Представителям ЧУ(Первая лига) и ЧУ(1996-1997 г.р.) / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

10.10.12
Представителям ЧУ(Первая лига) и ЧУ(1996-1997 г.р.)
АМФУ, 2012/2013, женский футзал, Завальный, Червоный, мини-футбол, сезон Представителям ЧУ(Первая лига) и ЧУ(1996-1997 г.р.)

Информация представителям команд - участникам Чемпионата Украины в Первой лиге, а также ЧУ среди девушек 1996-1997 г.р.

Чемпіонат України ПЕРША ЛІГА:


З  15.10 по 19.10.2012 р. комітет жіночого футзалу Асоціації міні-футболу (футзалу) України проведе заявку команд Першої ліги . 
Графік проведення
Заявкової компанії для команд учасниць Чемпіонату України з футзалу серед команд першої ліги спортивного сезону 2012 – 2013 років
 
Дата
Відповідальний
Телефон
Примітки
1
15 жовтня 2012 року.
Час: 11.00 – 14.00
Червоний О.В.
097 925 75 90
futsal2008@mail.ru
2
16.жовтня 2012 року
Час 11.00 – 14.00
Чупіс К.В.
066 981 16 06
 
3
18 жовтня 2012 року
Час: 11.00 – 14.00
Червоний О.В.
097 925 75 90
futsal2008@mail.ru
4
19 жовтня 2012 року
Час: 11.00 – 14.00
Чупіс К.В.
066 981 16 06

5
22 жовтня 2012 року
 
 
Резервний день
 
Примітки.

  1. Командам учасникам турніру  узгодити день та час проведення заявки з відповідальними особами.
  2. Заявка здійснюється згідно вимог Регламенту всеукраїнських змагань з футзалу серед жіночих та дівочих команд (www.futsal.com.ua -  розділ документи. Жіночий футзал.)
  3. Представникам команд обов’язково мати при собі документи як паперовому вигляді, так і на електронному носії (флеш карта).
  4. Фотографії гравців та офіційних осіб повинні бути в електронному вигляді в обов’язковому порядку).  
  5. Документи приймаються в компонованому вигляді в папках.
  6. Команди, які не нададуть копії страхових полісів на учасників змагань, до участі у турнірі не допускаються.  У випадку  відсутності страхового партнера керівництво клубу може звернутися до офіційного страхлового партнера  Асоціації (дивись головну сторінку сайту АМФУ)  та узгодити питання страхування спортсменок на період проведення змагань.
 

Витяг з регламенту
Стаття 9. Порядок оформлення заявкової документації та заявка на участь у змаганнях.

1. Заявка команд та спортсменок на участь у Всеукраїнських змаганнях з футзалу серед жіночих та дівочих команд проводиться у м. Києві в приміщенні АМФУ (м. Київ, пров. Лабораторний, 7а офіс 314).
2. У термін, встановлений Комітетом, кожен клуб, який бере участь у Чемпіонаті (вища, перша ліги), Кубку України та Першостях України подає такі документи:
2.1. Копії установчих документів клубу (організації): Статут (Положення), свідоцтво про реєстрацію, довідка про включення до Державного реєстру. Повторно вказані документи надаються тільки при внесенні змін і доповнень;
2.2. Дані про юридичну адресу та банківські реквізити, фактичну адресу розташування клубу; адресу спортивної споруди (обов’язково вказати номери, телефонів, факсу, електронну адресу);
2.3. Керівний склад клубу – на окремому аркуші (президент, віце-президент, виконавчий директор та ін.). Вказати контактні телефони, факси, електронну пошту.
2.4. Заявковий лист (три примірника) встановленого зразка у друкованому вигляді, підписані керівником клубу, головним тренером, лікарем команди, засвідчується печатками клубу, лікувального диспансеру (іншого спеціалізованого медичного закладу фізкультурно-спортивної спрямованості) та узгоджуються з регіональною асоціацією футзалу, а за її відсутності федерацією футболу.
2.5. З урахуванням вимог Правила УЄФА, до заявкового листа команди вноситься не більше 20 спортсменок (із зазначенням їх номерів від 1 до 99 для вищої ліги) і не більше 7 офіційних представників.
2.6. Особиста заява повнолітньої спортсменки про її згоду на участь за певну команду в поточному спортивному сезоні на ім’я голови комітету жіночого футзалу АМФУ.
2.7. Письмова заява батьків (осіб, що їх замінюють) неповнолітньої футболістки (якщо її вік дозволяє брати участь у змаганнях), які дають згоду на участь своєї дитини у змаганнях за певну команду вищої, першої ліг та Кубка України.
2.8. Копію платіжного доручення про сплату заявкового грошового внеску у визначеній Виконкомом сумі.
2.9. громадянський паспорт та копії громадянського паспорта спортсменок та офіційних представників (перша сторінка).
2.10. Свідоцтво про народження та його Копію на кожну неповнолітню спортсменку, довідку з місця навчання спортсменки з фотографією, завірену печаткою та підписом керівника даної установи. Фотографія спортсменки повинна бути завірена печаткою. Довідка повинна бути видана не раніше ніж за 1 (один) місяць до початку заявкової кампанії. У довідці вказується прізвище,ім’я, по батькові спортсменки, повна дата її народження, назва навчального закладу, а також контактний телефон відповідальної особи закладу.
2.11. Копія довідки про привоєння ідентифікаційного коду.
2.12. Паспорти футболісток видані ФФУ.
2.13. Анкета Спортивної споруди, де будуть проходити матчі (вища ліга), завірена регіональною асоціацією футзалу (федерацією футболу) та керівництвом спортивної споруди.
2.14. Одна кольорова фотографія (розміром 3.5 на 4.5) кожної футболістки та офіційного представника.
2.15. Довідка про історію команди.
2.16. Кольорову фотографію команди у спортивній формі розміром 18 х 24.
2.17. Клуб надає до Комітету на компакт-диску (CD) наступну інформацію: заявковий лист (у форматі Mikrosoft Word згідно зразка); окрему фотографію на кожного гравця (файл фотографії необхідно підписати прізвищем та ініціалами спортсменки); фотографію команди, юридичну та фактичну адреси клубу, номери телефонів (у тому числі мобільні), факсів, електронну адресу, адресу Інтернет – сайту; довідку про історію команди, склад керівництва клубу в окремому файлі, логотип клубу та логотип спонсорів клубу.
2.18. Договір зі страховою компанією про страхування футболісток під час спортивної діяльності.
2.19. Договір з місцевими органами охорони правопорядку про забезпечення охорони під час проведення матчів (для команд вищої ліги).
2.20. Письмова декларація клубу (установи) про визнання Статуту АМФУ та нормативних документів ФІФА, УЄФА, ФФУ, АМФУ.
2.21. Договір з ДЮСЗ про співпрацю на поточний спортивний сезон (обов’язкова регіональна приналежність).
4. Відповідальність за правильність оформлення поданих заявкових документів несе керівництво клубу (ДЮСШ, СДЮШОР, ДЮСЗ).
5. Клуб, який вперше бере участь у Всеукраїнських змаганнях з футзалу серед жіночих та дівочих команд, повинен перерахувати на розрахунковий рахунок АМФУ грошовий внесок у розмірі, що визначається Виконкомом АМФУ на поточний спортивний сезон.
6. За кожну футболістку-легіонера, прізвище якої внесено до заявкового листа команди, клуб зобов’язаний перерахувати на розрахунковий рахунок АМФУ грошовий внесок у розмірі визначеному Виконкомом АМФУ, з приміткою «на розвиток дівочого футзалу».
7. Документи подаються до Комітету у компонованому вигляді у папці.
8. Команда, яка не надала заявкову документацію у відповідності до вимог даної статті, до заявки не допускається. За несвоєчасне подання заявкової інформації до клубу застосовуються відповідні санкції.
9. Спортсменка, на яку не оформлені документи у відповідності до вимог даної статті, до участі у змаганнях не допускається.
10. Дозаявка спортсменок проводиться лише у визначений Комітетом термін протягом сезону.
11. Для реєстрації та заявки (дозаявки) футболісток установлюється 2 (два) заявкові періоду. Дати цих періодів щорічно встановлюються АМФУ.
12. При туровій системі проведення змагань серед жіночих команд Виконком АМФУ чітко визначає трансферний період. При цьому він не повинен закінчуватися після проведення відбіркового етапу змагань.
13. Відзаявка футболісток, керівного та тренерського штату клубу здійснюється впродовж сезону згідно офіційного листа клубу за підписом уповноваженого працівника клубу та завіреного печаткою клубу.
14. Футболістки, які не були зареєстровані у жодному футзальному клубі або клубі з футболу 11 х 11, можуть бути дозаявлені за команду протягом всього спортивного сезону. Дозаявка цих спортсменок відбувається згідно з вимогами Регламенту.
15. Клуб (команда) який вперше отримав право виступати у Чемпіонаті України з футзалу (вища, перша ліги), повинен перерахувати на р/р АМФУ вступний грошовий внесок у сумі 1500,00 грн. (р/р 260023010501 у ТОВ «Комерційний банк «Даніель» м. Києва МФО 380980, Код ЄДРПОУ 20026349.).

 





Чемпіонат України серед дівчат 1996-1997 р.н:

Згідно з планом календарем всеукраїнських змагань з футзапу серед жіночих та дівочих команд на 2012-2013 роки роки та у відповідності до рішення Комітету жіночого футзапу АМФУ відбірковий етап Чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат старшої вікової категорії (1996-1997 р.н.) буде проходити у період з 22 по 25 жовтня 2012 року у м. Гребінка, Полтавської області.
День приїзду - 22 жовтня 2012 року


 

СКАЧАТИ оригінали - ВИКЛИК 96/97


СКАЧАТИ оригінали - РОЗПОРЯДЖЕННЯ 96/97




Категорія: Новини ДЮСШ | Переглядів: 3834
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Первенство, первая лига, Гребенка, АМФУ, женский футзал, 1999-1997, молодежные игры
    Головна » 2012 » Жовтень » 10 » Представителям ЧУ(Первая лига) и ЧУ(1996-1997 г.р.)

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов