересно - это просто слова или действительно возьмутся за дело !? Ведь раньше ж мощная база была !!!
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: правительство, ФСТ «Колос», спорт, села, Николай Присяжнюк
    Головна » 2012 » Березень » 5 » Відродження інфраструктури ФСТ «Колос»

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов