ІІІ Малі Олімпійські ігри в Ірпені / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

15.05.12
ІІІ Малі Олімпійські ігри в Ірпені
малые олимпийские игры, Ирпень, Коцюбинская ДЮСШ, футзал, спорт ІІІ Малі Олімпійські ігри в Ірпені

12 травня 2012 року на Привокзальній площі відбулася церемонія відкриття ІІІ Малих Олімпійських ігор серед дітей та молоді Ірпінського регіону, присвячених 67-ій річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Під звуки маршу колоною крокували команди вихованців дошкільних навчальних закладів «Лісова пісня», «Веснянка», «Радість», «Сонечко», «Казка», «Віночок»; учні загальноосвітніх навчальних закладів №№1, 2, 3, 5, 12, 13, 14, 17, 18, НВО «Освіта», Коцюбинського гуманітарного ліцею, вихованці Ірпінської та Коцюбинської ДЮСШ, представники спортивного клубу «Тонус» та ін. Кожна команда зі своїми емблемами й спортивними здобутками.

Після офіційної частини, яка задала хороший старт ІІІ Малим Олімпійським іграм, усі учасники шукали заняття до вподоби: хтось брав участь у спортивних змаганнях, а хтось споглядав чудове видовище. Діти та молодь Ірпеня змагалися у перегонах на самокатах та роликах. Одночасно в центральній частині міста відбувалися естафетні змагання для дошкільнят, шахові турніри та змагання з армреслінгу, парковий волейбол та настільний теніс, танцювальні майстер-класи та велоекстрим. Кожен учасник мав змогу переконатися, що Малі олімпійські ігри – це впевнений крок до Великих. Адже з таких змагань і починається гартування волі й духу, зміцнення здоров’я та пошук нових друзів.

Не обійшлося цього року без всеукраїнських знаменитостей. Живим співом під гру на гітарі полонив ірпінську публіку український автогонщик, автомобільний та автоспортивний журналіст, телеведучий, тест-пілот Олексій Мочанов. Запальні танці демонстрував гостям свята зразковий хореографічний колектив «Усмішка» з міста Олександрія Кіровоградської області. Свою майстерність силача демонстрував бронзовий призер «Богатир року» 2008 та 2009років, майстер спорту міжнародного класу, рекордсмен світу до 105 кг Сергій Конюшок.

Організатори, учасники і глядачі ІІІ Малих олімпійських ігор дали змаганням високу оцінку і одностайно висловились за те, щоб у наступному році ще більше розширити представництво в них спортивних колективів не лише Приірпіння, а й з усієї України.

малые олимпийские игры, Ирпень, Коцюбинская ДЮСШ, футзал, спорт

малые олимпийские игры, Ирпень, Коцюбинская ДЮСШ, футзал, спорт

малые олимпийские игры, Ирпень, Коцюбинская ДЮСШ, футзал, спорт

малые олимпийские игры, Ирпень, Коцюбинская ДЮСШ, футзал, спорт

малые олимпийские игры, Ирпень, Коцюбинская ДЮСШ, футзал, спорт
 

Категорія: Новини ДЮСШ | Переглядів: 2962
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: спорт, футзал, Ирпень, Коцюбинская ДЮСШ, малые олимпийские игры
    Головна » 2012 » Травень » 15 » ІІІ Малі Олімпійські ігри в Ірпені

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов