Веселі старти у Вишневому! / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

03.04.12
Веселі старти у Вишневому!
Беличанка, Коцюбинское ДЮСШ, Вишневі веселі старти, Вешневе, Новиков Сергей, ИрпеньВеселі старти у Вишневому!

Коцюбинська ДЮСШ прийняла участь у спортивному заході «Веселі старти», що під патронатом Анатолія Присяжнюка відбувся у м. Вишневе.


На веселі старти приїхала велика кількість школярів, батьків, тренерів. Емоції лилися через край, у спортзалі весь час відчувався дух боротьби, здоровий азарт та завзяття. Цікаво, що у кожній команді були як хлопчики, так і дівчата, і приємно, що між ними не було конкуренції: схоже, учасники добре запам’ятали правило «Один за всіх і всі за одного».

Про зацікавленість школярів свідчить уже хоча б те, що мобілізувались вони буквально за кілька днів. На цьому святі побували і діти Коцюбинської ДЮСШ і ЗОШ№18.

 «Настільки швидко зреагували команди! Одразу почали дзвонити, цікавитись програмою змагань– і ось результат – сьогодні у нас близько двохсот учасників!,- Каже директор центру фізкультури і спорту «Спорт для всіх» Валерій Христофоров. Вийшло таке приємне маленьке свято на ці канікули”.

 Директор Березанської ДЮСШ Олексій Фесенко розповідає -  у Березані спорт розвивається дуже стрімко, діти радують результатами. Тож на ці веселі старти команда приїхала, аби обмінятися досвідом з іншими:

"Ми приїхали, щоб привітати славне місто Вишневе, позмагатися, помірятися силами з іншими,-говорить Олексій Фесенко. Це для нас гарний досвід і велике задоволення, адже тут дуже гарний зал, тай атмосфера у ньому просто чудова”.

 Досвіду не бракує і молодому тренеру команди з Коцюбинського Сергію Новікову. Адже за його плечима – тренерська робота у одному з найвідоміших жіночих футзальних клубів України «Біличанка». Його вихованки  не раз захищали кольори українського прапора на Чемпіонатах світу з футзалу та інших міжнародних змаганнях. Тепер настав час виховувати підростаюче покоління спортсменок, розповідає Сергій Новіков:

 "Чесно кажучи, тут складніше (усміхається). Адже діти ще не мають такого досвіду, таких емоцій, як дорослі спортсменки. Тож тут потрібно належним чином налаштувати на гру і їх, і себе. Щоб вистачило запалу, завзяття. Проте величезна перевага в тому, що юним спортсменам ще є куди рости, вони мають перед собою гарний приклад, тож їм є до чого прагнути. Приємно, коли на тренуваннях у них світяться очі, вони стараються досягти вершин, грати, як, наприклад, наші чемпіонки Аліна Горобець, Юля Форсюк чи будь-хто інший. Я як тренер докладаю до цього максимум зусиль, а віддача дітей стовідсоткова”.


Марина Мандзюк, КП «ІА Інформ»

Сюжет зі змагань. Про спортивне свято дивіться з 4:30 хв.
















Категорія: Новини ДЮСШ | Переглядів: 3916
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, Коцюбинское ДЮСШ, Вишневі веселі старти, Вешневе, Новиков Сергей, Ирпень
    Головна » 2012 » Квітень » 3 » Веселі старти у Вишневому!

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов