Два матчі - дві перемоги. / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

25.09.13
Два матчі - дві перемоги.
Біличанка-НПУ продовжує підготовку до нового сезону. Зіграні два матчі.
жіночий футбол, Беличанка, Wikipedia, Вікіпедія, НПУ, ВІКІ, женский футзал, спорт, Біличанка, жіночий футзал  Біличанка-НПУ продовжує підготовку до нового сезону. Зіграні два матчі.

  Не за горами початок  ювілейного 20-го Чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд вищої ліги. Стартує він на початку  жовтня.  Попередні заявки до участі у ньому подали 9 команд. Вже 27 жовтня буде затверджено остаточний календар та систему розіграшу.  Отже у цьому сезоні вболівальники побачать більше футзальних баталій, за якими вже мабуть  скучили.

     Команди завершують останні приготування до турніру, доукомплектовують склади, вдосконалюють свою гру. Це все в повній мірі стосується і діючого чемпіона України – команду «Біличанка-НПУ».  Склад команди залишиться майже той самий. Декілька спортсменок  будуть  виступати за першолігову команду ФК «Біличанка», хоча матимуть шанс зіграти і у вищий лізі (за регламентом три гравці  з  фарм-команди, що грає у першій лізі, можуть виступати і за команду вищої ліги свого клубу).  Також   у складі «Біличанки-НПУ» вболівальники з нетерпінням чекають появи  Широкої Ірини, яка повернулася з Санкт-Петербурзької «Аврори».  Про неї найближчим часом чекайте окремого матеріалу.

   На цьому тижні «Біличанка-НПУ» в рамках підготовки до Чемпіонату провела два матчі. Спочатку  перший склад команди впевнено переміг своїх першолігових одноклубниць з рахунком 12:3, хоча в очі кидалися огріхи в першу чергу у командних діях. Індивідуальна майстерність  більшості  гравців  нарікань тренера не викликала.  Особливо слід відзначити дії  Малишко Катерини, Шеремет Катерини, Павленко Олени, Дубицької Ірини.

 У другій грі, яка пройшла 24 вересня, екзаменувала  біличанок  команда спортивних журналістів  м. Києва. Незважаючи на статус товариського матчу, на полі точилася запекла боротьба. Відкрили рахунок дівчата(Шульга), але потім довго гра йшла з перемінним успіхом.  Шальки терезів хилилися то в один, то в інший бік. Дівчата вигравали 3:2, 4:3, 5:4, поступалися 5:6, 6:7,9:10,11:12, але після 12:12 вийшли вперед і довели матч до перемоги 18:15. Справедливості ради, слід відзначити, що у «Біличанки-НПУ» була довша лава запасних і це зіграло вирішальну роль у результаті  гри. Можна сказати «взяли журналістів ізмором». В цій грі також не все виходило в командних діях, часто помилялися при завершенні атак, виявилася не оптимальна функціональна підготовка декого з гравців (або після хвороби, або після травми), але зате порадували своєю грою воротарі Бесідовська  Наташа та Скрипленко Аліна, які часто рятували свої ворота від небезпеки.  Не можна не відзначити хет-трики Личко Каріни та Дубицької Іри, які не часто радували такою результативністю. Ще чотири голи забила Павленко Лєна, по 2 - Шеремет Катя та Шульга Аня, по одному - Малишко Катя і Мартинюк Таня.

У суперників треба похвалити  Сергія Курдаса, Дмитра Копія, Романа Мальчевського,  Олексія Січкара,  які  забили найбільше голів у ворота «Біличанки-НПУ» . Гарний урок для дівчат.  І нехай цей матч надихне біличанок на нові перемоги у Чемпіонаті України.

жіночий футбол, Беличанка, Wikipedia, Вікіпедія, НПУ, ВІКІ, женский футзал, спорт, Біличанка, жіночий футзал

Інфо, belichanka.com

 

Категорія: Новини команди | Переглядів: 3540
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Головна » 2013 » Вересень » 25 » Два матчі - дві перемоги.

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов